sferdeklos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22
- Πόντοι
- 66
... γι'αυτο θα μας προτιμησουν οι γκερλες, επειδη ειμαστε ανωμαλοι και διεστραμμενοι. Με καταλαβαινεις;τι ανωμαλαρα εισαι!!!!!
... γι'αυτο θα μας προτιμησουν οι γκερλες, επειδη ειμαστε ανωμαλοι και διεστραμμενοι. Με καταλαβαινεις;τι ανωμαλαρα εισαι!!!!!
που την θυμηθηκες αυτην την μορφη ρε τυπεγουσταρω να μπουμε στο τσονταδικο με τα καυλια στο χερι και να τα βρονταμε,οπως εκανε ο τυπος που εμπαινε στα μπουρδελα και τον επαιζε και εχυνε στο σαλονι την πουτανα τεραστια μορφη αλλα τον χασαμε
γουσταρω να μπουμε στο τσονταδικο με τα καυλια στο χερι και να τα βρονταμε,οπως εκανε ο τυπος που εμπαινε στα μπουρδελα και τον επαιζε και εχυνε στο σαλονι την πουτανα τεραστια μορφη αλλα τον χασαμε
ΧΑΧΧΑΧ
κατσε να δεις πως τον λεγανε αυτον τον υπερτατο
τρομερη μορφηfoujim τον λέγανε !!! Έσπασα το κεφάλι μου για να τον θυμηθώ, αλλά άξιζε τον κόπο. Ο τύπος ήταν μορφή.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2468756#msg2468756]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2468756#msg2468756 [/URL] Ένα από τα post του!
μπαινει απο οτι βλεπω!!!ειναι στο τοπ 10 του sitefoujim τον λέγανε !!! Έσπασα το κεφάλι μου για να τον θυμηθώ, αλλά άξιζε τον κόπο. Ο τύπος ήταν μορφή.
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2468756#msg2468756]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=26.msg2468756#msg2468756 [/URL] Ένα από τα post του!
θα ειναι ελευθερη επαγγελματιας,να παμε 10 ατομα να τις δωσουμε απο ενα 5ευρω να μας ανακουφισει ολους μαζιπραγματικα πολυ καλος χωρος ..καμια σχεση με τα αλλα συφωνο.ειμαι και γω σχετικα 8αμωνας..εχω πετυχει ζευγαρια ..αυτη που βλεπω στανταρ ειναι μια μελαχρινη γκομενα με καλο σοματακι..αλλα δυστηχωσ απο οτι εμα8α κανει τα παντα μονο με πληρωμη
ασε μας ρε απολυτε!!!!καλουπατζηδες ειναι αλλα γουσταρω να τα ψεκασω τα στριγκακια τους
θα ειναι ελευθερη επαγγελματιας,να παμε 10 ατομα να τις δωσουμε απο ενα 5ευρω να μας ανακουφισει ολους μαζι
ayrio meta tis 4 tha eimai sto adult me gomena pou goystarei gangbang....oloi oi kaloi xorane
μπαινει απο οτι βλεπω!!!ειναι στο τοπ 10 του site
τι εγινε τελικα;ayrio meta tis 4 tha eimai sto adult me gomena pou goystarei gangbang....oloi oi kaloi xorane
σταξε καμια φωτο της ρε τυπεayrio meta tis 4 tha eimai sto adult me gomena pou goystarei gangbang....oloi oi kaloi xorane
σταξε καμια φωτο της ρε τυπε
τι ετσι θα ερθουμε
κανε κ καμιά προπώληση με καλυτερη τιμή να κανεις sold out...
δικε μου τι εγινε;μας εστησες!!!και ειχα κατεβασει ενα πουλμαν απο γρεβεναayrio meta tis 4 tha eimai sto adult me gomena pou goystarei gangbang....oloi oi kaloi xorane