Roumanolagnos1313
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 78
- Like
- 128
- Πόντοι
- 146
Κανονίστε σκηνικό στο adult και θα κατέβω μαζί με ειδικά εκπαιδευμένη Τσετσενική διμοιρία στις χερσαίες
επιχειρήσεις !!! Θα γίνει το adult Βιετνάμ
Κανονίστε σκηνικό στο adult και θα κατέβω μαζί με ειδικά εκπαιδευμένη Τσετσενική διμοιρία στις χερσαίες
επιχειρήσεις !!! Θα γίνει το adult Βιετνάμ
Πρόχειρη γιατί γράφτηκε βιαστικά από τ κινητό φιλαρακο ίσως.ψεύτικη όμως ;; να τραβήξουμε κσι βίντεο αλλη φορά για να σε πείσουμε.;; εδώ με τρολαραν απο τη πρωτη στιγμή που εμφανίστηκα στο συγκεκριμμένο σάιτ.καθομαι κ τραβάω φωτό για να αποδείξω τι;; εξάλλου τα ατομα που παίζουμε η θα παίξουμε είναι πολύ επιλεγμενα.μη τρολαρετε τα ζευγάρια γιατί πραγματικά δεν θα ξαναπατησει κανεις εκεί μέσα
Για τον φιλο Κωστάκη λοιπόν.σκασαμε μύτη στο σινεμά κατα τις 12 τη τριτη.μεσημερακι.ειχαμε ηδη δώσει ραντεβού με 2 παιδιά μέσω φεηςμπουκ να μας περιμένουν. Ο ένας τελικά δεν κατάφερε να έρθει. Με το που φτάνουμε αναγνωριζω το ενα παλληκάρι που μας περιμενε.ωραίος λεπτός ευγενεστατος.του λέω να περιμένει λίγο να φτθαχτιυμε με τη Νίνα κ μπαίνουμε στο δωματιακι κάτω αριστερά.μετα απο λίγο του φωνάζω κ μπαίνει μέσα .λίγη αμηχανία στην αρχή ( λογικό) και μετα ενω εκείνος αρχίζει να γδυνεται εγώ ηδη τσιμπουκωνω το μωρο μου που μου πιπιλαει το καυλι όλο νάζι. Εγώ γυμνός ολος το ίδιο κ το μωρο μονο με το σουτιεν.με το που γδινεται το παλληκάρι πλησιάζει κ αρχίζει να μας χαϊδεύει κ τους δυο,πράγμα που μας άρεσε πολύ καθότι δήλωνε τον bisexual χαρακτήρα του και όχι το σκυλάκι ήρθα να σου γαμησω τη γκομενα κ να φύγω.ο νικος ( ας τον λέμε έτσι) διέθεται ενα πολυ ωραίο και πολλά υποσχόμενο πουτσο. Του λέω να βάλει προφυλακτικό. Και στη συνέχεια παραδίδει το καυλι του στα στοματακια μας που αρχισαν να το γλυφουν εναλλάξ ενω ταυτόχρονα ανταλασαμε γλωσοφιλα με τη Νίνα όλο καυλα. Μετα απο λίγο γυριζω το κολαρακι της προς τη μεριά του Νίκου και του λέω να την σκισει.εκείνος αρχίζει να καρφώνει δυνατά το καυλακι μου που ουρλιάζει απο καυλα ενω ταυτόχρονα της χωνω το πουτσο μου μέχρι το λαρύγγι .μετα το δυνατό ξεσκισμα του Νίκου ήρθε η σειρα μου. Μου λέει το μωρο .θέλω να σε δω εσένα να σε ξεσκίζει.έτσι λοιπον κάθομαι στα 4 με το κολαρακι όσο μπορω πιο τουρλομενο κ τη μεσουλα όσο σπασμένη μπορω και νιώθω τα χερακια του μωρού μου να μου σαλιωνουν κ να μου ετοιμάζουν την τρυπουλα για να δεχτώ το σκληρό καυλι του Νίκου.