Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (2 μέλη και 21 επισκέπτες)

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
757
Πόντοι
81
Ε τότε πως θα πετύχεις κόσμο; :confused: θα μπαίνουν οι αβανταδόροι να λενε οτι εχει κοσμο και θα τρεχουμε; μονο το ολοήμερο pass αποτελεί εγγύηση.
Αν ήμουν gay θα ήταν 100% το στέκι μου γιατί σαν χώρος είναι πολύ καλός!
Δεν είμαι όμως και το value των χρημάτων και κυρίως του χρόνου για να πετύχεις γυναίκα/ ζευγάρι δεν αξίζει, στατιστικά αν το δεις.
Αλλά όπως κρίνει και τη βρίσκει κανείς. Κάποιες φορές ίσως θέλουμε να πιστεύουμε στο κυνήγι των μαγισσών :)

Arthur Joe

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2025
Like
80
Πόντοι
0
Αν ήμουν gay θα ήταν 100% το στέκι μου γιατί σαν χώρος είναι πολύ καλός!
Δεν είμαι όμως και το value των χρημάτων και κυρίως του χρόνου για να πετύχεις γυναίκα/ ζευγάρι δεν αξίζει, στατιστικά αν το δεις.
Αλλά όπως κρίνει και τη βρίσκει κανείς. Κάποιες φορές ίσως θέλουμε να πιστεύουμε στο κυνήγι των μαγισσών :)
Καλα κι εγω ετσι τα γραφω. Πιστευω νομιζεις τις μαλακιες οτι σκάνε ζευγαρια και γαμάει ο κοσμος; :2funny: όλο πάει κόσμος και μουνάρες διαβάζουμε και δεν υπαρχει τίποτα.

zempelikos

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2012
Like
128
Πόντοι
0
Εγώ πάλι θα πω σε αυτούς που λένε πως δεν έρχονται ζευγαρια και τέτοια πως " αν δεν βρεθείς κώλο ψάρι δεν τρως " ....

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
616
Πόντοι
81
Και ζευγαρια πανε και γυναικες μονες εχω (πιο σπανια) δει.
Αυτο δεν σημαινει οτι πανε καθε μερα η οτι θα παιξουν ειδικα τα ζευγαρια με τριτους. Υπαρχουν πολλα ζευγαρια που παιζουν μεταξυ τους στις καμπινες και ουτε ματι δεν δινουν.
Φασεις γινονται και αρκετες αλλα θελει τυχη και μπολικο χρονο να αφιερωσει κανεις.

Fallen_Angel34

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2018
Κριτικές
3
Like
261
Πόντοι
0
εμεισ μια χαρα ομορφεσ ειμαστε αυτοι εινα ιεκει μεσα σαν λετσοι κ λεσ κ κατεβηκανε απο τα εξαρχεια με κουκουλεσ μεσ στο τσοντοσινεμα ! μετα δνε σου φταινε τα κροσακια !
Όλοι έχουν την επιλογή να διαλέξουν όποιον/οποία θέλουν. Πας αράζεις και αν κάτι σου κάνει κλικ περνάς καλά αν όχι έπαιξες και έχασες. Απλά τα πράγματα. Όλοι κάθονται γκρινιάζουν και κατηγορούν. Ο χώρος είναι εκεί τα υπόλοιπα είναι στο χέρι μας

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
71
Πόντοι
0
οταν πασ σε σινεμα για σεξ φροντιζεισ να εχεισ οχι εμφανιση για κλαμπ αλλα να εισαι προσιτοσ ! ετσι οπως εινα ιη κοινωνια κ η ζωη σημερα αν εσυ ησουν εκει μεσα ντυμενη με εσωρουχα κ εντελωσ προσβασιμη θα σκεφτοσουν καλυτερα κ θα ανησυχουσεσ αν ο αλλοσ με μια κουκουλα μεσα σε ενα σκοτεινο μεροσ ερχεται να γαμησει η να σε καρφωσει με κανα μαχαιρι λογο των ψυχολογικων του ! απλη λογικη ειναι για εμενα σιγουρα ο καθενασ κανει οτι θελει αλλα με τιποτα δεν ειναι γκρινια αυτο που λεω ! το ιδιο ισχυει κ για τισ γκομενσ που πανε ειτε μονεσ ειτε με παρεα !

• Like
Αντιδράσεις: gambb

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom