agori4wrimous
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2023
- Like
- 18
- Πόντοι
- 0
Ποιος παθητικος γουσταρει να παμε μαζι την Παρασκευη;
Σήμερα σκέφτομαι να πάω αλλά δεν ξέρω αν αξιζειπαιζει κατι σμρ? η θα παιξει αυριο?
ειμαι βερς
ρωταω γιατι φευγω απο Αθηνα
Έλα μωρό μου να σε τρελάνουμε στον πουτσοΤην περασμένη Κυριακή που ανέβηκα Αθηνα , ξεθέωσα αρκετα αντρικά κορμιά! Πιθανόν την επόμενη φορά να περάσω και από το σινεμα
Πολύ καλά τους τα λες μωρό μου. Οπότε θέλεις στείλε μου να τα πούμε. 26 χρονών, καθαρός πάνταΆσε τα ψέματα αγάπη μου γιατί έχεις ίδια φωτό Κ στο κινητό σου που μου στέλνεις Κ τρως άκυρα !!!! Δε χρειάζεται να λες ψέματα επειδή δε σου κάθομαι , ας ήσουν καθαρός για να σου καθόμουν ! Κ πιο νέος ! Γούστα είναι αυτά με τις ηλικίες (δεν πάω με αρκετά μεγαλύτερους) αλλά με βρώμικους δεν πάω σε καμμία περίπτωση!!!
Τι ώρα θα πας;Έχουμε εικόνα αν έχει κόσμο το σινεμά αυτή τη στιγμή ; Σκέφτομαι να ανέβω για μερικές πίπες αλλά να αξίζει τον κόπο …
Εννοείται ότι δεν μιλάω για το downtown...από λάθος έγραψα εδώ....για το Αθηναϊκό μιλάω...συγνωμηΈχει παραγινει το καλό με όλους αυτούς που ζητάνε χρήματα για να γαμησουν...σήμερα το πρωί γίνονταν χαμός..
Πιο πολλοί ήταν αυτοί από τον υπόλοιπο κόσμο...πίεζαν συνεχώς και γίνονταν ενοχλητικοί.δεν το καταλαβαίνουν οι υπεύθυνοι του σινεμά να τους απομακρύνουν ?? Στο τέλος θα μείνουν μόνο αυτοί να πηγαίνουν...ημαρτον
θέλει οποσδήοπτε πιστοποιητικο υγειας για πορνοσινεμα! Ψηφιστικε τωρα για τα μεταδιδομενα νοσηματα!Η επίσκεψη σε αυτό το τσοδοσινεμα απαιτεί τίποτα?κάρτα ή τέτοιο,ή απλά πας και σε αφήνουν να μπεις?
To εκδιδεις ηλεκτρονικά στο gov.gr στο menu τσοντάδικα, και έχει διάφορες κατηγορίες απο κάτω ανάλογα τι θες να κάνεις, τσοντομαλακία, μπανιστήρι, τριολέ κλπ κλπθέλει οποσδήοπτε πιστοποιητικο υγειας για πορνοσινεμα! Ψηφιστικε τωρα για τα μεταδιδομενα νοσηματα!
Φιλαράκι άμα κανεις τέτοιες ερωτήσεις αφορμή θέλουν τα μέλη να αρχίσουν το δουλεμαΗ επίσκεψη σε αυτό το τσοδοσινεμα απαιτεί τίποτα?κάρτα ή τέτοιο,ή απλά πας και σε αφήνουν να μπεις?
Τέλεια.... Ελπίζω να έχει και διψασμένο λαρύγγιΑύριο βράδυ κροσσακι θα έρθει στο χώρο , γύρω στις 9 στις πάνω καμπίνες , στημένη 24 ετών σφιχτό κωλαρακι !!!
Να έρθεις κάβλα. Θα σε περιμένουμε με τις ψωλές έτοιμες για σέναΝα έρθω σινεμά;;;;;
Έπεσε νηστεία τύπισσαΧθες ψιλό άδειο κ χωρίς πολλές φάσεις