Blackdove
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 49
- Πόντοι
- 16
Τελικά τη χοντρή τη πήδησε κάνεις εκεί μέσα?
Ποια ρε τύπε ?για πες για πες
Τελικά τη χοντρή τη πήδησε κάνεις εκεί μέσα?
Για πες!!!Τελικά τη χοντρή τη πήδησε κάνεις εκεί μέσα?
Τι έγινε δηλαδή την προηγούμενη Κυριακή? Εγώ είχα πάει την προ-προηγούμενη και έπιασα lotto (έχω γράψει σχετική ενημέρωση)Σημερα Κυριακη πηγα κατα τη 1 μεχρι τις 3 το μεσημερακι....πολυ ξηρασια, προφανως τα ζευγαρακια πηγαν για μπανακι συγκριτικα με την προηγουμενη Κυριακη, κατι λιγους δροσεροι που περιφεροντουσαν εντος κ εκτος καμπινων υπηρχαν... ...οχι πολλα πραγματα!!!
τυπε που χαθηκες εσυ?τα βρηκατε με τον σκουτερ?Τελικά τη χοντρή τη πήδησε κάνεις εκεί μέσα?
....Τι έγινε δηλαδή την προηγούμενη Κυριακή? Εγώ είχα πάει την προ-προηγούμενη και έπιασα lotto (έχω γράψει σχετική ενημέρωση)
τοσο χαλια ε?
[/quote ]
εσύ εισαι;;
ναιτοσο χαλια ε?
[/quote ]
εσύ εισαι;;
Την ζωντανή καβλα αναζήτω τότε
Αυτόν που μπήκε μέσα μου από τον κολο και δεν κατάλαβα τίποτα απο την απιστευτη καβλα
Αυτόν που μας έλιωσε και μας γαμησε το μυαλό
ηταν στο υπογειο,πηδουσε μια αλλη ,κατεβηκα με τον αντρα μου,του εκανα ενα σοου που τραβουσα μαλακια και εχυνα,
τρελαθηκε ο νεαρος,
την παρατησε ηρθε και πηδιομασταν με τις ωρες,εχυνα ασταματητα,με γαμουσε απο τον κολο και ηταν τετοια η καβλα που δεν ενοιωθα καθολου πονο.
και για τους πικροχολους ηταν πουτσαρας...
οποις γνωριζει η αν εσυ ο ιδιος το δεις μιλα μου
εχω χυσει παρα πολλες φορες τραβωντας μαλακια σκεφτομενη εκεινη την βραδια
!!!
λοιπον επειδη πεφτει πολυ παραμυθι εδω μεσα ,σας ενημερωνω οτι αυτον που ψαχναμε τον βρηκαμε
εγω καβλα δινω μικρε
Ημουνα 2 μήνες στο νοσοκομείο από το ξύλο που μου σερβιρισε και δεν μπορούσα να κουνησω τα δάχτυλα μου.Με πέρασε από πάνω με το σκούτερ.τυπε που χαθηκες εσυ?τα βρηκατε με τον σκουτερ?