ametroelpis
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2014
- Like
- 1
- Πόντοι
- 6
Εγώ σπάω πλάκα με αμαθή παιδάκια που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα και το παίζουν έξυπνοι φίλε
Αυτό το λένε αυτοϊκανοποίηση
Εγώ σπάω πλάκα με αμαθή παιδάκια που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα και το παίζουν έξυπνοι φίλε
Αν ήταν εδώ ο Ιππότης θα το έλεγε αλληλομαλακία φίλε :SΑυτό το λένε αυτοϊκανοποίηση
Σου είπα τους λόγους ρε συ σε άλλο ποστ.Ολοι την πλακα μας κανουμε, ρε μαν. Αλλα εσυ φαινεσαι λιγο σφιγμενος τελευταια
Στο νυχτερινο κεντρο που τραγουδαει ο Νοτης Σφακιανακης,θα εμφανιστει διπλα του η Ραχηλ Μακρη.Και οι δυο αναμενεται να προωθησουν τις καινουριες τους επιτυχιες.Ο Νοτης το γνωστο ασμα "μετανοιωνω", η δε Ραχηλ το "εκτυπωνω".Σου είπα τους λόγους ρε συ σε άλλο ποστ.
Με έχει αγχώσει η πιθανότητα να μην πάρει αυτοδυναμία ο Συριζα
Θέλω σαν τρελός να πάρει πραγματικά
μην αγχωνεσαι,,κοιμησου υσηχος ,,, ;)απο 38,5% κ πανωΣου είπα τους λόγους ρε συ σε άλλο ποστ.
Με έχει αγχώσει η πιθανότητα να μην πάρει αυτοδυναμία ο Συριζα
Θέλω σαν τρελός να πάρει πραγματικά
μην αγχωνεσαι,,κοιμησου υσηχος ,,, ;)απο 38,5% κ πανω
σε κλωτσιές, μπουνιές ή σφαλιάρες θα πάρει το 38.5% ???
Μακάρι φίλε, θέλω να δω τον Συριζα να καταθέτει φορολογικό νομοσχέδιο και τι στον κόσμομην αγχωνεσαι,,κοιμησου υσηχος ,,, ;)απο 38,5% κ πανω
μην αγχωνεσαι,,κοιμησου υσηχος ,,, ;)απο 38,5% κ πανω
παλι τα ιδια?
θα τα κανει σαν τον ολαντΜακάρι φίλε, θέλω να δω τον Συριζα να καταθέτει φορολογικό νομοσχέδιο και τι στον κόσμο
Κίτρινη της Κουμουνδούρου στη Ραχήλ: Δεν αντιλαμβανόμαστε τι εννοεί
www.thetoc.gr/politiki/article/kitrini-tis-koumoundourou-sti-raxil-den-antilambanomaste-ti-ennoei]http://www.thetoc.gr/politiki/article/kitrini-tis-koumoundourou-sti-raxil-den-antilambanomaste-ti-ennoei[/quote[/URL]]
παρα μια ανασα ρε μεγαλε λιγο.. ;)Μακάρι φίλε, θέλω να δω τον Συριζα να καταθέτει φορολογικό νομοσχέδιο και τι στον κόσμο
και τι εγινε αν φυγει ενας εισοδηματιας?αν δεν φορολογειται κ που καθεται αχρηστος ειναι,,οποτε στην χειροτερη το ιδιο ειναιθα τα κανει σαν τον ολαντ
ελεγε και ξαναελεγε ο ερωτυλος της συμφορας οτι θα φορολογησει τους πλουσιους και θα τα ελαφρυνει τους φτωχους
εβαλε φορο 75% στα υψηλα εισοδηματα
φυγανε κακην κακως ολοι οι πλουσιοι
(δεν ξερω αν θυμαστε υποθεση Ντεπαρντιε που εγινε ρωσος πολιτης)
και μετα σα βρεγμενη γατα...
τετοια θα κανει και το συριζισταν