Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos.kakaes

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κανένας bottom ή vers να γουστάρει φάση σημερα με έναν 24χρονο;; Θα πάω κατά τη 1 το βραδακι  :erection:  :pipa2:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Τύπισσα οι περισσότεροι μύστες εδώ μέσα θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους και δεν γουστάρουν να μιλάνε με σκάιπ όπως κάνουν οι πιρφόροι  :tickedoff: :headbang:.Κανόνισε μια συνάντηση στο ανταλτ με μερικούς να δεις αν θα ανταποκριθούν  :orchestra: :hi:
:hi: :hi:

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Ο δικος μου ειναι ψηλος μαλλον μπερδεμα εγινε...

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996

tigerdick78

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2016
Like
10
Πόντοι
0
Εχω πετυχει περυσι τον χειμωνα μια ψηλη τυπισσα στο ισογειο τερμα δεξια που την περασαν απο ενα χερακι 5-6 συναγωνιστες(και εγω φυσικα χεχε).
Δεν θυμαμαι αν ηταν κοκκινομαλα.Δυστυχως απο τοτε οσες φορες πηγα μονο δροσεροι τυποι...

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.149
Πόντοι
7.885
Μεγάλη πέραση αρχίζει να έχει το ανταλτ στις τύπισσες  :erection: :erection: :orchestra:. Ξεροχύνω να γραφτεί και καμιά κριτική από τύπισσα για τις φάσεις που έκανε στον πορνο-σινεμά  :rockon: :rockon: :grin: :grin:

Wanderman35

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα-μέρα, ό,τι θέλει ο καθένας.Επίσκεψη σήμερα αργά το απόγευμα μέχρι τις 10 περίπου.Είχα να πάω πάρα πολύ καιρό. Η υποδοχή, διαφορετική, αλλά εξίσου ψυχρή και τυπική όπως παλιά. Η κοπέλα ας πούμε τυπική. Ένας νεαρός που ήταν μετά δεν μιλάει? Ο χώρος ανακαινισμένος προς το χειρότερο νομίζω.Έφυγαν αρκετά καθίσματα και μπήκαν και καμπίνες και στο ισόγειο. Περίεργη διαρρύθμιση. Άτομα γύρω στα 15.Σίγουρα καλύτερος κόσμος από αυτός των σινεμά της Ομόνοιας. Κανένας δεν ήταν πιεστικός, επικρατούσε ησυχία και αρκετό βολτάρισμα.Οι χώροι ας πούμε ήταν καθαροί.Φταίνε βέβαια και οι πελάτες γιατί δεν μπορεί κάποιος από το μαγαζί να 'ναι συνέχεια ξωπίσω από τον κόσμο και να μαζεύουν χαρτιά. Απορώ πάντως. Χαρτί υπάρχει, καλαθάκια υπάρχουν, προφυλακτικά υπάρχουν. Υπάρχει λόγος να 'ναι στο πάτωμα σπέρματα και χαρτιά? Καλά, σε στάβλο γεννήθηκαν μερικοί? Οι ταινίες που παίζονταν ήταν str. Πάνω ο εξώστης με λίγα καθίσματα και οι καμπίνες με λίγο πιο άνετο από παλιά καναπέ. Δεν έκανα τίποτα, όπως επίσης και οι άλλοι παρευρισκόμενοι.Φεύγοντας είπα να ρίξω μια ματιά στο υπόγειο. Ένας μικρός λαβύρινθος, αρκετά χαμηλός φωτισμός και μικρά δωματιάκια άλλα με πόρτα άλλα χωρίς. Σε μία καμπίνα 2 τύποι αλληλοπιπώνονταν. Άνοιξαν λίγο την πόρτα και μου 'καναν νόημα να μπω. Προτίμησα να κάτσω απέξω. Α, αυτό συνέβη αφού 4 τύποι σε κείνη την καμπίνα αλληλομαλακίζονταν. Φεύγοντας, το κλου της βραδιάς, ένα τουριστικό πούλμαν λίγο πιο κάτω παρκαρισμένο άδειο. Ο οδηγός μέσα τον έπαιζε (μέσα από το παντελόνι!) Το 'χει ο δρόμος τελικά...

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Σήμερα το μεσημέρι λέγαν εθεάθει Απόστολος Γκλέτσος!!!Ήταν κανείς????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom