BisexualWannabe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2023
- Like
- 3.808
- Πόντοι
- 456
Η δικιά σου είναι πόρνη πολυτελείας, εσύ είσαι Βορείων προαστίων, μου κάνει εντύπωση να ασχοληθείς με τσοντοσινεμά!
Δεν ήξερα πού είσουνα ρε μεγάλε. Την επόμενη φορά να μας ενημερώνεις να σε ειδοποιούμε.Τους είπες που είμαι ή ήσουν απασχολημένος με το να κάνεις τσιμπούκια και να δίνεις κωλο;
Δεν θέλω να σε ενοχλώ από το έργο σου μικρέ, μην ασχολείσαι μαζί μου έχεις πολύ δουλειάΔεν ήξερα πού είσουνα ρε μεγάλε. Την επόμενη φορά να μας ενημερώνεις να σε ειδοποιούμε.
Μουναρα με ψωλή δεν υπάρχει φίλε, ενημερωτικά. είναι φανταστική ύπαρξη σαν τον Πήγασο.Απόψε θα πάει μουναρα κροσσ μετά τις 20:00 για πήδημα ;; Ισχύει ;;;
Φιλε δεν ξερω αν εχεις καποια πληροφορία πάντως χθες μαπα το καρπούζι.Απόψε θα πάει μουναρα κροσσ μετά τις 20:00 για πήδημα ;; Ισχύει ;;;
Δεν ξέρω ρε συ φίλε στο κάνεσεξ το διάβασα ..προσπαθώ να βρω την αγγελία να την ανεβάσω αλλά δεν την βρίσκωΦιλε δεν ξερω αν εχεις καποια πληροφορία πάντως χθες μαπα το καρπούζι.
Ούτε ζευγάρι ήρθε που αυτο έψαχνα ούτε τίποτα.
Δεν ρισκάρω και σήμερα
Πάλι δεν σε πιάνω… αλλά οκ. Πορνη πολυτελείας; Εγώ από ΒΠ;Η δικιά σου είναι πόρνη πολυτελείας, εσύ είσαι Βορείων προαστίων, μου κάνει εντύπωση να ασχοληθείς με τσοντοσινεμά!
Venus Skype/Summerstone? Πολύ καβλιάρα η γυναίκα σου και πολύ high class! Για αυτό μου έκανε εντύπωση που έγραψες εδώ στα Τσοντοσινεμά...Πάλι δεν σε πιάνω… αλλά οκ. Πορνη πολυτελείας; Εγώ από ΒΠ;
Μια "μουνάρα", από τον Πειραιά, θα έρθει σε λίγη ώρα στην Λεωφόρο, για να φάει δύο-τρία "μπαλάκια".Απόψε θα πάει μουναρα κροσσ μετά τις 20:00 για πήδημα ;; Ισχύει ;;;
Μεγάλε ήρθε ζευγάρι και σε έψαχνε. Ήρεμα απαντάω.
Είναι ένα crossaki μέσαΑν πάει κάποιος Κ δει ότι ισχύει η αγγελία να στείλει καμία ενημέρωση εδώ μήπως προλάβουμε να έρθουμε και εμείς
Θα στενοχωρηθεί το ζευγάρι που δεν θα είσαι εκεί, κρίμαΔεν θέλω να σε ενοχλώ από το έργο σου μικρέ, μην ασχολείσαι μαζί μου έχεις πολύ δουλειά
Δωσε του την Φαπα του ...Θα στενοχωρηθεί το ζευγάρι που δεν θα είσαι εκεί, κρίμα
Φαπες τρως εσύ από τους γαμιαδες σου όταν βάζεις δόντι στην πίπαΔωσε του την Φαπα του ...
ο Συγκεκριμενος την εχει πολυ αναγκη !! χαχαχαχα
καλα ...Φαπες τρως εσύ από τους γαμιαδες σου όταν βάζεις δόντι στην πίπα
Και αυτό από το κωλο σου τι έβγαλες;καλα ...
παρε την κλανια σου και την απαξιωση σου τωρα ...
Γιατί είναι μαλακες..για αυτόΓενικά γιατί τόσο μαδομουνι κ ο καθένας να μην κάνει αυτό π θέλει αρκεί να μην ενοχλεί τους άλλους ; Σπαμαρετε ένα θρεντ ολόκληρο