You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (2 μέλη και 7 επισκέπτες)
Kayliariskwstas
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 281
- Πόντοι
- 6
Δεν ήταν ζευγάρι. Ήταν η γνωστή ανώμαλη κυρία που πιπώνει και γουστάρει μαστίγιο.
Για πες λεπτομεριες για την γνωστη-αγνωστη;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.278
- Πόντοι
- 4.926
Ανώμαλη κυρία, η οποία πιπώνει και μαστιγώνεται, καθ' υπόδειξη του άντρα της, από το τηλέφωνο. Προχθές την Πέμπτη ήταν πάλι στο σινεμά. Την πέτυχα κάτω, την ώρα που την μαστίγωνε ένας τύπος. Ο συγκεκριμένος την είχε πάρει εργολαβία. Την είχε ξεγυμνώσει σε κάποια φάση και της έδινε γλωσσόφιλα, χωρίς να τον νοιάζει, που πριν είχε τσιμπουκώσει μερικούς άγνωστους.Για πες λεπτομεριες για την γνωστη-αγνωστη;
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Έπρεπε να κάτσεις άλλες 2 ώρες.Ετσι θα έκλεινες 8ωρο και θα έπαιρνες μεροκάματο και ένσημο!!Χτες, Παρασκευή, βάρεσα 6ωρη βάρδια στο σινεμά. Έκατσα από τις 14:30 έως τις 20:30 και δεν είδα κανένα ζευγάρι. Μόνο αδερφές ήταν, με τους περισσότερους σε μεγάλη ηλικία.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 257
- Πόντοι
- 36
βλεπετε? ή ειναι καμια 60αρα γρια?Ανώμαλη κυρία, η οποία πιπώνει και μαστιγώνεται, καθ' υπόδειξη του άντρα της, από το τηλέφωνο. Προχθές την Πέμπτη ήταν πάλι στο σινεμά. Την πέτυχα κάτω, την ώρα που την μαστίγωνε ένας τύπος. Ο συγκεκριμένος την είχε πάρει εργολαβία. Την είχε ξεγυμνώσει σε κάποια φάση και της έδινε γλωσσόφιλα, χωρίς να τον νοιάζει, που πριν είχε τσιμπουκώσει μερικούς άγνωστους.
Χτες, Παρασκευή, βάρεσα 6ωρη βάρδια στο σινεμά. Έκατσα από τις 14:30 έως τις 20:30 και δεν είδα κανένα ζευγάρι. Μόνο αδερφές ήταν, με τους περισσότερους σε μεγάλη ηλικία.
ο barock ηρθε εχτες ;
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.278
- Πόντοι
- 4.926
Κάτω από 40 ετών, 6/10 από εμφάνιση.βλεπετε? ή ειναι καμια 60αρα γρια?
info@123
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 68
- Like
- 13.278
- Πόντοι
- 4.926
Δεν τον γνωρίζω.ο barock ηρθε εχτες ;
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
το καλυτερο μουνι που εχω γαμησει στο σινεμα ηταν η αεροσυνδος!Παει καιρος βεβαια!αλλα οσοι θυμουνται ξερουν οτι δεν λεω μαλακιες...περιπου 25αρα με σωματαρα!κωλαρα και ωραιο βυζι!ρουφαγε ασταματητα μια μια πουτσες χωρις να σταματαει!Προσφατα μιλησα μαζι της...αν κ πλεον παντρεμενη κ εγκυος ειναι λιγο δυσκολο να ξανα ερθει τουλαχιστον τωρα αλλα ελπιζω οτι θα ξανα κανει το καμ μπακ!"Μ" γυρνα ξανα οπως εισαι τωρα να γινει πολεμος!Αν καποιος θυμαται ας γραψει..αν κ πλεον μαλλον μονο εγω κ ο Γιωργος(μελος του σαιτ) εχουμε μεινει...
vyzarakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
γιατι μιστη δεν ενημερωνεισ εδω εκεινη την ωρα που υπαρχει γυναικα μεσα στο ναο και τα γραφεται κατοπιν και μην ακουσω δεν εχω ιντερνετ γτ ιντερνετ πλεον εχει και ο κυρ βαγγελης απ τη τρουμπα 2 ειναι τα σεναρια οι ειστε παρτακιδεσ η το ψεμμα παει τριποντο
Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Μήπως θέλεις φίλε να μας στέλνει και video για να είμαστε βέβαιοι?γιατι μιστη δεν ενημερωνεισ εδω εκεινη την ωρα που υπαρχει γυναικα μεσα στο ναο και τα γραφεται κατοπιν και μην ακουσω δεν εχω ιντερνετ γτ ιντερνετ πλεον εχει και ο κυρ βαγγελης απ τη τρουμπα 2 ειναι τα σεναρια οι ειστε παρτακιδεσ η το ψεμμα παει τριποντο
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
οσο καιρο εχω παω στο σινεμα καλυτερο μουνι δεν ειδα!Ελπιζω συντομα να καταφερω/ουμε να την φερουμε παλι!Να περασει κ το κοριτσι καλα αλλα και εμεις!Ήμουν παρών στην φάση... πραγματικά η τύπισσα μουναρα λυσαρα και γενικά πολλά ακόμα σε .....άρα ...
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.184
- Πόντοι
- 17.576
Λοιπόν αφού έχετε απορίες θα σας τις λύσω....για ποιον λόγο δεν ενιμερωσα για την γκόμενα...1.ειναι τόσο πολλά τα λιγουρια που βρίσκονται στο σινεμά που αν ενιμερωσω και εδώ... άστα να πάνε...είναι τόσο χάλια που στις 10 φάσεις οι 9 χαλάνε από αυτούς...2. μου φαίνεται πολύ περίεργο που μερικοί φίλοι ενώ λένε ότι πηγαίνουν τακτικά στο σινεμά δεν έχουν πετύχει σε τέτοια φάση....εγώ τουλάχιστον έχω πάει με κοπέλα 3 φορές....έχω βρεθεί άλλες 5 τουλάχιστον μόνος σε ζευγάρι η και γυναίκα μόνη...3. αν και το έχω ξαναπεί όσοι πάμε σε αυτούς τους χώρους δεν πάμε για να βρούμε γυναίκα...τα μπουρδέλα είναι λίγο πιο κάτω και είναι πιο φτηνά αν βγάλεις εισητηριο για όλο το σινεμά...η καλτιλα μας φτιάχνει...αν θέλετε να βρείτε μουνι τότε....4. τέλος δεν περνάμε καλά για να αποδείξουμε κάτι απλά το μοιράζομαστε εδώ γιατί μας αρέσει...αν σας ενοχλεί τότε αλλάξτε φόρουμ...πάντα φιλικά
Kelly mikroulacr
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2014
- Like
- 114
- Πόντοι
- 1
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις