mihla
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 194
- Like
- 7.178
- Πόντοι
- 30.298
posa kila eisai??ελεος με τους κλωνους ρε ρινοκερε
posa kila eisai??ελεος με τους κλωνους ρε ρινοκερε
posa kila eisai??
το φουσκώνεις το λάστιχο??Eγω παλι εχω παει 5-6 φορες τρανς/κρος δεν πετυχα ποτε, 1 φορα πετυχα ενα ζευγαρι αλλα το κυνηγουσαν ολοι απο πισω και εφυγε... μετα απο λιγο εφυγα και εγω
Καλησπερα,ξερεις πως διασφαλιζεται ενα ζευγαρι για ελεγχομενο παιχνιδι?gia πες μου το σκηνικο
φέρε εσυ την γκομενα και ολα θα κυλήσουν ομαλάΚαλησπερα,ξερεις πως διασφαλιζεται ενα ζευγαρι για ελεγχομενο παιχνιδι?
Καλησπερα,ξερεις πως διασφαλιζεται ενα ζευγαρι για ελεγχομενο παιχνιδι?
συμφωνώ και άλλωστε οι περισσότεροι ειναι οποτε θα απαξιώσουν και εσενα και την γκομενα σου !Αμα δεν εισαι κανενας μουροχαυλος, ανετα θετεις τους κανονες του παιχνιδιου
συμφωνώ και άλλωστε οι περισσότεροι ειναι οποτε θα απαξιώσουν και εσενα και την γκομενα σου !
Πρεπει να σκασουμε οι βαρβατοι ρε συ να τους ξηγηθουμε!
Κι αμα ειναι και μαμουχαλος του ριχνετε κι αυτουνου εναν!
χαχα ωραιος"του ριχνεΤΕ" εγραψα!
και φυλής που πήγα νεκραXθεσινοβραδινό πέρασμα από το σινεμά,ενώ παράλληλα φίλος-συναγωνιστής βρισκόταν στο ''αβερωφ'' μήπως παίξει καμιά φάση εκεί με κανα τραβεστί αλλά τίποτα απολύτως :S :S .Έκατσα από 23:30-03:30 αλλά μάταια .Δεν ξέρω αν φταίει που έχει μπει καλοκαίρι ή αν είναι από το γαμημένο δημοψήφισμα,πάντως γενικά ήταν πεσμένη η κίνηση .