You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 16K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Απο τα λεγομενα του χυδαιου μαγαζατορα ναι! Τωρα τι να σου πω!! Καλη σ μερα!Υπάρχουν video camera στο adult άρα οπότε θέλει κάποιος μπορεί να εκβιασει πρόσωπα και καταστάσεις? Υπάρχουν και στα άλλα cinema vcamera άραγε
gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Απο τα λεγομενα του χυδαιου μαγαζατορα ναι! Τωρα τι να σου πω!! Καλη σ μερα!
Πορνοσυναγωνιστες θελω να ανοιξω ενα θεμα που αφορα το ανταλτ μετο την αγαρμπο και ακομψο εκδιωγμο της νικολ το μαγαζι το βλεπω πεσμενο!!!(εχω παει 7 φορες) και μονο τη μερα που παιχτηκε το σκηνικο με τον μαγαζατορα και τον μονοφρυδο ειχε τοσο κοσμο και γιατο ζητω δημοσιως οπως ο προεδρος κολοτουμπας!! την επιστροφη της Νικολ στο ανταλτ!!!!
Για καλτ και μεγαλες στιγμες !!!!
Συνημμένα
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
α ρε μαλακα μονοφρυδε χαλασες την φασηΠορνοσυναγωνιστες θελω να ανοιξω ενα θεμα που αφορα το ανταλτ μετο την αγαρμπο και ακομψο εκδιωγμο της νικολ το μαγαζι το βλεπω πεσμενο!!!(εχω παει 7 φορες) και μονο τη μερα που παιχτηκε το σκηνικο με τον μαγαζατορα και τον μονοφρυδο ειχε τοσο κοσμο και γιατο ζητω δημοσιως οπως ο προεδρος κολοτουμπας!! την επιστροφη της Νικολ στο ανταλτ!!!!
Για καλτ και μεγαλες στιγμες !!!!
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
α ρε μαλακα μονοφρυδε χαλασες την φαση
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
καναμε καλες φασεις τυπε , να μαζεψουμε υπογραφες να φυγει το κωλοπαιδι
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
αφιερωμενο στον μονοφρυδο
psoloarpaxtrasta4forU
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δε ξερω τι λετε εσεις....εμενα μια χαρα μου φανηκε το ανταλτ εχθες που τον εφαγα 6 φορες.....
psoloarpaxtrasta4forU
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
νεο αιμα??
αν εννοεις εμενα .... οχι απλα ηξερα τι ηθελα και το πηρα
δε το κουρασα
Επισκέπτης
Μεχρι να σ αποδειξει ο βρωμιαρης ιδιοκτητης το αντιθετοΔε ξερω τι λετε εσεις....εμενα μια χαρα μου φανηκε το ανταλτ εχθες που τον εφαγα 6 φορες.....
Προσοχη θελει
Να περνας τελεια! Χχχ
gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
new entry??αν εννοεις εμενα .... οχι απλα ηξερα τι ηθελα και το πηρα
δε το κουρασα
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
ποτε 8α ξαναπας?Δε ξερω τι λετε εσεις....εμενα μια χαρα μου φανηκε το ανταλτ εχθες που τον εφαγα 6 φορες.....
gerontikos 27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
πολυ πορνοερημια ρε παιδια..!!!τι εγινε το βλεπω πεσμενο το μαγαζι!!!
καμια κριτικη κατι??
καμια κριτικη κατι??
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.754
- Πόντοι
- 7.885
πολυ πορνοερημια ρε παιδια..!!!τι εγινε το βλεπω πεσμενο το μαγαζι!!!
καμια κριτικη κατι??
Εγώ πέρασα χθες κατά τις 24:00 και δεν είχε τίποτα από τραβεστί ή ζευγάρια :S :S.Αρκετοί οι δροσεροί αλλά νεαρής ηλικίας οι περισσότεροι συν τις μόνιμες γέρικες λούγκρες που ψάχνουν με μανία να πάρουν μάτι καμιά ψωλή .Ο χώρος αρκετά καθαρός σε σχέση με άλλες επισκέψεις
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 29.437
- Πόντοι
- 34.538
Κωστακη στο θρεντ μπλου βιζιον ποσταρησα καποιες σκεψεις...Εγώ πέρασα χθες κατά τις 24:00 και δεν είχε τίποτα από τραβεστί ή ζευγάρια :S :S.Αρκετοί οι δροσεροί αλλά νεαρής ηλικίας οι περισσότεροι συν τις μόνιμες γέρικες λούγκρες που ψάχνουν με μανία να πάρουν μάτι καμιά ψωλή .Ο χώρος αρκετά καθαρός σε σχέση με άλλες επισκέψεις
Διαβαστε και πες τη γνωμη σου...
Επισκέπτης
Λογικο ναναι καθαρος οχωρος
Αφου δεν παταει ψυχη πια
Σε αντιθεση με το blue vision ...γινοταν πανικος σε καποια φαση!!!
Αφου δεν παταει ψυχη πια
Σε αντιθεση με το blue vision ...γινοταν πανικος σε καποια φαση!!!
