Στα παπάρια μου τα κρος. Εμένα με νοιάζει να γελάω με τα χάλια και τους καυγάδες που διαβάζω.Φίλε μην τα ισοπεδωνεις ολα
Υπάρχουν και μερικά ωραια κρος...

Στα παπάρια μου τα κρος. Εμένα με νοιάζει να γελάω με τα χάλια και τους καυγάδες που διαβάζω.Φίλε μην τα ισοπεδωνεις ολα
Στο αθηναϊκό παρακαλάνε να φάνε καμιά πουτσα κι εδώ ξαφνικά τις επιλέγουν κιόλαςΈχει πέσει αγαμία λοιπόν.
Εγώ ξέρω ότι διαβάζω κι ενημέρωση δεν βλέπω σε καμία περίπτωση. Όλο σάλια και φρου φρου.![]()
Πολύ κροσο-παραμύθι.Στο αθηναϊκό παρακαλάνε να φάνε καμιά πουτσα κι εδώ ξαφνικά τις επιλέγουν κιόλας,περιγραφές βέβαια δεν κάνουν αλλά μπαίνουν και τις κυνηγάνε οι πελάτες όπως τα ζόμπι κυνηγούν τα ζευγάρια
![]()
Μια χαρά πάνε ζευγάρια και περνάνε τέλεια.....αν μας φέρεις αυτο θα φύγετε με καλές αναμνήσειςΤα ζευγάρια γενικά τι ρόλο παίζουν σαυτα τα μέρη παιδιά?(κάτι απτην δικιά μου)![]()
Η κοπελα που εφερε ο νικοςΓια πολλοστή φορά λοιπόν θα υπενθυμίσω ότι ΕΓΩ αρκετές φορές έχω φέρει κοπέλα και περάσαμε τέλεια..
το πιο πιθανο να φερει το πικατσουΜια χαρά πάνε ζευγάρια και περνάνε τέλεια.....αν μας φέρεις αυτο θα φύγετε με καλές αναμνήσεις
θα κανεις καλο χεσιμο στο ιδρυμα οπως ο κωστακηςΤα ζευγάρια είναι ένας απλός μύθος με πολύ χαμηλή επιβεβαίωση. Είναι ζήτημα να πάνε 20 πραγματικά τον χρόνο γιατί παίζει και διαφήμιση. Αυτά διαβάζω από πολλούς, αυτά τα συμπεράσματα βγάζω. Σιγά μην πηγαίνω κάθε μέρα να τσεκάρω. Έτσι περιμένουν τα ζόμπι που συντηρούν το κατάστημα να φάνε κάνα κοψίδι. Και μιας που είπα κοψίδια καλή μου όρεξη.
![]()
εχει περασει η εποχη των κρος,βαρεθηκε ο κοσμος να ασχολειται με τις ηλιθιες απαιτησεις ατομων που φορανε αποκριατικες περουκες και βαφονται σαν καρναβαλια,εχει γινει στροφη σε παραδοσιακες αξιες της χωρας,ο πατροπαραδοτος πουστης επιστρεφει δυναμικα και θα κανει παταγοΦίλε μην τα ισοπεδωνεις ολα
θα εννοεις το ξανθο κρος που ερχοταν στο ιδρυμα που το ελεγαν βρωμουσα,κλεινοταν με τις ωρες σε καμπινα στο μπουντρουμι και εφερνε μαζι του και φαγητο σε ταπερ,φασολακια γεμιστα κτλ,το ειχαν δειρει μια μερα και το πεταξαν εξω απτο ιδρυμα γιατι τολμησε να ενοχλησει το πακιστανο ρακοσυλλεκτη με το ενα ματι την ωρα που κοιμοταν,ειναι πολυ ευεξαπτος οταν τον ξυπνανε,άσε που κάποια γεροκρος βρωμαγατε σαν τους άστεγους του αθηναϊκό.
Ενδιαφέρεσαι για συνάντηση με άλλο ζευγάρι;Τα ζευγάρια γενικά τι ρόλο παίζουν σαυτα τα μέρη παιδιά?(κάτι απτην δικιά μου)![]()
Θα εκανα μια πνευματικη μονομαχια μαζι σου ρε αγαπη αλλα βλεπω οτι εισαι αοπλος.Έλα, μην κλαίς.Μιας που ούτε εσύ ούτε κανείς δεν κάνει ενημέρωση της προκοπής με στυλ " είμαστε εδώ και συμβαίνει αυτό" στείλε την αντιπαράθεση με λινκ να γελάσουμε. Και μην πεις δικαιολογία ότι δεν κάνετε ενημέρωση για να μην έρθουν απρόσκλητοι διότι εσείς λέτε ότι πάνε όλα ωραία.
![]()
Μα καλα, ακομα και πανω στο τραπεζι ασχολεισαι με το bou? Get a life man...Τα ζευγάρια είναι ένας απλός μύθος με πολύ χαμηλή επιβεβαίωση. Είναι ζήτημα να πάνε 20 πραγματικά τον χρόνο γιατί παίζει και διαφήμιση. Αυτά διαβάζω από πολλούς, αυτά τα συμπεράσματα βγάζω. Σιγά μην πηγαίνω κάθε μέρα να τσεκάρω. Έτσι περιμένουν τα ζόμπι που συντηρούν το κατάστημα να φάνε κάνα κοψίδι. Και μιας που είπα κοψίδια καλή μου όρεξη.
![]()
Πολλοί χάνουν. Άστο καλύτερα.Θα εκανα μια πνευματικη μονομαχια μαζι σου ρε αγαπη αλλα βλεπω οτι εισαι αοπλος.![]()
Έτυχε η στιγμή. Είπα να κοτσάρω το φαγητό.Μα καλα, ακομα και πανω στο τραπεζι ασχολεισαι με το bou? Get a life man...
Καλησπέρα, συναγωνιστή.συντροφε ινφο123 αν παρ ελπιδα καποια στιγμη σου λειψει ο φατσεας, να ξερεις πως αυτη τη στιγμη γραφει στο θεμα με τα δυο νεα προφιλ που εχει φτιαξει και τακατουκα τακατουκα και τσακατσουκα τσακατσουκα συνεχιζει να μας ενοχλει. μην κοιτας που κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.
Επιτέλους κάποιος το είπεσυντροφε ινφο123 αν παρ ελπιδα καποια στιγμη σου λειψει ο φατσεας, να ξερεις πως αυτη τη στιγμη γραφει στο θεμα με τα δυο νεα προφιλ που εχει φτιαξει και τακατουκα τακατουκα και τσακατσουκα τσακατσουκα συνεχιζει να μας ενοχλει. μην κοιτας που κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε.
xaxaxaxa eεγω ποναω ?Πονάς και πονάς πολύ.![]()
Γράφω και αλλού. Όχι μόνο στο μπουρδέλο σας.xaxaxaxa eεγω ποναω ?
εσυ μπηκεσ τελη φεβρουαριου κ κοντευεισ τα 300 ποστ εναντια σε γκευ κροσ κ τσοντοσινεμα !
χαχαχαχαχα χαχαχααχαχχ
μιλανε οι πραξεισ σου χαχαχαχαχχ ερε καταντια χαχαχ τι να περιμενεισ απο ενα μικροψωλη περιστασιακο ματακια χαχαχαχ