captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.273
- Πόντοι
- 3.506
Χύνουν στο φτερό τα ζόμπι τύπε.Καλα μέσα σε είκοσι λεπτά πόσοι την πήραν ???
Χύνουν στο φτερό τα ζόμπι τύπε.Καλα μέσα σε είκοσι λεπτά πόσοι την πήραν ???
Krima ppu den eimastan k meis ekeiΧύνουν στο φτερό τα ζόμπι τύπε.
Τουλαχιστον 10 με 12 την ειχαν γαμησει οταν εφτασα.
Παιδια δεν κανω πλακα γλιστραγε το πατωμα απο τα χυσια
Ατυχη η μιλφ..εχουν χυσει ολοι..
Θελουν χρονο να ξαναοπλισουν.
Πίκατσου διαλέγω εσέναΈνα λεπτό να την πείσω λίγο,αυτή είναι εν το μεταξύ
Η μελαχρινή είναι που λένε σκάει με τον άνδρα της με γυαλιά αυτός...δεν θα την έλεγα τοπ αλλά θα την γαμουσα φυσικά.....την πρόλαβα ακριβώς την ώρα που ντύθηκε να φύγει....για την ξανθιά δεν την είδα ούτε έχω πετύχει ποτέ την υποτακτική που λένε...αλλά μάλλον άλλη ητανΑπό ότι διάβασα, λογικά, η ξανθιά ήταν η περιβόητη "Υποτακτική Ξανθιά". Η μελαχρινή ήταν η έκφυλη milf, που σκάει μύτη με τον άνδρα της και την περνάει όλο το σινεμά.
Με την υποτακτική ξανθιά στο παρελθόν έχω βρεθεί στο σινεμά 3 φορές....καλά πέρασα...Η μελαχρινή είναι που λένε σκάει με τον άνδρα της με γυαλιά αυτός...δεν θα την έλεγα τοπ αλλά θα την γαμουσα φυσικά.....την πρόλαβα ακριβώς την ώρα που ντύθηκε να φύγει....για την ξανθιά δεν την είδα ούτε έχω πετύχει ποτέ την υποτακτική που λένε...αλλά μάλλον άλλη ηταν
Είναι 18:00-19:00 σαν τα ΑγγλικάΝα φέρω και γω την δικιά μου?Μέχρι τι ώρα είναι?
Σταμάτα τα ψέμματα.Να φέρω και γω την δικιά μου?Μέχρι τι ώρα είναι?
Οχι φιλε ηταν νεαρη σε ηλικια 30 35 μαξ. Η υποτακτικη ξανθια ειναι 45αρα.Από ότι διάβασα, λογικά, η ξανθιά ήταν η περιβόητη "Υποτακτική Ξανθιά". Η μελαχρινή ήταν η έκφυλη milf, που σκάει μύτη με τον άνδρα της και την περνάει όλο το σινεμά.
Μα και εσύ γιατί γίνεσαι κακεντρεχής…το παιδί φαίνεται από μακριά ότι λέει αλήθειες …Σταμάτα τα ψέμματα.
Με ζήτησε κανείς; Εγώ είμαι παραγωγός ταινιών και "χώνω" χρήμα! Τα υπόλοιπα (γαμήσια κλπ) δίνω εντολές και τα κανονίζουν οι "μπροστινοί" (σκηνοθέτες, ηθοποιοί και όλο το stuff)...Πάντως, γενικά, είμαι "γεμάτος" αφού έχω καταφέρει να "ανακουφίσω" και να διασκεδάσω με τις ταινίες πολύ κόσμο...και εγω πηγα τωρα κ ηταν η sylvia saint η jena jameson kh peta jensen kaio marc dorcell παιδια κ γαμιοντουσαν στισ σκαλεσ ! οσοι πατε εκει εχετε κιν να γραψετε οτι βλεπετε τα μουνια αλαλ καμαι αποδειξη ! κ μην πειτε οτι δνε τραβατεμην σασ πιασουνε το 90 τοισ εκατο με τα κιν περνατε κ φωτιζετε τισ καμπινεσ ! οποτε αφηστε τα παραμυθια !