Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (2 μέλη και 24 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καταρχάς τα εύσημα στον georgepet και στην τύπισσα η οποία ήταν εμφανίσιμη για τα δεδομένα του τρισπαρακμιακού adult, δεν το περίμενα.  :o
O κόσμος πολύς αλλά ούτε οι μισοί δεν συμμετείχανε ενεργά, καλύτερα για μας. :2funny:
Πάντως το ροστερ απαρτίζοταν από τρελές κωλόφατσες που κανείς θα τα θαύμαζε με τις ώρες σαν μουσιακά εκθέματα ασχήμιας .  :rockon:

:2funny:

κωλοφατσες φιλαρακι...μην ξεφευγεις λιγο νομιζω...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με την γκομενα μου ειχα παει

ξαναφερτην αν θες για παιχνιδι και το φτιαχνουμε..αν θες για βολτα να πας φιλαρακι μονος με το κοριτσακι σου και οπως ειδαν ολοι οταν πηγε ο μαλακας ο κωλογερος να κανει μανουρα τον προκυξα...πανω απο ολα σεβωμαστε τον καθε ενα και τις επιλογες του και φροντιζουμε ωστε η φαση να μεινει με ευχαριστη αναμνηση ...νομιζω συμφωνουν ολοι με αυτο

ZoReN

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2013
Κριτικές
8
Like
3.151
Πόντοι
506
ξαναφερτην αν θες για παιχνιδι και το φτιαχνουμε..αν θες για βολτα να πας φιλαρακι μονος με το κοριτσακι σου και οπως ειδαν ολοι οταν πηγε ο μαλακας ο κωλογερος να κανει μανουρα τον προκυξα...πανω απο ολα σεβωμαστε τον καθε ενα και τις επιλογες του και φροντιζουμε ωστε η φαση να μεινει με ευχαριστη αναμνηση ...νομιζω συμφωνουν ολοι με αυτο
εχει περιπου 2 χρονια αυτο τωρα δεν ειμαστε μαζι.το παιχνιδι εγινε μετα σε σπιτι οχι στο νιρβανα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
εχει περιπου 2 χρονια αυτο τωρα δεν ειμαστε μαζι.το παιχνιδι εγινε μετα σε σπιτι οχι στο νιρβανα
βρε αφηνουν τετοια κοριτσια πες μου που ειναι να του κανω προταση γαμου καιμε γαμηλιο γλεντι στο νιρβανα...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
και κατι που ψηνω αν κατσει...θα εχει παρτουζα στο εξοχικο ενα σαββατοκυριακ..

Συνημμένα

• 61572.jpg
    61572.jpg
    173,6 KB · Εμφανίσεις: 51

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
και μια μπροστινη για τα χοντρα,,,

Συνημμένα

• 61575.jpg
    61575.jpg
    162,3 KB · Εμφανίσεις: 46

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
μπραβο σε οποιον πηγε και γαμησε.  δυστυχως εγω δεν μπορεσα να ερ8ω λογω υποχρεωσεων! τα σεβη μου κρις38

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
Το σκηνικό ήταν πολύ καλό και είχε και δυνατούς παίχτες ανάμεσα σε αδιάφορους!
Πιτσι, Κρις και 1-2 ακόμα που δε θυμάμαι ονόματα σόρρυ, nice to meet you ρε! ;)
Το τεμάχιο ήταν πάρα πολύ καλό, γαμώ τα κορμιά, μαυρισμένο καύλα με τα σημάδια από το μαγιό ακόμα (άτιμα Ψολάριουμ) και προπάντων ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΟ!
Ρούφαγε ασταμάτητα, τον έπαιρνε αβίαστα, συμμετείχε πολύ καλά και να μη τα πολυλέμε.. φυσικό ταλέντο!
Την πίπωσα 2-3 φορές και της τον κάρφωσα δύο όπου με τον συμπαίχτη Πίτσι διαγωνιστήκαμε στο ποιός θα την κάνει να φωνάξει περισσότερο!  :dancing: :dancing: :rockon: :rockon:
Και πάλι εύγε και ώξω οι μαλάκες! Τέτοιες φάσεις γίνονται για την καύλα όλων και πρεπει να περάσουν καλά όλοι. Όσοι είναι εκ φύσεως μαλάκες ή γίνονται γιατί δεν έχουν ξαναδεί μουνί να παίρνουν πούλο please!
Μη χαλάτε τη πιάτσα ρε παπάρες!

Τα σέβη μου στους διοργανωτές  :hi:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
ενα μπραβο σε  ολους ψηλα τις σημαιες

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
Γειά σου πίτσι καυλιάρη! Μορφή ρε πουστη μου!  :2funny:
πολι αχορταγο το ατακτο πορνιδιο μιστι μου!
αλα οι πορνοκαουμποιδεσ στιν αγρια στισι το τιμορισαν για τα καλα! :rockon:
ανιπομονουμε κε για αλεσ επικεσ παρτουζολαγνιεσ στο εν λογο σανατοριο τισ λαγνιασ! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom