ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Ο τσίπρας δεν έχει δείξει σημαδια ηλιθιότητας νομίζω ότι γίνασαι εμπαθής απέναντί του. Η ραχήλ κερδίζει επάξια τον τίτλοτωρα ομως μιλαμε για τον ηλιθιο και την πανηλιθια
Ο τσίπρας δεν έχει δείξει σημαδια ηλιθιότητας νομίζω ότι γίνασαι εμπαθής απέναντί του. Η ραχήλ κερδίζει επάξια τον τίτλοτωρα ομως μιλαμε για τον ηλιθιο και την πανηλιθια
Ο τσίπρας δεν έχει δείξει σημαδια ηλιθιότητας νομίζω ότι γίνασαι εμπαθής απέναντί του.
Go Back ρε φίλεΟ τσίπρας δεν έχει δείξει σημαδια ηλιθιότητας νομίζω ότι γίνασαι εμπαθής απέναντί του. Η ραχήλ κερδίζει επάξια τον τίτλο
Tζονι κοιτα τηλεοπτικο σποτ που ανεβασε ο τσυριζας
http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDEvMTYvcmF4aWwxXzQ3M18zNTUuanBn&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2015/01/16/raxt1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θα τα κόβουμε μόνοι μας με το ψαλίδι λέει!
πέθανα!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Και τωρα φτιαξτε την ακολουθη εικονα:
Κωστας Σημιτης, ή Κωστας Μητσοτακης, στο γραφειο τους, να μιλουν (σοβαρα) με Μακρή.
ΝΟΟΟΟP.
Ή
Κωστα Σημιτη/ Μητσοτακη να χαϊδευουν εικονες, on air.
NOOOOP.
.
πέσ'τα..................με τους μελλοντικους εθνάρχες!
ολοι αυτοι θα τους μνημονευσει η ιστορια ως εθνάρχες!..................
Ακόμα και ο τραμουντάνα προσπαθει να επιχειρηματολογήσει (όσο μπορεί δηλαδή με βάση αυτά που καταλαβαίνει )Go Back ρε φίλε
Ακόμα και ο τραμουντάνα προσπαθει να επιχειρηματολογήσει (όσο μπορεί δηλαδή με βάση αυτά που καταλαβαίνει )
Εσυ;;;
Λοιπόν για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους. Εσύ ξεκίνησες να με βρίζεις, εσύ πουλούσες ειρωνεία στα επιχειρήματά μου και φυσικά δε θα τα αφήσω αναπάντητα. Και πόσο μάλλον όταν προδόθηκες ότι δεν γνωρίζεις βασικά πραγματάκια αλλά ξέρεις να έχεις άποψη για ΟΛΑ τα θέματα. Ακόμα και όταν σου εξήγησα τι είναι η φορολογική βάση με ειρωνία απάντησες ;)παίκτη… στην (κατά τα λεγόμενα σου) σαθρή επιχειρηματολογία μου καλό θα είναι να απαντάς με επιχειρήματα (αν έχεις) και όχι με βρισίδι και ειρωνίες…. γιατί εύκολα μπορώ να το γυρίσω και εγώ στο μπινελίκι και στην ειρωνία και πίστεψε με δεν θα σου αρέσει καθόλου…
από την πλευρά σου πάντς επιχειρήματα δεν διάβασα ακόμη για το οτιδήποτε… αντίθετα διάβασα ειρωνίες, βλακείες και πάσης φύσεως πνευματικές εκσπερματώσεις…
Εγώ σπάω πλάκα με αμαθή παιδάκια που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα και το παίζουν έξυπνοι φίλεΑκόμα και ο τραμουντάνα προσπαθει να επιχειρηματολογήσει (όσο μπορεί δηλαδή με βάση αυτά που καταλαβαίνει )
Εσυ;;;