Ένα δάκρυ κύλησε μετά την παρέμβαση του Ρομπέν του φόρουμ!!!σε ένα site σαν το μπουρδέλα σε ενοχλεί η ορθογραφία και δεν σε ενοχλεί το ότι προσβάλεις έναν άνθρωπο χωρίς να τον ξέρεις και χωρίς να ξέρεις ποιος είναι ο λόγος που δεν κατάφερε να μορφωθεί όσο πιθανόν να ήθελε...αλλά εσύ από γραμματική παιδία μπορεί να έχεις σίγουρα όμως κοινωνική δεν έχεις...έλεος ρε φίλε μπορεί να λέει φίδια μπορεί να είναι παπαριές της φαντασίας του μπορεί να λέει και αλήθεια....αν ήσουν εκεί οκ... κράξιμο να φάει για το ποστ.... πρέπει να προσβάλεις;;;;τέλος έχω δει και έχω γνωρίσει πολλούς ανορθωγραφους με πολύ περισσότερη κοινωνική παιδία από γιατρούς δικηγόρους και καθηγητές
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)
Marina_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2019
- Like
- 155
- Πόντοι
- 1
έχω ακούσει οτι γίνονται ωραία σκηνικά στην Κινέτα αλλα δεν ξέρω φοβάμαι να παω μονη γιατι εχω ακουσει οτι εχουν σπασει καποιες φορες αμάξια ,πετάνε πετρες απο πανω και τετοια...μιλαω για το κομματι των gay,τουλάχιστον αυτά μου ελεγες ενας τυπος που πήγαινε παλιότερα...εσυ πας εκεί?...εχεις άποψη?
redheadnympho
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2015
- Like
- 669
- Πόντοι
- 81
διαφωνεις???ολοι οι καλοι εμφανιζονται καποια στιγμη!
ε ρε γλεντια...
αξεχαστες στιγμες θα ζησει το adult τις επομενες ημερες και ...νυχτες!
προβλεπεται το επιπεδο να ανεβαινει !
θα με κράζει η ακατανόμαστη..χαχαχαχα
ποια η μοναδικη? ε οχι δα!
για σενα baby..
ου λαλα!
...τωρα εχω μαυρίσει....για πεσμου για την Κινετα..εχω ακούσει οτι είναι λιγο επικίνδυνα..σπάνε αμάξια και τέτοια...ισχύει?
δεν ξερω.
μολις ανοιξω την καντινα θα σου πω.
θα βαλω και εναν παρκαδορο πανω να προσεχει.
πηγαινε εσυ, μην ...ε...αχεμ...κωλωνεις!
Filippos3739
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουν 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 280
- Πόντοι
- 21
Ένα δάκρυ κύλησε μετά την παρέμβαση του Ρομπέν του φόρουμ!!!
Υπάρχουν και κάποιοι ευτυχώς εδώ μέσα που δεν είναι μιμητές παλαιοτέρων
θα σε παμε εγω με τον peter.είστε πολλοί?
jimi09
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Like
- 56
- Πόντοι
- 1
τι μωρο εισε εσυεπισης δεν ξερω αν εχει κοινο που να τους αρέσουν οι cross/trans
kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.292
- Πόντοι
- 7.885
τι μωρο εισε εσυ
Τύπε σου αρέσουν και οι κρος/τρανς ???
thodoris04
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 398
- Πόντοι
- 20
καλησπερα μια χαρα ειναι στην Κινετα,δεν ισχυει τιποτα τετοιο τουλαχιστον τα τελευταια 3 χρονια που παω εγωέχω ακούσει οτι γίνονται ωραία σκηνικά στην Κινέτα αλλα δεν ξέρω φοβάμαι να παω μονη γιατι εχω ακουσει οτι εχουν σπασει καποιες φορες αμάξια ,πετάνε πετρες απο πανω και τετοια...μιλαω για το κομματι των gay,τουλάχιστον αυτά μου ελεγες ενας τυπος που πήγαινε παλιότερα...εσυ πας εκεί?...εχεις άποψη?
thodoris04
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 398
- Πόντοι
- 20
εχει κοινο που μας αρεσουν οι τρανς, να πας θα περασεις ομορφα πιστευωείστε πολλοί?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις