Καλημέρα, φίλε. Σε θυμάμαι, γιατί πιπώσαμε και μαστιγώσαμε παρέα την ανώμαλη υποτακτική ξανθιά, στις 31Ιανουαρίου.
Ο λόγος γίνεται για τα απροκάλυπτα fake σκηνικά, που διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια μας και που υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο αρνητικά σχολιάστηκε το χθεσινό. Μέχρι και gay μπήκαν στα πηγαδάκια μας και έλεγαν την γνώμη τους, για την κακοήθεια, την οποία αν δεν έγραφα εγώ, θα την παρουσίασαν σαν την παρτούζα του μήνα, οι αβανταδόροι. Δεν αμφισβητώ ότι έρχονται ζευγάρια, απλά είναι σπάνιες οι επισκέψεις τους. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο φίλος μου φιλοξενούσε μία Λευκορωσίδα από couchsurfing. Η τύπισσα μυημένη στο swinging, στα gang bang και στο γυμνισμό. Αφού την παρτουζώσαμε, με ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ να την πάω στο σινεμά. Δεν την έφερα, γιατί δεν γουστάρω την κοροϊδία και την αντιπαθητική σκατόφατσα του κωλόγερου. Δεν μπορώ να καταλάβω με το αφεντικό. Διαβάζει, ότι η πλειοψηφία των θαμώνων δεν τον χωνεύει και είναι θέμα χρόνου να πέσει ξύλο στο μαγαζί. Δεν τον νοιάζει η επιχείρησή του; Τέλος, όσον αφορά το ύφος που γράφω, δεν έχω σκοπό να προσβάλω κανέναν. Απλά η γραφή πάει ασορτί με τον χώρο και την αδιάκριτη συμπεριφορά των gay, που όλοι μας έχουμε υποστεί. Και για να είμαι δίκαιος, το παιδί που ονόμασα Δεσπότη, στην κριτική μου, ήταν ένα συμπαθέστατο παλικάρι, με το οποίο μίλησα λίγο και όταν έφυγε τον καληνύχτισα.