απο τις πιο βρωμικες τανες..
Στο μυαλό φαντάζομαι...
απο τις πιο βρωμικες τανες..
τη ωραιο και πολύ νόστιμο είναι τα φασολάκια καμία φορά ...όταν πίνας παρά πόλη κε τα φασουλάκια είναι νόστιμα
μην αφήνης τον εαυτό σου για να πνίγεσαι με τα υγρά σου.....αλιος θα σπας σαν το ηφαιστειο....
Χιούμορ η χρησμός; Kαλείται πάλι ο μεταφραστής.
"Σαρακοστη εχουμε και το εριξα στα λαδερα ;)φαε λαδι και ελα βραδυ" Η Τζενη ειναι πολυ προχω για να την καταλαβετε,γατακιατη ωραιο και πολύ νόστιμο είναι τα φασολάκια καμία φορά ...όταν πίνας παρά πόλη κε τα φασουλάκια είναι νόστιμα
mis erdhe tzeni djali,se neve na mori mallitκαποιος, καποια τρωει πολύ ...κε θέλει να βγάλη λίγα ...αλά αυτό δεν γίνετε... θα βγάλη όσο πρέπη αλιος θα σκάσι ...κε με τα υγρά μας έτσι είναι ...πρέπη να βγάλουμε όσο πρέπη για να μην σκάσουμε ...αλά κε με τα λεφτά έτσι είναι.. τρόικα κλπ που τρωι λεφτά από παντού...κε βγάλη λίγα... λέτε να σκάσι? ....εδεα μου! η θα μας φάει ...χαχαχα
καποιος, καποια τρωει πολύ ...κε θέλει να βγάλη λίγα ...αλά αυτό δεν γίνετε... θα βγάλη όσο πρέπη αλιος θα σκάσι ...κε με τα υγρά μας έτσι είναι ...πρέπη να βγάλουμε όσο πρέπη για να μην σκάσουμε ...αλά κε με τα λεφτά έτσι είναι.. τρόικα κλπ που τρωι λεφτά από παντού...κε βγάλη λίγα... λέτε να σκάσι? ....εδεα μου! η θα μας φάει ...χαχαχα
μμμμμμ πνίγεται μωρό μου?σε έχουν βαρέθη τα υγρά σου ?θέλης να το ρικνης πάνω μου ?έλα... αλά μην ξεκνας να εκης κοδρο πορτοφόλι ...για να σε καιδέψω κε εσένα κε το πορτοφόλι ...αν έχεις αδύνατο το πορτοφόλι να μην ερθης ...χαχαχα φιλία
μμμμμμ πνίγεται μωρό μου?σε έχουν βαρέθη τα υγρά σου ?θέλης να το ρικνης πάνω μου ?έλα... αλά μην ξεκνας να εκης κοδρο πορτοφόλι ...για να σε καιδέψω κε εσένα κε το πορτοφόλι ...αν έχεις αδύνατο το πορτοφόλι να μην ερθης ...χαχαχα φιλία