Altec73
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 72.929
- Πόντοι
- 12.056
ειμαι μεσα να ξερεις .σε περιμενω!!!!
Τι τραβατε και εσεις για να ριξετε κανενα πουτσο τζαμπα.....Μετανοιες κανετε...
ειμαι μεσα να ξερεις .σε περιμενω!!!!
καντο πιο μεσιμερακι πορνε μου για να μπορεσουμε να ερθουμε να σε πιτσιλισουμε κε μισ τα πολιασχολα λαγνα αγορια!!!Επίσκεψη κατα πάσα πιθανότητα αύριο τρίτη κατά τις 12 το μεσημέρι .για σίγουρα ανακοίνωση αύριο πρωί
παμε παρεα χιστι μου να πιτσιλισουμε το δροσερο δον κιχοτι ''νικο αυγερι'' τισ λαγνιασ και τιν ομορφι δρουτσινεα του ''νινα''!!!παιδια θελω να γαμησω κ εγω
καντο πιο μεσιμερακι πορνε μου για να μπορεσουμε να ερθουμε να σε πιτσιλισουμε κε μισ τα πολιασχολα λαγνα αγορια!!!
Μονο θεαμα. 12-15 πουτσες να βαρανε και στη μεση αυτοι
Ολοι αυτο περιμενουμε.εχουμε εφοδιαστει με ισοτονικα και αναμενες τις μηχανες.Τελικά τι θα γίνει σήμερα ρε αν κο Αυγέρη .?
έλα για ένα ωραιο καυλακι μετά το καφεδακι .μην το χάσεις εμείς εδώ θα είμαστε .αρκεί να μας το πεις 30' πριν ..Παιδιά είμαστε Μοναστηράκι για καφέ με το μωρο δε ξέρω αν θα προλάβουμε σήμερα
Παιδιά είμαστε Μοναστηράκι για καφέ με το μωρο δε ξέρω αν θα προλάβουμε σήμερα
17 μέλη και 31 επισκεπτες διαβάζουν αυτό το θέμα τι άλλο θέλεις ρε Αυγέρη .οι μισοί να έρθουν θα περάσεις καλά .άντε δωσε ώρα και ξεκινά .παιδιά ο κόσμος περιμένει
Με την χειρα και τα 5 ορφανα σημερα...17 μέλη και 31 επισκεπτες διαβάζουν αυτό το θέμα τι άλλο θέλεις ρε Αυγέρη .οι μισοί να έρθουν θα περάσεις καλά .άντε δωσε ώρα και ξεκινά .
έχει δει κανένας έμπιστος πόρνο-μύστης το ζευγάρι αυτό ???
εγω! ειναι υπαρκτο & οι φωτο τους ακριβεστατες