τώρα μάς διαφώτισες πλήρως, που λένε.
Εγώ κατάλαβα μέχρι εκεί που λέει για τις θηλυκές πουτάνες. Το νόημα το έχασα στην επόμενη προταση που αφορά (?) τις αρσενικές πουτάνες.
τώρα μάς διαφώτισες πλήρως, που λένε.
Η κοπέλα είναι ξένη..Δικαιούται να μη μπορεί να εκφραστεί όσο καλά εκφραζονται οι γηγενείς (λέμε τώρα...)Εγώ κατάλαβα μέχρι εκεί που λέει για τις θηλυκές πουτάνες. Το νόημα το έχασα στην επόμενη προταση που αφορά (?) τις αρσενικές πουτάνες.
Η κοπέλα είναι ξένη..Δικαιούται να μη μπορεί να εκφραστεί όσο καλά εκφραζονται οι γηγενείς (λέμε τώρα...)
τι ρατσιστικη επιθεση ειναι παιδια αυτη επειδη ειναι αλβανιδα?????και τι εγινε>>δηλαδη οι αλβανιδες ειναι βρωμιαρες??απο που προκυπτει αυτο????η υγιεινη δεν εχει συνορα ειναι κατα ποσο φροντιζει ο καθενας τον εαυτο του..ελεος..
μμμμμμκ μμμμμκ μμμμμκ μουγωσα ...μη σπροκνετε ... ένας μου φτανη για σήμερα ..τα αλά να ινε στο μυαλό μου ...σιγά παιδιά , μη σπρώχνεστε, θα γίνει κανένα ατύχημα....
μμμμμμκ μμμμμκ μμμμμκ μουγωσα ...μη σπροκνετε ... ένας μου φτανη για σήμερα ..τα αλά να ινε στο μυαλό μου ...
υπηρεσίες γα άνδρες ,φίλη,γλυψίματα,ερωτικό μασάζ,σεξ σε διαφορετικές στάσης,ελεφτερο στοματικό,τελιωμα όπου θελήσ αλά όχι μέσα στο στόμα,έξτρα πρωκτικό ον το θέλω κε εγώ.30/λεπτά 1/ώρα 1/30ώρα =100eΤζενούλα σου έχω στείλει πμ.
30/λεπτά 1/ώρα 1/30ώρα =100e
Εχει κανει καποιο λαθος ???Τι είναι αυτό? Οποιοδήποτε πρόγραμμα κοστίζει 100 ευρώ?
Τζενη, γραψε ξανα το προγραμμα και τις τιμες σου !!!υπηρεσίες γα άνδρες ,φίλη,γλυψίματα,ερωτικό μασάζ,σεξ σε διαφορετικές στάσης,ελεφτερο στοματικό,τελιωμα όπου θελήσ αλά όχι μέσα στο στόμα,έξτρα πρωκτικό ον το θέλω κε εγώ.30/λεπτά 1/ώρα 1/30ώρα =100e
άμα δεν έχεις καλύτερα να μην τρεχις.