Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Περα απ την πλακα, λυσσαξατε με το Ι4 ενος φτωχου παιδιου. Για το γιο του Ζαγοριτη που ξεφτιλισε καθε εννοια θητειας με Τζουλιες και τον Κασιδοκωστα που μονο μασερ και valet parking δεν ειχε στο καραβι ουτε κουβεντα.
Τα παντα εχουν ταξικο προσημο τελικα.
Λαμόγια και αυτοι. Τι προσπαθείτε να αποδειξετε με την αναφορά άλλων προσωπων?
Αυτά τα "λυσσαξατε με το φτωχο παιδι" να τα πεις σε κανεναν αλλον. Μια χαρα τα περασε ο φτωχούλης, ενώ αλλα επισης φτωχα παιδια γαμιοντουσαν στις υπηρεσίες και στις σκοπιες.
Σιγα μην ντραπούμε να σχολιασουμε κιολας. Ιερο προσωπο είναι?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• 000001.jpg
    000001.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 19

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Περα απ την πλακα, λυσσαξατε με το Ι4 ενος φτωχου παιδιου. Για το γιο του Ζαγοριτη που ξεφτιλισε καθε εννοια θητειας με Τζουλιες και τον Κασιδοκωστα που μονο μασερ και valet parking δεν ειχε στο καραβι ουτε κουβεντα.

ας τους ετσι ξεφτυλιζονται βεβαια οι νομοι και οι κανονισμοι δεν εχουν λογο υπαρξης

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
οχι δεν πηρα καμια αγροτικη 15 μερες τιμιτικη 12 μερες ανναρωτικη και 12 μερες κανονικη
39 μερες δηλαδή.
Και 6 μηνες θητεια.
Και εξω τα σ-κ.
Και όχι βραδινη υπηρεσια.
Και κοιμοσουν και στην απογευματινη υπηρεσια.
Και αστρωτο το κρεβατι.
Και αξυριστος.
Και αγυάλιστος.
Και 30 μερες φυλακη.
Και γραφεας.

Πού είναι ο gamiarits να πει ότι λυσσαξαμε κιολας με το Ι4 του φτωχού παιδιου.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Λαμόγια και αυτοι. Τι προσπαθείτε να αποδειξετε με την αναφορά άλλων προσωπων?
Αυτά τα "λυσσαξατε με το φτωχο παιδι" να τα πεις σε κανεναν αλλον. Μια χαρα τα περασε ο φτωχούλης, ενώ αλλα επισης φτωχα παιδια γαμιοντουσαν στις υπηρεσίες και στις σκοπιες.
Σιγα μην ντραπούμε να σχολιασουμε κιολας. Ιερο προσωπο είναι?

ρε πας καλα φταιω που εχω και βροχικο ασθμα τυπε η ημουν υποχρεος 6μηνης θητειας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
39 μερες δηλαδή.
Και 6 μηνες θητεια.
Και εξω τα σ-κ.
Και όχι βραδινη υπηρεσια.
Και κοιμοσουν και στην απογευματινη υπηρεσια.
Και αστρωτο το κρεβατι.
Και αξυριστος.
Και αγυάλιστος.
Και 30 μερες φυλακη.
Και γραφεας.

Πού είναι ο gamiarits να πει ότι λυσσαξαμε κιολας με το Ι4 του φτωχού παιδιου.

ραια βαση του κανονισμου τιμωρηθηκα που το κακο

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
:jerking: :jerking: :jerking: Αρχιλαμογια ειναι και αυτοι ,Στρατηγοι μαλιστα μπροστα στον Χιπποακη.αλλα με τον χιπποακη μιλαμε εδω μεσα οχι με τον κασιδοκωστα εκτος αν μπαινει και δεν το ξερω,να μου τον δειξεις.Επισης μιας και λεμε για ξεφτιλισμα θητειας για πες μας και για τον Αλεξη(οχι τον χασοδικη)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ραια βαση του κανονισμου τιμωρηθηκα που το κακο
Το κακο είναι ότι στις λιγες εστω υποχρεώσεις που ειχες, απαξιούσες να ανταποκριθείς.
Αυτό είναι το κακο.
Τι δεν καταλαβαίνεις?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
:jerking: :jerking: :jerking: Αρχιλαμογια ειναι και αυτοι ,Στρατηγοι μαλιστα μπροστα στον Χιπποακη.αλλα με τον χιπποακη μιλαμε εδω μεσα οχι με τον κασιδοκωστα εκτος αν μπαινει και δεν το ξερω,να μου τον δειξεις.Επισης μιας και λεμε για ξεφτιλισμα θητειας για πες μας και για τον Αλεξη(οχι τον χασοδικη)

αντε παλι με τη θητεια ειπαμε εσεις εχετε μαθει οτι ο στρατος ειναι μονο υποχρεωσεις επειη θελουν να σας πιπιλανε τα μυαλα κατι καραβαναδες λοιπον ο στρατος εχει και δικαιωματα

και οταν ο τσιπρας ηταν να υπηρετησει οταν ηταν βουλευτης ειχε δικαιωμα προσωρηνης απαλλαγης το συνταγμα το λεει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αντε παλι με τη θητεια ειπαμε εσεις εχετε μαθει οτι ο στρατος ειναι μονο υποχρεωσεις επειη θελουν να σας πιπιλανε τα μυαλα κατι καραβαναδες λοιπον ο στρατος εχει και δικαιωματα
Επισης ειχες υποχρεωση να στρωνεις το κρεβατι σου, να γυαλιζεσαι και να ξυριζεσαι.
Και να μην κοιμάσαι στο θαλαμοφυλίκι.
Γιατι δεν τα τηρησες, ενώ το κρατος τηρησε απέναντι σου στο ακεραιο τα δικαιώματα σου?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
και ο διοικητης με συμπαθουσε και μου εσβησε και 30 μερες φυλακη που ειχα μαζεψει για μαλακιες αγυαλιστος κοιμομουν σαν θαλαμοφυλακας αξουριστος αστρωτο κρεββατι δεν βαριεσαι

αλλα λογο καλης διαγωγης μου σβηστηκε ετσι κι αλλιως 10 μερες επρεπε να υπηρετησω που μου της χαρησε ο διοικητης

παραμυθας

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Το κακο είναι ότι στις λιγες εστω υποχρεώσεις που ειχες, απαξιούσες να ανταποκριθείς.
Αυτό είναι το κακο.
Τι δεν καταλαβαίνεις?

και επαναλαμβανω τιμωρηθηκα που το κακο
και με αποφαση διοικητη μου ειπε κοροιδευτικα αντε φυγε να μην σε ταιζω τσαμπα και με απαλλαξε

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Επισης ειχες υποχρεωση να στρωνεις το κρεβατι σου, να γυαλιζεσαι και να ξυριζεσαι.
Και να μην κοιμάσαι στο θαλαμοφυλίκι.
Γιατι δεν τα τηρησες, ενώ το κρατος τηρησε απέναντι σου στο ακεραιο τα δικαιώματα σου?

καθε παραπτωμα εχει και την ποινη και μου επιβληθηκε μια χαρα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom