jhonny64
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2007
- Like
- 2.738
- Πόντοι
- 1.306
Τον εσπασες τον αλλον?
θα δειξει
Τον εσπασες τον αλλον?
Aκριβως....πριν βαλετε τους συναιτερους εεε συγνωμη την Χ.Α φυλακηπριν ενα αιωνα
Διαβασε τι ποσταρες...!Στο εχω ξαναπει δεν κανεις καλα την δουλεια του προβοκατοραρε αποκαμμενε η χα που κολλαει
ειπαμε αποκαμμενος αλλα οχι και ετσι
Διαβασε τι ποσταρες...!Στο εχω ξαναπει δεν κανεις καλα την δουλεια του προβοκατορα
Οτι πεις εσυ. Εχω παψει να ασχολουμε με τυπους σαν εσενα..!εγω ξερω τι ποσταρω εσυ εχεις προβλημα αντιληψης και κανεις και παραθεση
Οτι πεις εσυ. Εχω παψει να ασχολουμε με τυπους σαν εσενα..!
Ειπαμε εισαι ελλατωματικος απο το εργοστασιο...δεν παρεξηγουμεε βεβαια
οπως ας πουμε νοικιασες πιο κοντα στην δουλεια σου σπιτι αλλα παιρνεις περισσοτερα λεωφορεια
δεν παρεξηγουμε
Τζονι τωρα εισαι κομματοσκυλο του ΠΑΣΟΚ η της ΔΗΠΑΡ
εσυ τωρα τι εισαι ;
σκετο κοπροσκυλο;
Αποφευγουμε να απαντησουμε; Με τον ΓΑΠ τι θα γινει για πες μας. Θα φυγει, θα μεινει εχω αγωνια.
Αν τον διαγραψει ο χοντρος, τελος η κυβερνηση Σαμαζελου
λες να μην βρει;
ξερεις υπαρχουν και σοβαροι και εργατικοι ανθρωποι δεν ειναι ολοι τεμπεληδες και μπαχαλακηδες σαν μερικους που το παιζουν αγωνιστες
Σε παρακαλώ τζέι χόνι, πες μας τι δουλειά κάνεις. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποια δουλειά αντάξια των προσόντων σου. Φαίνεσαι πανέξυπνος (υπέροχη επιχειρηματολογία στα γραφόμενά σου ανάμεσα στα άλλα), μορφωμένος (αλλά δεν φαίνεται να τα πηγαίνεις καλά με τις ξένες γλώσσες μιας και δεν ξέρεις να γράψεις ούτε το όνομά σου στα αγγλικά και αγνοείς βασικούς γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες στα ελληνικά ανάμεσα στα άλλα) και δουλευταράς (αφού λογκάρεις από τις 7 το πρωί και συνεχίζεις τα ποστ μέχρι να την πέσεις!).
Σε παρακαλώ τζέι χόνι, πες μας τι δουλειά κάνεις. Δεν μπορώ να φανταστώ κάποια δουλειά αντάξια των προσόντων σου. Φαίνεσαι πανέξυπνος (υπέροχη επιχειρηματολογία στα γραφόμενά σου ανάμεσα στα άλλα), μορφωμένος (αλλά δεν φαίνεται να τα πηγαίνεις καλά με τις ξένες γλώσσες μιας και δεν ξέρεις να γράψεις ούτε το όνομά σου στα αγγλικά και αγνοείς βασικούς γραμματικούς και συντακτικούς κανόνες στα ελληνικά ανάμεσα στα άλλα) και δουλευταράς (αφού λογκάρεις από τις 7 το πρωί και συνεχίζεις τα ποστ μέχρι να την πέσεις!).