Σάββατο μεσημέρι. Εγώ Νίκος κ το μωρο μου Νίνα περνάμε την είσοδο του μαγαζιού δεύτερη φορά ( τη πρώτη ειμασταν εμείς σε σχετικό ποστ Δαυίδ πήδηξε Γολιάθ) εγώ ψηλός γυμνασμεμος όμορφος.το μωρο ξανθουλι αδύνατο γυμνασμενο πολύ καυλιαριλο. Ηλικίες 40,37.εγώ με τάσεις passive τελευταία κατόπιν παροτρινσεων του μωρού. Αρκετός κόσμος στο μαγαζί.μπαίνουμε στο καμαράκι δεξιά βάθος.αφού χαμουρευομαδτε με το μωρο να καυλωσουμε ανοίγουμε τη πόρτα μέχρι τη μέση.δυο τύποι απέξω με τις πουτσες στα χέρια τον παιζουν .ο ένας καλός ο άλλος χοντρος .γαμαω το μωρο στο τοίχο και τα ατομακια χαιδευουν το μωρό. Πιάνω το πουτσο του καλού κ τον παίζω .δειχνει να γουσταρει όλη τη φαση.του λέω οτι το μωρο καυλωνει να μ βλέπει να πηδιεμαι.κανένα πρόβλημα λέει κ βγάζω εξω το χοντρό. Στεινω το κολαρακι κ με παιρνει δυνατά με τις παροτρύνσεις του μωρού .σκισει τον ,γαματον κ.τλ.ο τύπος μες στη καυλα χύνει σε 3 λεπτά .κ με αφήνει με τη καυλα μου.φεύγει .ανοίγουμε το κουρτινακι.2 τυπακια μας παίρνουν μάτι κ άλλη Λόχαν πυρετό τα ο με τις πουτσες όρθιες .τους κάνω νόημα κ έρχονται μέσα. Χαμός .υπέρτατη καυλα.στην αρχή το μωρο τσιμπουκωνει τον εναν ενω τη γαμαω κ παίρνω τσιμπουκι στον άλλο.η κατάληξη το μωρο καβαλάει τον εναν εγώ στεινω κώλο στον άλλον κ πέφτει πολύ δυνατό γαμησει ενω με το μωρο φιλιομαστε .χύνουμε σχεδόν όλοι ταυτόχρονα μες στη καυλα. Ηθελα να το μειραστω θα ξαναπαμε σύντομα.
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 129
- Like
- 8.754
- Πόντοι
- 7.885
Εχθές ήταν μια ειδυλιακή βραδιά για πορνο-σινεμά και φαίνεται το είχαν ανάγκη αρκετοί μιας και απο το σινεμά πέρασαν 3 ζευγάρια .Το πρώτο ήταν ένας μεσήλικας με μια σιτεμένη ξανθιά της πρώην σοβιετικής ένωσης όπου μπήκανε στην τελευταία καμπίνα πάνω δεξιά και ξεκίνησαν το παιχνίδι .Μιας και στην συγκεκριμένη καμπίνα η κουρτίνα είναι σκισμένη πήραμε άνετα το μάτι μας και μετά από λίγο ο τύπος έβαλε έναν άλλον από την παρέα έξω μέσα στην καμπίνα και η τύπισσα ξεκίνησε να τον πιπώνει.Ο δικός της ήδη την είχε στήσει στα 4 και την γαμούσε ενώ αυτή τσιμπούκωνε τον τυχερό τύπο που έβαλαν μέσα.Ο δικός της είχε ανάγκη έναν ακόμα μύστη να φασώσει την δικιά του κι έτσι άνοιξε πάλι την πόρτα για να μπει άλλος ένας όμως 3 σιχαμένες λούγκρες ήθελαν να μπουν και αυτές μέσα για να βλέπουν καλύτερα κι έτσι η τύπισσα ξενέρωσε και έφυγαν .Μετά από κανα μισάωρο έσκασε μύτη ζευγάρι γύρω στα 30 μ'έναν ψηλό τυπά και μια ψηλή μελαχροινή μουνάρα με σπαστό μαλλί .Έκαναν μια βόλτα στο σινεμά και μπήκαν στην δεύτερη καμπίνα στον πάνω όροφο.Κατάφερα και μπήκα στην διπλάνη ακριβώς και περίμενα να ξεκινήσουν το παιχνίδι όμως η τύπισσα κάπου κόμπλαρε και τελικά μάταιη η αναμονή και η χαρά μου μιας και μετά από λίγο αποχώρησαν και αυτοί :S .Έκατσα για λίγο ακόμα στο σινεμά πίνοντας την μπυρίτσα και βλέποντας ωραία τσοντούλα ώσπου αποφασίζω να αποχωρήσω για μια βόλτα από Φυλής.Βγαίνοντας και καθώς έμπαινα στο αμάξι και άναβα την μηχανή βλέπω να σκάει ένα ακόμα ζευγάρι με μια πρόστυχη γκόμενα με κολλάν .Σκέφτηκα να επιστρέψω όμως τελικά αποχώρησα για να μην γίνει το 3 στα 3 απόψε :S :S.Αν κάποιος συναγωνιστής ήταν παρών με αυτό το ζευγάρι ας ενημερώσει να μάθουμε και οι υπόλοιποι τι χάσαμε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 61K
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις