Giorgos 1987
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2021
- Like
- 86
- Πόντοι
- 0
Γυναίκα μόνη της το θεωρώ απίθανο να έρθει...όσες φορές έχω πάει δεν έχω δει ούτε 1...σπάνια έρχονται ζευγάρια μόνο...
Παλιά ερχόταν και μόνη της τώρα Νάι Μόνο ζευγάρι αλλά με την αγαμία που με δέρνει πρέπει να προσέχουμεΓυναίκα μόνη της το θεωρώ απίθανο να έρθει...όσες φορές έχω πάει δεν έχω δει ούτε 1...σπάνια έρχονται ζευγάρια μόνο...
Ελπίζω να πετύχουμε κανένα ζευγάρι που να γουστάρει κ όχι απλά να κάθονται κ μετά να κλείνονται στην καμπίνα...Παλιά ερχόταν και μόνη της τώρα Νάι Μόνο ζευγάρι αλλά με την αγαμία που με δέρνει πρέπει να προσέχουμε
Μακάρι τώρα που έρχονται εωρτες πυστευω να μας φέρει και εμάς ο άγιος Μπιλ ένα δωράκιΕλπίζω να πετύχουμε κανένα ζευγάρι που να γουστάρει κ όχι απλά να κάθονται κ μετά να κλείνονται στην καμπίνα...
Στα σπίτια ο οικοδεσπότης καλεί τα γνωστά του διαπιστευμενα,εχέμυθα και καθαρά ζευγάρια. Δεν έχουν λόγω σχεδόν ποτέ οι εκάστοτε φιλοξενούμενοι.φιλε , εχεις κονε για τα γνωστα σπιτια που λες? με ενδιαφερει !
Αλλος ενας λογος που δεν μπανει..σε βλεπουν και τους τρομαζεις!Και τώρα έξω είμαι με την καραμπίνα και περίμενο άμα μπει ζευγάρι μέσα θα το ψεκασω
Αν μπει ζευγάρι έχω να προσφέρω λεπτομέρειες ίδαλος ωραίο μαγαζί είναι σήμερα που επεζε ο γαύρος μπάλα αν το είχε στο μαγαζί θα γέμιζε αλλά οκ καφενείο δεν είναι μάλλονΑλλος ενας λογος που δεν μπανει..σε βλεπουν και τους τρομαζεις!
Εχεις να προσφερεις κατι αλλο στο νημα εκτος απο την παρλα?
Τίποτα δεν έγινε.Μπηκαν σε μια καμπίνα για κάνα μισάωρο και μετά έφυγαν.Ολα κλειστά.Και αν είχαν ;νοιχτο κάποιο glory hole τα είχαν πιάσει κάτι παππουδια και δεν άφηναν κανέναν άλλον.Προχτές κατά τις 7μιση ήρθε ένα ζευγάρι κ καθόταν στον καναπέ .απλά έφυγα μετά από λίγο κ δεν ξέρω τι έγινε ..
Δεν έχεις καταλάβει την μυσταγωγία του σινεμά τύπε!Πατε σε σινεμα και ιδιως οι στρεϊτ μπας και σας κατσει καμια φσση και γαμησετε ειτε κρος η γυναικα σπο ζευγαρι,και δεν αναφερωμαι μονο στο ΑΤ αλλα για ολα αυτου του τυπουσινεμα.
Ερωτηση: Στην εισοδο δινετε 10€ ή12€ (και για υπογειο στο ΑΤ) ενω με 10€ γιατι δεν πατε να γαμησετε στο Μεταξουργειο που εκει τουλαχιστον με τα ιδια χρηματα θα γαμησετε σιγουρα και καποια οπου θα σας αρεσει εμφανησιακα και οχι οτι κατσει οπως στα σινεμα.
Αυτην την σκεψη εκαν και εγω και αν δεν λενε τα ζευγαρια τουλαχιστον αυτα που ειναι εδω αν θα πανε που,πότε,τι ωρα,και και με ποσα ατομα θελουν να παιξουν, ωστε να υπαρχει κατι σιγουρο οτι θα γινει ΕΓΩ δεν θα ξαναπαω πουθενα!!! Ελπιζω ολοι οι στρεϊτ να σκεφτειτε το ιδιο. Ας κατσουν τα ζευγαρια με τα ζομπι αν δεν μας ενημερωνουν
Φατσέα μούτρο, από τη μια γράφει ένας πως σε διώξανε, εσύ λες πως ξαναμπήκες με την άδεια των υπευθύνων. Μετά λες πως έχει καλό κόσμο, από την άλλη το απαξιώνεις και λες καλύτερα μπουρδέλο. Εγώ που δεν έχω εμπειρία και θα ήθελα να πάω για πρώτη φορά, τι να πιστέψω;;; θα βρω τίποτα ζευγάρια;;; Θα βρω τίποτα Κρος;;;;; ή θα βρω εσένα με το μαρκουτσι να ψεκάζεις άσχετο κόσμο;;;; ?Τώρα πας στο μαγαζί και ο άλλος από την πόρτα ξέρει τα στοιχεία σου δηλαδή και δέμα να αφήσεις μέσα με μια βόμβα πάλι θα σε βρουν τώρα τι ψάχνετε καλητερα μπουρδέλο
Έτσι όπως το λες...Μυσταγωγία.Θελει όμως να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να προσαρμοστεί,να αποδεχτεί..και τότε κάτω απ το ημίφως σ' αυτούς τους χώρους όλα τα σενάρια είναι πιθανά,μαζι με την διάθεση σου για sex να ξεφευγει πολυ ποιο περα απ το κοκινο ..Οποιος δεν το εχει ζησει ετσι ,απλα δεν γνωριζει το θεμα ....Δεν έχεις καταλάβει την μυσταγωγία του σινεμά τύπε!
Τρως και σουβλάκι!
Για ιστορικούς λόγους περιμένουμε να δούμε την cult κουλτούρα των τσοντοσινεμά της Νέας Υόρκης που ιδιοκτήτης των περισσοτέρων σινεμά ήταν Ελληνίδα. Ένα ωραίο ντοκιμαντέρ.
Δείτε το trailer
QUEEN OF THE DEUCE
Η Βασίλισσα της Νέας Υόρκης» διηγείται τη σκανδαλώδη ζωή της Τσέλι Ουίλσον, μιας ασυνήθιστης Εβραίας από τη Θεσσαλονίκη που άφησε πίσω της την παλιά της ταυτότητα, λίγο πριν οι Γερμανοί εισβάλλουν στην Ελλάδα, και επανεμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη το ’60, ως η απόλυτη βασίλισσα του πορνό στην Times Square, με 20 κακόφημους κινηματογράφους στην κατοχή της και χωρίς καμία απολύτως τύψη.Η Βασίλισσα της Νέας Υόρκης - Exile Room
Από τα τέλη του ’60 μέχρι τα μέσα του ’80, ένα ήταν το κορυφαίο όνομα στο κύκλωμα των πορνοσινεμά στην Times Square της Νέας Υόρκης: Chelly Wilson. Γεννημένη στη Θεσσαλονίκη, η εκκεντρική Ελληνοεβραία έχτισε μια ολόκληρη αυτοκρατορία χάρη στο δαιμόνιο επιχειρηματικό της πνεύμα και την αστείρευτη...www.exile.gr
Περισσότερες πληροφορίες: www.queenofthedeuce.com
Μπενω και να στοιχεία τώρα σε τσονταδικο μπενω όχι σε εκκλησία για αυτό καί μπενω τρελαμενος όταν δω ζευγάρι εκεί θέλω να γαμησω 15 ευρώ δίνω κακκο είναι να έχω την απετηση αυτή άλλος πάει να γαμηθει άλλος ηδονοβλεψίας όλοι στο σινεμά μέσα έχουμε ένα σκοπόΦατσέα μούτρο, από τη μια γράφει ένας πως σε διώξανε, εσύ λες πως ξαναμπήκες με την άδεια των υπευθύνων. Μετά λες πως έχει καλό κόσμο, από την άλλη το απαξιώνεις και λες καλύτερα μπουρδέλο. Εγώ που δεν έχω εμπειρία και θα ήθελα να πάω για πρώτη φορά, τι να πιστέψω;;; θα βρω τίποτα ζευγάρια;;; Θα βρω τίποτα Κρος;;;;; ή θα βρω εσένα με το μαρκουτσι να ψεκάζεις άσχετο κόσμο;;;; ?
Τίποτα δεν έγινε.Μπηκαν σε μια καμπίνα για κάνα μισάωρο και μετά έφυγαν.Ολα κλειστά.Και αν είχαν ;νοιχτο κάποιο glory hole τα είχαν πιάσει κάτι παππουδια και δεν άφηναν κανέναν άλλο
Η γκόμενα ήταν καλουτσικη πάντως από ότι θυμάμαι...σε κάποια στιγμή της έπιανε τα βυζιά κ της σήκωσε λίγο τη μπλούζα αλλά αυτή την κατέβαζε..Τίποτα δεν έγινε.Μπηκαν σε μια καμπίνα για κάνα μισάωρο και μετά έφυγαν.Ολα κλειστά.Και αν είχαν ;νοιχτο κάποιο glory hole τα είχαν πιάσει κάτι παππουδια και δεν άφηναν κανέναν άλλον.