αρχίζει ο νικος μέσα στη καυλα να με καρφώνει δυνατά ενω τι μωρο μου ανταλάσσει γλωσοφιλα μαζί του κ τον παροτρύνει να με σκισει όσο πιο δυνατά μπορεί .ταυτόχρονα τα κωλομερια μου έχουν κατακοκινησει απο τα χαστιυκια κ των δυο.στη συνέχεια ηταν η σειρά μου να ξεσκισω τη Νίνα .την γαμουσα τόσο δυνατά και άγρια σα να ήθελα να την εκδικηθώ που βάζει το γκομενο της να γαμιεται στα τσοντισινεμα.πολύ γαμησι,τσιπουκια με εναλλαγές με το Νίκο.καυλωσα τρέλα που την είδα να τον τσιμπουκωνει χωρίς προφυλακακτικό κ να του γλύφει τα ξυρισμένα αρχιδια.και έφτασε η στιγμη για το τέλειο .το μωρο μου κανει απίστευτο squirting όταν χύνει πλυμυριζει το δωμάτιο.λέω στο Νίκο να κάτσει κ βάζω τι μωρο μου να κάτσει πανω στο πουτσο του με τη πλάτη της σε μένα.η αγαπημένη της στάση.αρχίζει μς δυναμη να καρφώνεται πανω στο όρθιο καυλι ενω εγώ απο πίσω είχα την απίστευτη θεα του κολου της να καρφώνεται.μέσα σε λιγη ώρα αρχίζει το μωρο να αδειαζει πανω του λίτρα υγρα και να ουρλιάζει τόσο δυνατά που πρέπει να ακιυγωταν μέχρι εξω.γυρναμε το μωρο στα τεσσερα αρχίζουμε με τι Νίκο να παίζουμε τα καυλια μας με σκοπό να τη χυσουμε μαζί. Ο νικος τα καταφέρνει κ της κανει πλάτη κ κώλο μες στα χυσια .εγώ όχι.εν τάχει ο Νίνος ξεκουράζεται λόγο εξω ενω εγώ με τη Νίνα μόνοι μσς συνεχίζουμε το ξεσκισμα.μετα αοι κάνα 10 λεπτό βλεπω τι Νίκο στη πόρτα καυλομενο .μπαίνει μέσα για δεύτερο γύρω.δε θυμάμαι πολλά σε αυτή τη φάση. Θυμάμαι μονο τον εαυτό μου στα 4 να με γαμαει ξανά ο νικος το μωρο μου να έχει σκιψει κ να μου τον γλύφει κ μην αντέχονταςαλλο να χυνω κ εγώ δυνατά και να φωνάζω σαν να με σφάζουν. Ο Νίκις φεύγει ξεκιυραζομαδτε λίγο με το μωρο μου που ηταν ακόμα καυλομενο.μου λέει οτι θέλει να χύσει παλι..της χωνω 4 δάχτυλα σχαλιαρό μουνικαι σε λιγότερο απο λεπτο αρχίζει παλι να αδειάζει υγρά παντού κ να ουρλιάζει. Κανοντας όλο το οατομα στο δωμάτιο χαλια.σίγουρα ο νικος απο τις πιο καλες περιπτωσεις .καθαρός,ακούραστος ,ευγενικος ξυρισμεμος κάτω,και με δυνατό καυκί.θα επαναλάβουμε σύντομα το σκηνινο ίσως κ με δεύτερο καυλιαρη μαζί.τα φιλια μσς σε ολους κ να ζειτε τη ζωή σας χωρίς ταμπου γιατί δεν αξίζει τίποτα αλλο
Tυπε φωτογραφιες ειδες, περιγραφη διαβασες και αμφισβητεις ακομη.
Aπο την μια παρακαλατε να οργανωθει ενα ωραιο σκηνικο και απο την αλλη τρολλαρετε σα μαλακες. Καλα κανει ο ανθρωπος και δεν γουσταρει να ξανακανει ανακοινωση εδω μεσα.
Εχω οργανωσει σκηνικο εκει μεσα με 8 ατομα παροντες και διαβασα τυπους να λενε 'ημουν εκει στις 12μιση και δεν πεχτηκε τιποτα' την επομενη μερα. Τραγικο απλα.
Απορω γιατι υπαρχουν μαλακες σαν εσενα και παρακολουθουν ενεργα αυτο το thread.
Μαλλον αργοσχολοι ειναι που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να χαχανιζουν. Υποτιθεται οτι ο καθενας παρακολουθει threads του forum βαση των προτιμησεων του για να ενημερωνεται για τα δικα του γουστα.
Απο την μια αμφισβητειτε αληθινα σκηνικα που σας δειχνουν μεχρι και φωτογραφικο υλικο και απο την αλλη, ειστε οι ιδιοι που κανουν παραπονα γιατι δεν εχουμε τσοντοσινεμα σαν του Βερολινου στην Αθηνα, γιατι δεν πατανε γκομενες/ζευγαρια στα δικα μας κ.τ.λ
εγω ενα εχω να πω .
ηρθε η κριτικη του αυγερη μετα απο την δικη μου και δεν ειπε κανεις τιποτα για εμενα .
μπραβο ρε αυγερη αν και εχω προσπαθησει να τα πουμε δεν τα εχω καταφερει .καλα να περνας τυπε εγω παντα παντος σε πιστευω.
Καλησπέρα σκεφτόμουν σήμερα να έρθω στο μαγαζί με έναν φίλου μου ! υπήρχαν νέα ζευγάρια ?
ηταν αφιερωση για σένα μιας και σε κόβω για τους πιο ενημερωμένους εδώ μέσα γενικωςΜύστη πολύ δυνατή η κριτική σου ,ξερόχυσα πολύ άσχημα καθώς την διάβαζα .
Καλησπέρα σκεφτόμουν σήμερα να έρθω στο μαγαζί με έναν φίλου μου ! υπήρχαν νέα ζευγάρια ?
γεια σου Λιλα ειμαι ο ZoReNΓεια σου
αν ενδιαφερεσε εχω ενα φιλαρακι που γουσταρει σκινικα στο ανταλτ.Αν θες παμε να σε γλεντήσουμε σε καπια καμπινα στο υπογειοΓεια σου και εσένα Zoren
Ρε κοπελα μου πλακα μας κανεις?Εσυ είπες οτι θες να πας στο συγκεκριμένο μαγαζί τι γνωριμία μας λες τώρα?Να σου κανουμε το τραπεζι θες η να σε γαμήσουμε?Έχεις ακουστά για μια "έννοια" που λέγεται γνωριμία ?
Ρε κοπελα μου πλακα μας κανεις?Εσυ είπες οτι θες να πας στο συγκεκριμένο μαγαζί τι γνωριμία μας λες τώρα?Να σου κανουμε το τραπεζι θες η να σε γαμήσουμε?
Καλα συγγνώμη βρε Λιλάκι μπορεί να παραφέρθηκα λίγο.Θες να σε πάω κάπου ρομαντικά να σε κεράσω και ένα καφεδακι να τα πουμε και να γνωριστούμε με την ησυχία μας?Στην τελική σου κάνω και το τραπέζιΔηλαδή εάν εσύ είσαι κανένα τέρας εγώ είμαι υποχρεωμένη να πηδηχθώ μαζί σου ? αιντε αιντεεεε
Καλα γλυκεία μου εγώ απλα προσφέρθηκα.Δεν ήθελα να σε προσβάλωΌχι Zoren δουλεύω και μπορώ να πληρώσω και μόνη μου
Θα μιλήσουμε
Εγινε Λιλάκι εις το επανιδείνΖορενούκο, πάω για νανάκια :-*
Όχι Zoren δουλεύω και μπορώ να πληρώσω και μόνη μου
Θα μιλήσουμε
zoren kostakis να μαζευτουμε να ρε αλανια να κερουσουμε την λιλα οτι θελει!καντε τα κουμαντα σας τυποι
Ευχαριστω δεν θα παρω :o :o :o :o :o :o :o :o :o :oΜύστη εγώ λεω να επιλέξει η λίλα μια ομάδα μυστών από εδώ μέσα που θέλει να την συνοδεύσουν στο ανταλτ και να ενημερώσει με πμ τον καθένα για το σημείο και την ώρα που θα βρίσκεται