tzenh-callg
Call-Girl
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2013
- Like
- 0
κάνω οφ που κε που για να γεμίσει το ποτιρι μουΤζενη σου εχω στειλει pm. Που εισαι και δεν μου απαντας;
κάνω οφ που κε που για να γεμίσει το ποτιρι μουΤζενη σου εχω στειλει pm. Που εισαι και δεν μου απαντας;
ορίστε? ....για σπίτι. ..γόμα ίνα. .για να περνάει ωρα πφφφφφφ αλου .....για που τα να που με πληρονισ κε τιν ώρα οκ ανιγο τιν πόρτα μουΚωλαρα η Τζενυ ε??? Γυναικα για σπιτι
ορίστε? ....για σπίτι. ..γόμα ίνα. .για να περνάει ωρα πφφφφφφ αλου .....για που τα να που με πληρονισ κε τιν ώρα οκ ανιγο τιν πόρτα μου
χαχα Εσυ που κρατάς ψιλά το κεφάλι σου που είσαι εξηπνος ....έτσι σε σινφερει να σκεφτεσε....εγώ ψαχνό άντρες που να μην είναι πάντα έξυπνους ...να είναι 1-4φορες το μινα μαλακες....όταν είσαι λιγο ηλίθια και μαλακά καβλονις αληος είσαι ξιλο ..χεστικα για άντρες που σκέφτονται σαν με σένα Πιγεναι στη τουαλέτα για να τον πεξιςτζκάνε κάτι για τη βρώμα που βγάζει το μουνί σου . :S :S :S
Βάλε λίγο στήθος!!Θα είσαι ακόμα πιο μουνάρα!!!Εχεις πολλές χαβλες ...βγαλαι τα πολλά για να νιώθεις άνετους
Βάλε λίγο στήθος!!Θα είσαι ακόμα πιο μουνάρα!!!
Κωλησε δεν μπορο να βάλω αλο φόρων
Κάπου θέλω να σπας τα?μμμμ νεύρα μου
Γεια ........που ειναι η άντρες ?μην μου πείτε ότι έχουν γίνει όλη γεινεκες δεν μου μιλάει κανείς
...βαλε καμια φωτο,να δεις πως θα μαζευτουν....Γεια ........που ειναι η άντρες ?μην μου πείτε ότι έχουν γίνει όλη γεινεκες δεν μου μιλάει κανείς
Γεια ........που ειναι η άντρες ?μην μου πείτε ότι έχουν γίνει όλη γεινεκες δεν μου μιλάει κανείς
1ον Δίνεις τον κώλο σου ΟΠΟΤΕ θες εσύ. Όταν ο άλλος θέλει φουλ πρόγραμμα δε θα πάρει εσένα για να παίξει στη ρουλέτα αν θα γαμήσει κώλοΓεια ........που ειναι η άντρες ?μην μου πείτε ότι έχουν γίνει όλη γεινεκες δεν μου μιλάει κανείς
Γεια σοθ κούκλα μου! Τί κάνεις;Γεια ........που ειναι η άντρες ?μην μου πείτε ότι έχουν γίνει όλη γεινεκες δεν μου μιλάει κανείς