Νέα

Τυχαία συνάντηση με γνωστούς στις μπουρδελότσαρκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα greeksexyboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Καλοκαίρι του 1986  απογευματάκι , βγαίνω απο ένα ίδρυμα καί πέφτω φάτσα - κάρτα με  την  μητέρα ενός φίλου μου καί απλά της είπα " καλησπέρα  πώς είστε ? "  :rockon: !

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
521
Like
72.804
Πόντοι
41.129
θυμαμαι οταν ημουν φανταρος στο γ σωμα στρατου στη θεσσαλονικη ειχα παει μπουρδελοτσαρκα,ανοιγοντας την πορτα σε ενα οικο για να μπω μεσα ετυχε να βγαινει ο διοιηκητης του λοχου μου ,οταν με ειδε παγωσε και μου ειπε...επ τι κανεις εσυ εδω ?  :2funny:  :2funny:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
μια φορα μονο ετυχε να πετυχω εναν πελατη απο το μαγαζι που δουλευα αλλα ολα οκ ανταλλαξαμε χαιρετισμους και ο καθενας στη δουλεια του. η πλακα ηταν οτι την επομενη φορα με πετυχε στο μαγαζι που δουλευα με μια φιλη μου και μου εσκασε πονηρο χαμογελο.αλλα ειπαμε οτι γινεται στα μπουρδελα μενει στα μπουρδελα.

Επισκέπτης
...θυμαμαι πριν καποια χρονια ειχα παει με εναν γνωστο μου και μας κοιτουσανε 2 κοπελες αλβανιδες πρεπει να ητανε.

μας λενε ''καλα γιατι πατε σε αυτες'' περιφρονητικα και τους λεμε ''ελατε εσεις να περασουμε καλα'' και βεβαιως φυγανε  :2funny:

ουτε ασχημα τους μιλησαμε ουτε προσβλητικα ,απλως τους ειπαμε ελατε εσεις!
Τυπε, εσυ εισαι μεγας ατακαδορος.
Κανονισε να παμε με Μπολντη για καμακι στην πλ. Καρυτση.
Θα τα γονατισουμε τα πουτανακια... :rockon: :rockon: :rockon:

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.515
Πόντοι
216
Εγω πάλι πετυχαίνοντας μέσα σε μπουρδελο τον κολητο του μπαμπα μου και χερετηθηκαμε

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Και να πετυχαινα ποιος χεστηκε....

Stories

Νέο!

Stories