Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (1 μέλη και 19 επισκέπτες)

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
μιλαω με καποια απο επαρχια δεν θα πω ονομα φορα παρτιδα που μαλλον θα ερθει Αθηνα..αλλα γουσταρει σκησιμο σε ξενοδοχειο θα κατσει 2 μερες οποιος ενδιαφερεται να συμετεχει ασ στειλει π.μ η μονος η με αλλους το καριολακι θελει πουτσα...και την ψηνω για την δφευτερη βραδυ για σινεμα  αλλα μου λεει κατσε να δω ποσο καλα θα περασω στο δωματιο καιβλεπουμε...

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
δεν θα απαντω σε καθε εναν εδω ειπαμε τρανσακι θα ειναι και επικοινωνια με π.μ μην φαμε καρτα..

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
μιλαω με καποια απο επαρχια δεν θα πω ονομα φορα παρτιδα που μαλλον θα ερθει Αθηνα..αλλα γουσταρει σκησιμο σε ξενοδοχειο θα κατσει 2 μερες οποιος ενδιαφερεται να συμετεχει ασ στειλει π.μ η μονος η με αλλους το καριολακι θελει πουτσα...και την ψηνω για την δφευτερη βραδυ για σινεμα  αλλα μου λεει κατσε να δω ποσο καλα θα περασω στο δωματιο καιβλεπουμε...
Γυναίκα ή καρνάβαλος?

kostis2014

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1

για δωσε ενημερωση..

ola2012

Μέλος
Εγγρ.
8 Οκτ 2012
Like
11
Πόντοι
1
ψήνομε για τέτοια σκοινιά

zigolaki-dikefalos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Παιδιά παίζει τίποτα καλό σήμερα το βράδυ για ΑDULT?

Εγγρ.
20 Ιουλ 2015
Like
0
Πόντοι
1
πορνοσ αμα χριαστισ πορνοενισχισισ ριξε πορνοσιμα,ο λεπροσ ινε παντα ετιμοσ για τραμπουκισμα κε ξεσκισμα μεταλαγμενον κορασιδον :wanker:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
και εγω μεσα ειμαι criss38.

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
τι λέτε παίδες θα έχει τίποτα σήμερα στο σινεμά.....λέω να κάνω σε λίγο μια βολτούλα παρόλο που είναι νωρίς....

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα σημερα το βραδυ στις 10,30 νεαρο καυλακι γυναικα θελει να δει ποσσες πουτσες μπορει να καταφερει???ελπιζω μα την τιμησουν αρκετοι και να τα πουμε απο κοντα...

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Σήμερα στο σινεμά θα έχει το Θρύλο να γαμάει Ζαγκρεμπ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mawa27

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Χθές κάποιπος συναθλητής μου είπε πως γύρω στις 10:30 ήταν ενα κροσάκι στο υπόγειο.Ξέρει κανείς τι παίχτηκε;Ρίξτε ρε παιδιά καμια ενημέρωση να σκάσουμε και εμεις.

hamster1871

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2011
Κριτικές
3
Like
28
Πόντοι
0
τι ωρα φιλαρακι?μπορει να ρθω κ εγω με κοπελα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χθές κάποιπος συναθλητής μου είπε πως γύρω στις 10:30 ήταν ενα κροσάκι στο υπόγειο.Ξέρει κανείς τι παίχτηκε;Ρίξτε ρε παιδιά καμια ενημέρωση να σκάσουμε και εμεις.

μα ριξαμε βρε...κοιτα πιο πισω ...σημερα θα σκασει πιπινακι και πολυ καλο..

Εγγρ.
31 Μαρ 2014
Like
1.562
Πόντοι
206
Για οσους αναρωτιουνται εγω θα την φερω και ειναι η ιδια πουρθαμε την αλλη φορα.οσοι θελςτε ελατε παραπανω δε λεω

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
καλησπερα σημερα το βραδυ στις 10,30 νεαρο καυλακι γυναικα θελει να δει ποσσες πουτσες μπορει να καταφερει???ελπιζω μα την τιμησουν αρκετοι και να τα πουμε απο κοντα...
ημερα που βρηκατε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom