Τελικά δεν ήρθες;εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκαευ μαζευεστε στισ καμπινεσ με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ κροσ δνε εχει ουτε βασιλειο τον κροσ ειναι απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οτνα ερχονται τα ζευγαρια πατεστα 10 μετρακ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δνε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (6 μέλη και 21 επισκέπτες)
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 217
- Πόντοι
- 20
και να ερχομασταν η και να ρθουμε δε θα το ξανανακοινωσουμε εδω μεσα !Τελικά δεν ήρθες;
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Απλά συγχαρητήρια τα είπες όλα!!!!εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκευ μαζευεστε στισ καμπινεσ που παιζει τσοντα με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ το 8ταουν δεn ειναι ουτε βασιλειο τον κροσ απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οταν ερχονται τα ζευγαρια πατε στα 10 μετρα κ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ ! εxω δει γκευ αγορια στο καναπε η αντρεσ να ξεκολιαζονται ολογυμνοι κ περναω κ τουσ λεω μπραβο ομορφιεσ μου ! αυτο ειναι αποδοχη κ ανεση με το τι γουσταρει ο αλλοσ να κανει κ οχι κριση κ επικριση ! στην τελικη εχετε μονοι σαs χαλασει τοσα νηματα εδω με θεματα αλλα κ την ορεξη ζευγαριων κ κροσ να ερχονται στο σινεμα ! την τελευταια φορα που κοιταξα το σινεμα ανηκει σε αυτουσ που το εχουνε οχι σε 30 ατομα εδω μεσα που το παιζουν κριτεσ μαγκεσ κ ξερολεσ !
giorgoskalt
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2009
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Lorena καλησπέρα! Είσαι στο Downtown??εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκευ μαζευεστε στισ καμπινεσ που παιζει τσοντα με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ το 8ταουν δεn ειναι ουτε βασιλειο τον κροσ απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οταν ερχονται τα ζευγαρια πατε στα 10 μετρα κ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ ! εxω δει γκευ αγορια στο καναπε η αντρεσ να ξεκολιαζονται ολογυμνοι κ περναω κ τουσ λεω μπραβο ομορφιεσ μου ! αυτο ειναι αποδοχη κ ανεση με το τι γουσταρει ο αλλοσ να κανει κ οχι κριση κ επικριση ! στην τελικη εχετε μονοι σαs χαλασει τοσα νηματα εδω με θεματα αλλα κ την ορεξη ζευγαριων κ κροσ να ερχονται στο σινεμα ! την τελευταια φορα που κοιταξα το σινεμα ανηκει σε αυτουσ που το εχουνε οχι σε 30 ατομα εδω μεσα που το παιζουν κριτεσ μαγκεσ κ ξερολεσ !
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 217
- Πόντοι
- 20
σε ευχαριστω αγαπη μου ! <3 <3 <3 <3 <3 <3Απλά συγχαρητήρια τα είπες όλα!!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
οχιLorena καλησπέρα! Είσαι στο Downtown??
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 130
- Like
- 9.098
- Πόντοι
- 7.885
Αφού ρε τύπισσα τα κρος τρώτε απαξίωση στα τσονταδικακαι να ερχομασταν η και να ρθουμε δε θα το ξανανακοινωσουμε εδω μεσα !
