kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.790
- Πόντοι
- 7.885
Μου έχουν απαγορεύσει την είσοδο τύπε,αλλά όταν έμπαινα τα ζόμπι μαζευόμασταν μετά τις 24:00Είσαι μέσα ; Παίζει κάτι ;
Μου έχουν απαγορεύσει την είσοδο τύπε,αλλά όταν έμπαινα τα ζόμπι μαζευόμασταν μετά τις 24:00Είσαι μέσα ; Παίζει κάτι ;
Θες να ξανά μπείς ;;Μου έχουν απαγορεύσει την είσοδο τύπε,αλλά όταν έμπαινα τα ζόμπι μαζευόμασταν μετά τις 24:00
Θέλω,αλλά δεν το κόβω.Θες να ξανά μπείς ;;
Εγώ πιστεύω ότι μπορείς …Θέλω,αλλά δεν το κόβω.
τραβας ζορι τυπε?Εγώ πιστεύω ότι μπορείς …
και εγω πιστευω οτι μπορεις ..,Θέλω,αλλά δεν το κόβω.
προσεχε πως μιλας στους μυστες ζουλαπιτραβας ζορι τυπε?
το που χεζεσαι δεν με αφορα ...εγω ταπα δεν σου δινω να πας να αγορασεις ..προσεχε πως μιλας στους μυστες ζουλαπι
γιατι την επομενη φορα θα χεσω κιολας
βαριεμαι και να σου μιλησω καν ... την παρασκευη θα ερθω και θα σε κατουρησω παλι ...το που χεζεσαι δεν με αφορα ...εγω ταπα δεν σου δινω να πας να αγορασεις ..
Αν νομιζεις οτι εισαι και το πρωτο βλημα στην πιατσα που χεζεται ...ασε μας κουκλιτσα μου..βαριεμαι και να σου μιλησω καν ... την παρασκευη θα ερθω και θα σε κατουρησω παλι ...
φερε πολλα μαντηλακια θα σου χρειαστουν
Ο χωρος ετσι και αλλιως εχει ανθρωπο να καθαριζει υπηρχες δεν υπηρχες ...απο εκει και περα πας να ταλαιπορισεις εναν ανθρωπο που ειναι στο μεροκαμματο ...και μια δουλεια που φροντιζει να ειστε καθαροι ...αν εισαι τοσο μαλακισμενο 6941416630 χωρις αποκρυψη ...βαριεμαι και να σου μιλησω καν ... την παρασκευη θα ερθω και θα σε κατουρησω παλι ...
φερε πολλα μαντηλακια θα σου χρειαστουν
Τώρα μόλις ζευγάρι στην κεντρική αίθουσα η γυναίκα τσιμπουκωνει όλο το σινεμά
Τυπε τι ώρα φύγανε; Ήρθα λίγο μετά και δεν είδα κατιΤώρα μόλις ζευγάρι στην κεντρική αίθουσα η γυναίκα τσιμπουκωνει όλο το σινεμά
τι εγινε;Κυριοι απο εδω και περα το ζουλαπι θα μαθει να ΣΕΒΕΤΑΙ