anastasia1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2017
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Εμ βεβαια...Εκ του ασφαλούς πεταμε μαγκιες..Πηρες μεταθεσούλα,εξαφανιστηκαν τα ιχνη ενα χρονο και τωρα πουλαμε αντριλίκι...
Κανονισε να αρχισεις παλι να δινεις πληροφορίες να σε εντοπίσω..
Μια πορτα από το ΑΝΣ ειμαι...Κερναω και καφεδακι...
ΘΑΝ δεν παταω,οταν θα ερθεις Χανια με τη Φρεγατα σε περιμενω...Τύπε άσε τα παραμύθια σε μένα.Περίμενα όλο το καλοκαίρι στην φρεγάτα που ήμασταν εν όρμω να έρθεις σαλαμίνα αν ξέρεις κατά που πέφτουν τα καράβια αλλά τίποτα.Δεν πειράζει,όποτε παραθερίσεις στο ΘΑΝ,θα περάσω από εκεί και με κερνάς το καφεδάκι που θα είμαστε και στην έδρα σου με πολλούς φίλους σου δίπλα για να νιώθεις πιο άνετα.Δεν θέλω να σπαμάρω το θρεντ γιατί εδώ γράφουν σοβαροί μύστες για το τσοντάδικο,όπως ο θωμάς11565656 που ξεροχύνουμε κάθε φορά με τι περιγραφές του και τις έχουμε υπέρτατη ανάγκη.
Καλησπέρα. Ερώτηση: μέχρι τι ώρα είναι ανοιχτό ? Έλεγα να περάσω σήμερα για να το δω. Διερευνητικά.
Tυπισα γιατι θές να πάς σε αυτά ... γουστάρεις να σε χαϊδολογάνε στις βυζάρες άγνωστοι νταβραντισμένοι πηδηχταράδες;
Δεν επαιξες τελικα????Τελικά περάσαμε από εκεί το Σάββατο με το αγόρι μου για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου. Εμένα μου άρεσε το μέρος, η παρακμή, τα λαίμαργα βλέμματα και ο πολλά υποσχόμενος χαμηλός φωτισμός. Έχει προοπτικές. Το αγόρι μου αισθάνθηκε προσβεβλημένο και αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε μετά από 10 λεπτά. Ανέφερε ότι με κοίταζαν ''σαν σκυλιά''.
Τελικά περάσαμε από εκεί το Σάββατο με το αγόρι μου για να ικανοποιήσω την περιέργεια μου. Εμένα μου άρεσε το μέρος, η παρακμή, τα λαίμαργα βλέμματα και ο πολλά υποσχόμενος χαμηλός φωτισμός. Έχει προοπτικές. Το αγόρι μου αισθάνθηκε προσβεβλημένο και αναγκαστήκαμε να αποχωρήσουμε μετά από 10 λεπτά. Ανέφερε ότι με κοίταζαν ''σαν σκυλιά''.
Δηλαδή σοβαρά τωρα πάνε και στρέιτ ατομα γιατί κατι αλλο εχω στο μυαλό μου για αυτά τα μερη
Δηλαδή σοβαρά τωρα πάνε και στρέιτ ατομα γιατί κατι αλλο εχω στο μυαλό μου για αυτά τα μερη
εκανες τιποτα???Το ίδιο θεωρούσα και γω. Αλλά με προσέγγισαν μερικά άτομα.
απο πακιστανους και μαυρους τι παιζει;
τοτε δεν λεει να το επισκεφτωδεν εχει τυπε μου
Πανε στη ΜΥΤΙΛΗΝΗ να βρεις τη χαρα σου..τοτε δεν λεει να το επισκεφτω