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 931
- Πόντοι
- 81
Δε ξέρω γιατί το πήρες τόσο προσωπικά, γιατί ουσιαστικά δεν είπα κάτι κακό ή προσβλητικό ουσιαστικά.εμεισ δνε εχνοχλησαμε κανενα εκει μεσα εξαλου ολοι οι γκευ που ειναι εκει αντι να πατε στο σινεμαδακι στο πανω οροφο που παιζει μονο γκευ μαζευεστε στισ καμπινεσ που παιζει τσοντα με τουσ ψωλαραδεσ μαυρουσ κ τισ βυζαρουδεσ γκομενεσ ! οποτε ισωσ τελικα δνε σασ φτιανε τα κροσακια αλλα δεν τα εχετε βρει με τον εαυτο σασ γιατι οτι πουτσα θελουμε εμεισ την ιδια θελετε κ εσεισ ! κ το 8ταουν δεn ειναι ουτε βασιλειο τον κροσ απλα εσεισ πατε καθεστε κ αντι να βλεπετε τσοντα κ να κανετε φασεισ παιζετε με το κιν σασ κ το 80 τοισ εκατοι ειναι απλα ματακηδεσ ! το ιδιο κανετε οταν ερχονται τα ζευγαρια πατε στα 10 μετρα κ απλα κοιτατε ουτε καν τον πετατε εξω να τον παιξετε ! μπορει να λετε εμασ ανωμαλουσ που ειμαστε κροσ αλλα καμια κροσ ποτε δε σασ επιτεθηκε εδω μεσα στο φορουμ ! εxω δει γκευ αγορια στο καναπε η αντρεσ να ξεκολιαζονται ολογυμνοι κ περναω κ τουσ λεω μπραβο ομορφιεσ μου ! αυτο ειναι αποδοχη κ ανεση με το τι γουσταρει ο αλλοσ να κανει κ οχι κριση κ επικριση ! στην τελικη εχετε μονοι σαs χαλασει τοσα νηματα εδω με θεματα αλλα κ την ορεξη ζευγαριων κ κροσ να ερχονται στο σινεμα ! την τελευταια φορα που κοιταξα το σινεμα ανηκει σε αυτουσ που το εχουνε οχι σε 30 ατομα εδω μεσα που το παιζουν κριτεσ μαγκεσ κ ξερολεσ !
Υπάρχουν τα βασίλεια των ζώων, των δαιμόνων, των ουρανών και ένα σωρό άλλα βασίλεια.
Be cool, enjoy and have fun
By the way δεν είμαι gay, οπότε δεν κάνω τίποτα από αυτά που αναφέρεις.
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 217
- Πόντοι
- 20
νομιζω καπου κανεισ λαθοσ η στα ειπανε λαθοσ ! το να λεσ γυρναμε μασκαρεμενεσ ειναι ξεκαθαρο οτι κοροιδευεισ αλλα στο σινεμα εγω τουλαχιστον οποτε παω απο πισω τρεχουν σαν τουσ λιγουρηδεσ ολοι ! τισ γυναικεσ με μουνι τισ γουσταρω για ατο που κανουν αλλα οσοι πατε να γαμησετε εκει τρωτε την καραπορτα μιασ κ πεφτετε σαν την μυγα στο σκατο κ αντι να φερθειτε ηρεμα κ σωστα τρομαζετε ακομα κ την πιο αρχιδατη γκομενα κ δεν ξαναπαταει ! γιαυτοι κλεισανε ολα τα σινεμα απο ατομα σαν εσασ που μπαινατε μεσα κ το κανατε λεσ κ ηταν γηπεδο το σινεμα ! οσο αφορα εμενα εγω δεν παω με το καθε βρομιαρη με κουκουλα με καπελο μεσα στο σινεμα να βρωμαει τζατζικι η να παιζει με το κιν του κ να κοιταει ποδοσφαιρο μεσα στο σινεμα ! εκει φαινεται ποσο ακυροι ειστε μερικοι κ μετα εχετε κ γνωμη οπωσ εσυ που το μονο που επαναλαμβανεισ σε καθε ποστ ειναι το τζιμη τον τανζανο κ τον ματακια τον ανωμαλο τον αλλον με το ενα ποδι τα κατουρα στο τοιχο κ ολα αυτα που οποια κοπελα τα διαβαζει λεει εκει δνε παταω ουτε με σφαιρεσ ! κ εσυ ειδικα εχεισ φαει κ πορτα στο 8 ταουν οποτε ειναι τμημα που δνε θα πρεπε να εχεισ καν γνωμη !Αφού ρε τύπισσα τα κρος τρώτε απαξίωση στα τσονταδικα. Γυρνάτε μασκαρεμενες και ψάχνετε να φάτε καμιά πουτσα και τελικά κάθεστε και βλέπετε να γαμανε τους οριτζιναλ πουστηδες και τις γυναίκες με μουνι
. Ούτε ο Πακιστανός ρακοσυλλέκτης με το ένα μάτι στο αθηναϊκό δεν σας γαμαει πλέον,ο Τζίμης ο τανζανος σας έχει στο φτύσιμο επίσης,τι κάθεστε και κλαιγεστε σε όλα τα θρεντ
![]()
λετε για τισ κροσ αλλα οταν σκαμε εκει κανετε σειρα για να γαμησετε απλα να πειτε οτι τρωτε πορτα που ειστε σαν λετσοι μερικοι κ δνε θελουμε ουτε να μασ μιλησετε ! κσι θα ξαναπω παλι οτι καμια κροσ δνε σασ εκανε ποτε επιθεση σε κανενα ποστ εσεισ μασ κανετε επανελειμενα επιθεση
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 217
- Πόντοι
- 20
μιλησεσ για κροσ ειμαι κροσ κ απαντησα !Δε ξέρω γιατί το πήρες τόσο προσωπικά, γιατί ουσιαστικά δεν είπα κάτι κακό ή προσβλητικό ουσιαστικά.
Υπάρχουν τα βασίλεια των ζώων, των δαιμόνων, των ουρανών και ένα σωρό άλλα βασίλεια.
Be cool, enjoy and have fun
By the way δεν είμαι gay, οπότε δεν κάνω τίποτα από αυτά που αναφέρεις.
σιγουρα υπαρχουν πολλα βασιλεια οπωσ ειπεσ κ το βασιλειο του ξερολα το βασιλειο του εξυπνακια κ το βασιλειο του στρειτ κρυφοπουστρα !
i always have fun
tzuliacross!!
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Δεκ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 210
- Πόντοι
- 0
Λοιπόν επειδή το θέμα με συγκεκριμένα άτομα σε αυτό το thread αλλά και σε άλλα thread έχει παρατραβηξει απλά θα σας επισημάνω κάτι σε εσάς τους συγκεκριμένους και όποιος έχει την μύγα μυγιαζετε.....
Ο καθένας φυσικά έχει τα γούστα του.
Το να επιτίθεσαι όμως λεκτικά και να τρολαρεις συγκεκριμένα άτομα είτε λέγονται Κρος κυρίως είτε ζευγάρια κ.λ.π είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο.
Δεν γουστάρεις μεγια σου με χαρά σου.
Δεν σας δίνει όμως κανείς το δικαίωμα να χαλάτε ένα thread το οποίο φυσικά έχει άλλο σκοπό.
Και αυτό θα πρέπει να το δούνε οι admin διαχειριστές διότι και έμμεσα με τις λεκτικές επιθέσεις αποτρέπονται άτομα να επισκεφτούν το σινεμά αλλά και άμεσα κατηγοροντας στην ουσία μια επιχείρηση.
Και αυτό λέγεται δυσφήμιση με την οποία δυνατότητα της επιχείρησης να προχωρήσει περαιτέρω....
Πληροφοριακά..
Πάντα φιλικά και με σεβασμό προς όλους!!
Σεβαστείτε και εσείς τα όποια άτομα....
Και την όποια επιχείρηση.
Και ας συνεχιστεί η συζήτηση όπως αρμόζει στο περιεχόμενο του thread.
Το να επιτίθεσαι όμως λεκτικά και να τρολαρεις συγκεκριμένα άτομα είτε λέγονται Κρος κυρίως είτε ζευγάρια κ.λ.π είναι τουλάχιστον ανεπίτρεπτο.
Δεν σας δίνει όμως κανείς το δικαίωμα να χαλάτε ένα thread το οποίο φυσικά έχει άλλο σκοπό.
Και αυτό θα πρέπει να το δούνε οι admin διαχειριστές διότι και έμμεσα με τις λεκτικές επιθέσεις αποτρέπονται άτομα να επισκεφτούν το σινεμά αλλά και άμεσα κατηγοροντας στην ουσία μια επιχείρηση.
Και αυτό λέγεται δυσφήμιση με την οποία δυνατότητα της επιχείρησης να προχωρήσει περαιτέρω....
Πληροφοριακά..
Lorena Bimbo cros
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2024
- Like
- 217
- Πόντοι
- 20
ετσι ακριβωσ αγαπη μου !Λοιπόν επειδή το θέμα με συγκεκριμένα άτομα σε αυτό το thread αλλά και σε άλλα thread έχει παρατραβηξει απλά θα σας επισημάνω κάτι σε εσάς τους συγκεκριμένους και όποιος έχει την μύγα μυγιαζετε.....
Πληροφοριακά..
κ οποιεσ αλλεσ κροσ ειστε εδω μεσα να μιλατε οχι να κρυβεστε κ να ζητατε πληροφιεσ για τα σινεμα απο τα ιδια ατομα που σασ κραζουνε !
να βγαινετε κ να πηγαινετε στο σινεμα κ οποιο μεροσ θελετε !
Nikol
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 630
- Πόντοι
- 81
Ας επιβεβαιωσω Κ εγώ από τη μεριά μου ότι μόλις σκάσουμε στο σινεμά γίνεται κόλαση !
Δε χρειάζεται να τσακώνεται κανείς με κανέναν ,για όλους είναι Κ για όλα τα γούστα ,εμείς επιλέγουμε απλά αν θα πάμε με μικρούς μεγάλους εμφανίσιμους ή όχι Κ φυσικά πάντα με καθαριότητα Κ εχεμύθεια !!!
Δε χρειάζεται να τσακώνεται κανείς με κανέναν ,για όλους είναι Κ για όλα τα γούστα ,εμείς επιλέγουμε απλά αν θα πάμε με μικρούς μεγάλους εμφανίσιμους ή όχι Κ φυσικά πάντα με καθαριότητα Κ εχεμύθεια !!!
Συνημμένα
Μια προς μια λέξη που είπες όλες σωστές έτσι ακριβώς έχει η κατάστασηνομιζω καπου κανεισ λαθοσ η στα ειπανε λαθοσ ! το να λεσ γυρναμε μασκαρεμενεσ ειναι ξεκαθαρο οτι κοροιδευεισ αλλα στο σινεμα εγω τουλαχιστον οποτε παω απο πισω τρεχουν σαν τουσ λιγουρηδεσ ολοι ! τισ γυναικεσ με μουνι τισ γουσταρω για ατο που κανουν αλλα οσοι πατε να γαμησετε εκει τρωτε την καραπορτα μιασ κ πεφτετε σαν την μυγα στο σκατο κ αντι να φερθειτε ηρεμα κ σωστα τρομαζετε ακομα κ την πιο αρχιδατη γκομενα κ δεν ξαναπαταει ! γιαυτοι κλεισανε ολα τα σινεμα απο ατομα σαν εσασ που μπαινατε μεσα κ το κανατε λεσ κ ηταν γηπεδο το σινεμα ! οσο αφορα εμενα εγω δεν παω με το καθε βρομιαρη με κουκουλα με καπελο μεσα στο σινεμα να βρωμαει τζατζικι η να παιζει με το κιν του κ να κοιταει ποδοσφαιρο μεσα στο σινεμα ! εκει φαινεται ποσο ακυροι ειστε μερικοι κ μετα εχετε κ γνωμη οπωσ εσυ που το μονο που επαναλαμβανεισ σε καθε ποστ ειναι το τζιμη τον τανζανο κ τον ματακια τον ανωμαλο τον αλλον με το ενα ποδι τα κατουρα στο τοιχο κ ολα αυτα που οποια κοπελα τα διαβαζει λεει εκει δνε παταω ουτε με σφαιρεσ ! κ εσυ ειδικα εχεισ φαει κ πορτα στο 8 ταουν οποτε ειναι τμημα που δνε θα πρεπε να εχεισ καν γνωμη !
λετε για τισ κροσ αλλα οταν σκαμε εκει κανετε σειρα για να γαμησετε απλα να πειτε οτι τρωτε πορτα που ειστε σαν λετσοι μερικοι κ δνε θελουμε ουτε να μασ μιλησετε ! κσι θα ξαναπω παλι οτι καμια κροσ δνε σασ εκανε ποτε επιθεση σε κανενα ποστ εσεισ μασ κανετε επανελειμενα επιθεση
GeorgePapas
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2023
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρουμε πότε πατάτε για να μπορέσουμε να σκάσουμε και εμείς και να σας δείξουμε πόσο σας θέλουμε. Και το λέω ως άτομο ενεργητικό μόνο που γουστάρει μόνο φάσεις με κρος. Πηγαίνω σινεμά που, χωρίς παρεξήγηση, έχει μόνο γκει, και δεν είμαι της φάσης αυτής. Καταλήγω να κάθομαι στους καναπέδες και να αράζω με την πουτσα και να με «ενοχλούν» μονο γκει. Δεν γίνεται να πηγαίνω για 2-3 ώρες και να ελπίζω ότι θα πετύχω κρος.Ας επιβεβαιωσω Κ εγώ από τη μεριά μου ότι μόλις σκάσουμε στο σινεμά γίνεται κόλαση !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 40K
- Απαντήσεις
- 241
- Εμφανίσεις
- 64K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις