Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (6 μέλη και 10 επισκέπτες)

dimitriscock

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2016
Like
4
Πόντοι
1
θα γινει τπτ αποψε τι λενε οι διαισθησεις σας
:2on1:

laster4

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Redhead έλειψα για λίγο και έκανες  χαμό;;;

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Σημερα Κυριακη πηγα κατα τη 1 μεχρι τις 3 το μεσημερακι....πολυ ξηρασια, προφανως τα ζευγαρακια πηγαν για μπανακι συγκριτικα με την προηγουμενη Κυριακη, κατι λιγους δροσεροι που περιφεροντουσαν εντος κ εκτος καμπινων υπηρχαν... :pipa2: :pipa2:...οχι πολλα πραγματα!!!

lust4all

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2016
Like
202
Πόντοι
20
Σημερα Κυριακη πηγα κατα τη 1 μεχρι τις 3 το μεσημερακι....πολυ ξηρασια, προφανως τα ζευγαρακια πηγαν για μπανακι συγκριτικα με την προηγουμενη Κυριακη, κατι λιγους δροσεροι που περιφεροντουσαν εντος κ εκτος καμπινων υπηρχαν... :pipa2: :pipa2:...οχι πολλα πραγματα!!!
Τι έγινε δηλαδή την προηγούμενη Κυριακή? Εγώ είχα πάει την προ-προηγούμενη και έπιασα lotto (έχω γράψει σχετική ενημέρωση)

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Τι έγινε δηλαδή την προηγούμενη Κυριακή? Εγώ είχα πάει την προ-προηγούμενη και έπιασα lotto (έχω γράψει σχετική ενημέρωση)
....

AΔερφε εχεις δικιο ξεχασα ενα Προ...την Προ-προηγουμενη Κυριακη!!..:)

redheadnympho

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2015
Like
669
Πόντοι
81
Την ζωντανή καβλα αναζήτω τότε
Αυτόν που μπήκε μέσα μου από τον κολο και δεν κατάλαβα τίποτα απο την απιστευτη καβλα
Αυτόν που μας έλιωσε και μας γαμησε το μυαλό
ηταν στο υπογειο,πηδουσε μια αλλη ,κατεβηκα με τον αντρα μου,του εκανα ενα σοου που τραβουσα μαλακια και εχυνα,
τρελαθηκε ο νεαρος,
την παρατησε ηρθε και πηδιομασταν με τις ωρες,εχυνα ασταματητα,με γαμουσε απο τον κολο και ηταν τετοια η καβλα που δεν ενοιωθα καθολου πονο.
και για τους πικροχολους ηταν πουτσαρας...
οποις γνωριζει η αν εσυ ο ιδιος το δεις μιλα μου
εχω χυσει παρα πολλες φορες τραβωντας μαλακια σκεφτομενη εκεινη την βραδια
!!!

λοιπον επειδη πεφτει πολυ παραμυθι εδω μεσα ,σας ενημερωνω οτι αυτον που ψαχναμε τον βρηκαμε

mounta

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2014
Like
0
Πόντοι
6
τυπε που χαθηκες εσυ?τα βρηκατε με τον σκουτερ? :orchestra: :orchestra:
Ημουνα 2 μήνες στο νοσοκομείο από το ξύλο που μου σερβιρισε και δεν μπορούσα να κουνησω τα δάχτυλα μου.Με πέρασε από πάνω με το σκούτερ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom