tzeni athina
Call-Girl
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2010
- Like
- 0
το τηλεφωνο κάτω στην υπογραφή της ούτε που το είδες....
καντης ενα τηλεφωνακι να σου πει λεπτομεριες ειναι πολυ καλο κοριτσι υπακουοτζενακι ποσο παει το ραδιοβου?
στο Αʹ είναι η γενναιόδωρη άνδρες που κάνουν συμφωνία για ένα ραδιοβου και είναι κύριος μεκρη στο τέλος .στο Βʹ είναι γενεοδώρι άντρες που κάνουν συμφωνία για ένα ραδιοβου και στο τέλος πληρώνουν λιγότερα από τη εκουν συμφονήσι ....το Βʹ δεν το θέλω οτε στο τλφ το κάνω βλοκ .στο Γʹ είναι η γενεοδώρι άντρες που κάνουν συμφωνία για ένα ραδιοβου και στο τέλος τρεκουν έξω από το ξενοδόκιο έξω από το σπίτι ,γυσταρυν να κάνουν το ρόλο της μαλάκας ....το Γʹ δεν θέλω να είναι στο μυαλό μου καλύτερα να πάνε να γαμιθυν ασταμάτητα τον μουναι του .
αυτος που ανηκει στη βκατηγορια ξεεεεερει.....Γνωρίζει κάποιος να κάνει μετάφραση;Tι εννοεί ο ποιητής;
αυτος που ανηκει στη βκατηγορια ξεεεεερει.....
Παντος ολι ιεν γενεοδορι
Αρα δεν ειναι ολοι, γενναιοδωροι !!!στο Αʹ είναι η γενναιόδωρη άνδρες που κάνουν συμφωνία για ένα ραδιοβου και είναι κύριος μεκρη στο τέλος .στο Βʹ είναι γενεοδώρι άντρες που κάνουν συμφωνία για ένα ραδιοβου και στο τέλος πληρώνουν λιγότερα από τη εκουν συμφονήσι ....το Βʹ δεν το θέλω οτε στο τλφ το κάνω βλοκ .στο Γʹ είναι η γενεοδώρι άντρες που κάνουν συμφωνία για ένα ραδιοβου και στο τέλος τρεκουν έξω από το ξενοδόκιο έξω από το σπίτι ,γυσταρυν να κάνουν το ρόλο της μαλάκας ....το Γʹ δεν θέλω να είναι στο μυαλό μου καλύτερα να πάνε να γαμιθυν ασταμάτητα τον μουναι του .
Ε ναι ρε Τζένη. Πήγαινε και σε κάνα γυναικολόγο να στο κοιτάξει λίγο...
Η ατιμη η μυκητιαση,φευγει...ερχεται...φευγει...ερχεται.....αεναος κυκλος αν η αλλη βαριεται να κανει θεραπεια!!!!
εσύ δεν πας να μαθαινεις πως να προσέχεις τον εαυτό σου ....μην πιστεβης τα καρτια και να γαμάς ακαποτα ....στος γεναικολόγο πάω μαι αυτών που αποφασίζω να κάνω σεξ ακαποτα όχι μαι τον πελάτη ....πηγενετε αλου να κάνετε το κλίσμα σας ....δεν βαρεθήκατε εδώ ...Ε ναι ρε Τζένη. Πήγαινε και σε κάνα γυναικολόγο να στο κοιτάξει λίγο...