Parakmiakos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2015
- Κριτικές
- 28
- Like
- 569
- Πόντοι
- 1.056
καυλωμενος στα τερματα
μύστη αύριο πάω στην Νατάσα σαν τηλεκατευθυνόμενος πύραυλος -ΚΑΥΛΑΣ-
καυλωμενος στα τερματα
εχω παει μια φορα νιρβανα και θελω να ξαναπαω αλλα δε βρισκω συνοδο
κοιτα απαγορευεται η εισοδος σε ανηλικα....αρα να ερθεις με τον κηδεμονα...χα χα
Καταρχάς τα εύσημα στον georgepet και στην τύπισσα η οποία ήταν εμφανίσιμη για τα δεδομένα του τρισπαρακμιακού adult, δεν το περίμενα. :o
O κόσμος πολύς αλλά ούτε οι μισοί δεν συμμετείχανε ενεργά, καλύτερα για μας.
Πάντως το ροστερ απαρτίζοταν από τρελές κωλόφατσες που κανείς θα τα θαύμαζε με τις ώρες σαν μουσιακά εκθέματα ασχήμιας .
Ελπιζω να σας εφτιαξα αηδιαστικοι ασχημανθρωποι
με την γκομενα μου ειχα παει
εχει περιπου 2 χρονια αυτο τωρα δεν ειμαστε μαζι.το παιχνιδι εγινε μετα σε σπιτι οχι στο νιρβαναξαναφερτην αν θες για παιχνιδι και το φτιαχνουμε..αν θες για βολτα να πας φιλαρακι μονος με το κοριτσακι σου και οπως ειδαν ολοι οταν πηγε ο μαλακας ο κωλογερος να κανει μανουρα τον προκυξα...πανω απο ολα σεβωμαστε τον καθε ενα και τις επιλογες του και φροντιζουμε ωστε η φαση να μεινει με ευχαριστη αναμνηση ...νομιζω συμφωνουν ολοι με αυτο
βρε αφηνουν τετοια κοριτσια πες μου που ειναι να του κανω προταση γαμου καιμε γαμηλιο γλεντι στο νιρβανα...εχει περιπου 2 χρονια αυτο τωρα δεν ειμαστε μαζι.το παιχνιδι εγινε μετα σε σπιτι οχι στο νιρβανα
μπραβο σε οποιον πηγε και γαμησε. δυστυχως εγω δεν μπορεσα να ερ8ω λογω υποχρεωσεων! τα σεβη μου κρις38
ωραιος chrisκαι κατι που ψηνω αν κατσει...θα εχει παρτουζα στο εξοχικο ενα σαββατοκυριακ..
οκεσενα θα σε μπουφλησω...παρε τηλ αυριο
Εγινε πορνοπανικοσ σιμερα στιν κινιματογραφικι ιδονι!!!
Τα επιπεδα πορνικοτιτασ βαρεσαν κοκινα!!!
πορνοσ εσι γιατι δε πετσοσεσ? >Ελπιζω να σας εφτιαξα αηδιαστικοι ασχημανθρωποι
πολι αχορταγο το ατακτο πορνιδιο μιστι μου!Γειά σου πίτσι καυλιάρη! Μορφή ρε πουστη μου!