!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
βρε κουκλα πέταξέ το αυτό το κουτί με τα πορτοκαλί το εχεις καιρό,χάλασαν.
Αρχισες να ρεταρεις κι εσυ;;;;;;;;;;
βρε κουκλα πέταξέ το αυτό το κουτί με τα πορτοκαλί το εχεις καιρό,χάλασαν.
τσο κε λοκαποιος, καποια τρωει πολύ ...κε θέλει να βγάλη λίγα ...αλά αυτό δεν γίνετε... θα βγάλη όσο πρέπη αλιος θα σκάσι ...κε με τα υγρά μας έτσι είναι ...πρέπη να βγάλουμε όσο πρέπη για να μην σκάσουμε ...αλά κε με τα λεφτά έτσι είναι.. τρόικα κλπ που τρωι λεφτά από παντού...κε βγάλη λίγα... λέτε να σκάσι? ....εδεα μου! η θα μας φάει ...χαχαχα
Ρε φίλε τι περίμενες να έχει βγάλει κανένα πανεπιστήμιο,ξέρεις καμμία τέτοια;κι εσένα αυτό σ' ενδιαφέρει ή να τον ρουφάει σωστά;εχει πολυ γλεντι η υποθεση. ακου σε εχουν βαρεθει τα υγρα σου
τα θέλω τα υγρά μου ...θέλω να έχω το ποτήρι μου γεμάτοεχει πολυ γλεντι η υποθεση. ακου σε εχουν βαρεθει τα υγρα σου
να τον γλυφής και ναι μην το τελίωσηςτα θέλω τα υγρά μου ...θέλω να έχω το ποτήρι μου γεμάτο
Τζενη ακομα φτυνεις στο πατωμα?να τον γλυφής και ναι μην το τελίωσης
Ρε φίλε τι περίμενες να έχει βγάλει κανένα πανεπιστήμιο,ξέρεις καμμία τέτοια;κι εσένα αυτό σ' ενδιαφέρει ή να τον ρουφάει σωστά;
Σε κάθε περίπτωση όμως ναι, με ενδιαφέρει να έχει ΚΑΙ κάποιο επίπεδο η κοπέλα εκτός από το να "ρουφάει σωστά"! ;)
εσύ καβλώνεις άμα σου μιλάνε προφεσόρικα
Eσύ παίχτη το ίδιο τη βρίσκεις μα κάποια, ακόμα και με μια εκδιδόμενη, που μπορεί να μιλήσει και να πει δυο κουβέντες και το ίδιο με μια που είναι "βούρλο";
έγινα παίχτης τώρα; που πήγε η φιλία μας; >
ναι ρε Γιαν..προφανώς και δεν θες τον στόκο αλλά και η έξυπνη είναι και επικίνδυνη..οπότε προτιμούμε τα χαζοξέκωλα που είναι και του καβλιού μας
Πρώτον σαφώς και ξέρω πουτάνες που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο (έστω ΤΕΙ! ), ή τουλάχιστον έτσι λένε (δεν ζήτησα να δω και το πτυχίο!), αλλά τις παίρνει να το λένε διότι ένα επίπεδο μόρφωσης το διαθέτουν.
Και αρκετές, ντόπιες και αλλοδαπές, δεν έχει νόημα να αναφερθώ συγκεκριμένα.
Σε κάθε περίπτωση όμως ναι, με ενδιαφέρει να έχει ΚΑΙ κάποιο επίπεδο η κοπέλα εκτός από το να "ρουφάει σωστά"! ;)
Η φιλία είναι στα π.μ. ;)
Τις έξυπνες κάτω των 30 τις "χειρίζομαι" άνετα και χωρίς κανένα κίνδυνο, γι αυτό και τις προτιμώ.
Τις άνω των 30 τις αποφεύγω, έτσι κι αλλιώς.
Καλά βέβαια εδώ για την συγκεκριμένη μιλάμε για εντελώς ειδική περίπτωση. Περιπτωσάρα!
Πρώτον σαφώς και ξέρω πουτάνες που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο (έστω ΤΕΙ! ), ή τουλάχιστον έτσι λένε (δεν ζήτησα να δω και το πτυχίο!), αλλά τις παίρνει να το λένε διότι ένα επίπεδο μόρφωσης το διαθέτουν.
Και αρκετές, ντόπιες και αλλοδαπές, δεν έχει νόημα να αναφερθώ συγκεκριμένα.
το εκουεε νταωταλμπει ακτοκαποιος,καποια,έχει γέμιση με τα υγρά του από την κοιλίτσα κε κάτω...κε όταν κάνη σεξ νιόθι το σεξ ....αλά όταν γεμιζεσε με τα υγρά... μέχρι στο λεμο ...νιοθης πάθος ψικολογικό σεξ ...κε όταν κάνης σεξ δεν είναι όπως το φανταστικές ...μπλα μπλα μπλα μου αρεση να λέω μαλαχίες :-*