Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

GeorgePapas

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2023
Like
2
Πόντοι
0
Αν εμφανιστώ αύριο 4-5 θα έχει μαζέψει κάνα κροσακι να με αδειάσει με καμία πιπουλα; Εντωμεταξύ ρε μάγκες επειδή 1 φορά έχω επισκεφτεί όλη και όλη, αν στο σινεμά κάτσω μόνος σε καναπέ την πετάξω έξω και αρχίζω και την παιζω θα μου την πει το μαγαζί;

Lorena Bimbo cros

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2024
Like
51
Πόντοι
0
περασα μια βολτα στο σινεμα κ ητνα μεσα μια τυπισα που την γαμουσανε κλειστη σε μια καμπινα κ απεξω η σειρα λεσ κ ηταν μεταπολεμικη περιοδο κ περιμενανε ενα καρβελι ψωμι ! πιο τραγικα ζομπι δνε εχω ξαναδει να τρειγυρνανε να περνανε να κοιτανε στισ καρεκλεσ κ πανω κατω μπασ κ ερθει η σειρα τουσ ! τελιακ ολοι δηθεν για μουνια πατε αλλα οι περισοτεροι εινα ικρυφογκευ ! εκανα κανα δυο βολτεσ πανω κ κοσμοσ να περιφερετε οπωςςσ ακριβωσ τα ζομπι ! περναγανε κοιταγανε κ ουτε αυτοι ξερανε τι ψαχνανε εντωμεταξυ στην εμγαλη αιθυοσα η τυπισα που την γαμουσανε μια φωνη σαν κατι αλβανιδεσ σε καψιμι ! ουααααααααααααααα ναιιιιι παρτααα παρταααααααα ! κ απεξω οι αλλοι γελαγανε ! αν ατο ειναι σινεμα σεξ αλλο τοσο πατησα κ εγω στο φεγγαρι ! ουτε 40 λεπτα δνε καθησα κ εφυγα απ οεδω κ μπροσ θα τρωω τα λεφτα μου σε σουβλακια ! αντιο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom