mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
Εισοδος κατα της 10:30. Καθομουνα κατω στον καναπε και ακουσα γελακια πανω. Ανεβαινω να δω ενα ζευγαρι που χαζογελαγε και ο νεαρος φιλαγε την κοπελα. Δεν πρεπει να ηταν πανω απο 28 και οι δυο. Ωραια κοπελα με πολυ ομορφο προσωπο. Αφου ειδα οτι δεν ενοχλουσα, εκατσα σε μια καρεκλα διπλα τους και τους χαζευα. 2-3 λεπτα μετα ο νεαρος μου δειχνει το κολαρακι της αφου ειχε ανεβασει την φουστα της και μου κανει σημα. Ειχαν αρχισει να μαζευοντε αλλοι -μαλλον καποιος πηρε τηλ. Δεν εχασα χρονο και την χαιδευω. Της αρεσε αφου αρχισε να αναπνεει πιο εντονα και ετσι πηρα θαρρος και εβαλα δυο δαχτυλα στο πολυ υγρο και στενο μουνακι της. Το κακο ηταν οτι ενας αρκετα μεγαλος αρχισε να την χαιδευει και αυτος και η κοπελα κομπλαρε. Ζητησε να σταματησουμε, κατι που καναμε αμεσως. Της δινει ο φιλος της μια πιπα αλλα ειχε χαθει η ορεξη της!!!! Πηγανε σε μια καμπινα και την ακουγαμε να λεει οτι δεν θελει αλλο. Εκατσε πανω του μεχρι να χισει. Προσπαθουσε ο νεαρος να την μεταπεισει αλλα τπτ. Μετα απο κανα 10 λεπτο φυγανε. Μια ωριστα μετα φθανει το αλλο ζευγαρι που ειχε πει οτι θα ερθει. Εγω εκατσα σε μια καρεκλα πανω και απλα εβλεπα να ανοιγει η πορτα και να μπαινει αλλος μαζι τους. Πρεπει να μπηκαν 3 ατομα- ενας ενας- οσπου φυγανε μια ωρα αργοτερα και αυτοι. Το ατειο ειναι οτι σε καποια φαση πηγε να γινει φασαρια για το ποιος ειχε σειρα!!!! 2 ζευγαρια σε μια ωρα ειχε πολυ καιρο ν μπει αν και εχω πολυ καιρο να παω τετοιες ωρες!!!!
για τι ώρα μιλάς για το πρώτο ζευγαράκι?