χαιρετω τους μυστες συναγωνιστες.
παρακολουθω πολύ καιρο το φορουμ, αλλα είναι η πρωτη φορα που αποφασισα να γραφτω και να γραψω, δεν ξερω καλα καλα και εγω το γιατι. Κυριως από ένα αισθημα εσωτερικης δικαιοσυνης, η για λογους αισθητικης.
λιγες σκορπιες σκεψεις, αν καποιος τυχει να κερδισει κατι από αυτές, μονο για καλο θα ναι.
το 1999 ο γιαννης αγγελακας με το συγκροτημα τρυπες, τραγουδησε σε μια συναυλια. ξαφνικα, χωρις καποιο λογο, αρχισαν να εκτοξευονται από ένα σημειο του κοινου πετρες προς την σκηνη. ο γιαννης αγγελακας λοιπον με την χαρακτηριστικη του φωνη διεκοψε το κομματι και ειπε ''το να πετατε πετρες ανωνυμα, μεσα από το πληθος, είναι θρασυδειλια και αλητεια. εμεις παρολα αυτά, ακουμε την αγαπη'' και εδωσε πασα στην μπαντα να παιξει το τραγουδι ''ακουω την αγαπη΄΄.
κατά έναν περιεργο τροπο αυτό ακριβως γινεται και εδώ στο νημα. καποιοι, αντι να ακουσετε την αγαπη, να πατε στο ιδρυμα να διασκεδασετε αν κατσει κατι καλο στον δρομο σας, καθεστε και γραφετε σαχλαμαρες και ριχνετε το επιπεδο πισω από την ασφαλεια και την ανωνυμια του πληκτρολογιου.
και οκ, αυτό είναι κατι που συμβαινει κατά κορον στο ιντερνετ, το έχουμε χορτασει -ειδικα οι πιο παλιοι χρηστες σε ιντερνετικα φορα- αλλα εδώ υπαρχει και το εξης παραδοξο. καποιοι μυστες κανουν το εξης λαθος, το οποιο για μενα είναι και το θρασυδειλο και αλητικο της ιστοριας. γραφουν εκμεταλευομενοι την ανωνυμια του ιντερνετ, προσβαλοντας υπαρκτα προσωπα.
δηλαδη η μαγκι -την οποια δεν εχω γνωρισει προσωπικα και αυτό που προσφερει δεν είναι η φαση μου ετσι και αλλιως- που καποιοι την αποκαλειτε διαρκως ζουλαπι (και κάθε φορα λετε ''δεν ασχολουμαι άλλο'') ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ο συστηματικος θαμωνας του τσονταδικου που μπαινει το καθε ανωνυμο μελος και τον αποκαλει πατσαβουρη ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, όχι μια περσονα στο ιντερνετ. η τυπισσα που σε καποια φαση ειχα διαβασει εδώ πως ειχε φερει το τσονταδικο για νεα ταμια και καποιοι γραφανε ''να την γαμησουμε με το ζορι'' και καποιοι αλλοι ''να της δωσουμε ένα χαρτζιλικι να την γαμησουμε'' και άλλες τετοιες σαχλαμαρες είναι μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ. αυτές οι σαχλαμαρες λοιπον δεν γραφονται εντος του ιντερνετ από και προς ανωνυμα μελη(όπως συνεχεια λεει το μελος πορν γκανγκστερ), αλλα αφορουν πραγματικους ανθρωπους που ενδεχεται να προσβληθουν, να το παρουν προσωπικα, να εκνευριστουν, να πληγωθουν, να φοβηθουν και όλα αυτά. Μου κανει εντυπωση πως καποιοι δεν αντιλαμβανονται πως οποιος πηδαει πολλα παλουκια, καποια στιγμη ρισκαρει να του μπει και ένα στον κωλο, πραγμα που εξ οσων διαβαζω και καταλαβαινω, εγινε πραγματικοτητα για ένα μελος σχετικα προσφατα. Από την άλλη, τι σας νοιαζει? εγινε εκει εξω, ενώ εδώ, είναι το εδώ μεσα.
αυτά από μενα.