ωρα αφιξης 23.10 ημερα παρασκευη
στον χωρο πολοι δροσεροι οπως ειπε και ο giannis agiannis
πολλα σχηματα και παιχνιδια απο gay σε υπογειο και ισογειο και καποιοι να αλληλομαλακιζονται στην πανω αιθουσα βαθος
αραγμα στον καναπε οπου σκαει μυτη 23.30 μια ξανθια 45+ γεματουλα απο την μεση και κατω με χρυσο δυκτυοτο αλλα πικνο φωρεμα οπου εβλεπες οτι απο μεσα δεν υπηρχε εσωρουχο.με το που ηρθε στην κεντρικη μονη την τρυγιρισαν πολλοι.
μπηκε για τσιγαρακι στο καπνηστηριο και με εναν συναγωνιστη.απο πισω και εγω μεσα αλλα καθησα στην εισοδο χωρις να ενοχλησω.
με πηρε χαμπαρι στο λεπτο και μου λεει εσυ τι κανεις εκει ελα κοντα .
της ειπα ακουω αλλα δεν θελω να ενοχλησω .μου ειπε ισα ισα δεν ενοχλεις μια παρεα θα γινουμε ολοι ακολουθα με.
βγαινει και αφου κοντοστεκεται στην κοκινη κουρτινα εισοδο οπου αρχισαν τα πρωτα χουφτωματα μου λεει παμε καμπινα .αφου με ακολουθησε της ειπα ποσο ζεστη εχει μεσα και ποσο ωραια θα ηταν να το κανουμε στην μπροστα μπροστα καναπεδια αριστερα οπου εχει και το a/c απεναντι.
της ειχα κερδισει μαλλον την εμπιστοσυνη και με ακολουθησε οπου και εβγαλε οταν φτασαμε το φορεμα της και μας οπου εδειχνε το μαυρισμενο κορμακι της.ειχε επιλεξει και κραταγε το χερι ενος συναγωνηστη 2 μετρα οπου ηταν πολυ ντουλαπα ο τυπος και ειχε και ενα καυλι τουμπανο .
ειχε καλο γουστο η κοπελα.του εβαλε δικο της προφυλακτικο και του πηρε πιαπ με πολους γυρω της να τον εχουν βγαλει και να τον παιζουν και δειγνωντας μας οτι αυτο που κανει το γουσταρει πολυ.
ανεβασε το ενα ποδι στην σκηνη επανω και εχωσε την μεγαλη και χοντρη ψωλη στο μουνι της απολαμβανοντας ολους εμας γυρο της που τον παιζαμε για παρτη της.
μετα απο κανενα 3 λεπτο ο ψηλοςε κατεθεσε και σειρα ειχα εγω οπου ειχα βαλει προφυλακτικο και ειχα γινει τουμπανο .
μου ειπε να βγαλω το προφυλακτικο και να βαλει δικο της(λογικο)και της εδωσα ενα καινουργιο δικο οου οπου εσκισαι με τα δοντια της και μου το περασε οπου με το ιδιο στησιμο ακολουθησε γερο σφηροκοπημα με πολλες καυλωτικες φωνες απο την ταχυτητα και την καυλα με πολλα χαστουκια στον κωλο .
μετα απο 5 λεπτα και εγω καταθεσα με μαλακια .(ημουν και απο δουλεια )
μετα εβαλε προφυλακτικο σε καποιον αλλον 50+ εμφανισημο κυριο οπου δεν επεσε εξω στο θεμα αποδοσης λογο ηλικιας γιατι της εκανε ενα πολυ καλο στα 4 που δεν θα το ξεχασει (μπραβο του )
μετα σειρα ειχε (μαλλον gianni agianni) σκημενη στα 4 και μετα απο μια μικρη πιπα ακολουθησε σφηροκοπημα παλι στα 4 με αυτη την φορα να εχει και την ψηλο καθηστο στην σκηνη και να τον πιπωνει .
αφου κατεθεσε και ο τεταρτος πηγε στην καπινα αριστερα μεση με καποιον τον οποιο μου ειπε μετα που μιλησαμε ειχε ξαναπαιξει του ειχε εμπιστοσυνη και ηταν και μαζι της συνεχεια για ασφαλεια οπου και παιξανε κανενα 10 λεπτο εντονα με φωνες prive και ματι οι υπολοιποι μονο απο την μεσαια κουρτινακι.
βγηκε μετα απο κανενα 10 λεπτο και κοντοσταθηκε στο ταμειο σχεδον μπροστα οπου πιασαμε μια κουβεντα για το ποτε ερχετε και ποσο σιγνα με εμενα και τον 50+ κυριο οπου μαθαμε αρκετα ωστε να ειμαστε εκει τουλαχιστον για την επομενη επιδρομη της.
την ευχαριστησαμε και της υποσχεθηκαμε μια ακομα αξεχαστη μερα στην επομενη επισκεψη της.
θα ηθελα να διευκρινίσω οτι η κοπελα ηταν πεντακαθαρη και το εδειξε απο τις κινησεις με τα προφυλακτικα αλλα και απο το αρωμα κρεμμας οπου εμεινε πανω σε εμας που παιξαμε.
επισης να πω οτι αν δω τον μ@λ@κ@ με τα μαλλια και μουσια πουστη που τον επαιζε διπλα μου χωρις καποτα οταν την πηδαγα και μου φωναζε ''σκηστη μεγαλε'' και ακουμπαγε τον πουτσο του στα χερια μου οταν την κραταγα στα 4 ΘΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΨΩ.
εχυσε ο βρωμιαρης και το πατωμα
η κοπελα ενημερωθηκε για το site και το πηρε και γραπτως για να διαβαζει η και για να μπορει ισως καποια στιγμη να γραψει.
ελπιζω να προσεφερα πολλα με την περιγραφη μου οπως και με την προταση μου να παιξουμε στην σκηνη μπροστα.