hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ε θα πηρε κανα χαρτι απο το χωριο οτι εχει χωραφια τυπε
οχι δεν πηρα καμια αγροτικη 15 μερες τιμιτικη 12 μερες ανναρωτικη και 12 μερες κανονικη
ε θα πηρε κανα χαρτι απο το χωριο οτι εχει χωραφια τυπε
Λαμόγια και αυτοι. Τι προσπαθείτε να αποδειξετε με την αναφορά άλλων προσωπων?Περα απ την πλακα, λυσσαξατε με το Ι4 ενος φτωχου παιδιου. Για το γιο του Ζαγοριτη που ξεφτιλισε καθε εννοια θητειας με Τζουλιες και τον Κασιδοκωστα που μονο μασερ και valet parking δεν ειχε στο καραβι ουτε κουβεντα.
Τα παντα εχουν ταξικο προσημο τελικα.
και πως θα το αποδυκνειε οτι ημουν ι4
να μια τυπεΠού είναι οι ντουντούκες τύπε?
Περα απ την πλακα, λυσσαξατε με το Ι4 ενος φτωχου παιδιου. Για το γιο του Ζαγοριτη που ξεφτιλισε καθε εννοια θητειας με Τζουλιες και τον Κασιδοκωστα που μονο μασερ και valet parking δεν ειχε στο καραβι ουτε κουβεντα.
πολύ απλά θα σου ζητούσε να αποδείξεις ότι δεν ήσουν...
39 μερες δηλαδή.οχι δεν πηρα καμια αγροτικη 15 μερες τιμιτικη 12 μερες ανναρωτικη και 12 μερες κανονικη
Λαμόγια και αυτοι. Τι προσπαθείτε να αποδειξετε με την αναφορά άλλων προσωπων?
Αυτά τα "λυσσαξατε με το φτωχο παιδι" να τα πεις σε κανεναν αλλον. Μια χαρα τα περασε ο φτωχούλης, ενώ αλλα επισης φτωχα παιδια γαμιοντουσαν στις υπηρεσίες και στις σκοπιες.
Σιγα μην ντραπούμε να σχολιασουμε κιολας. Ιερο προσωπο είναι?
ο κοσμος ειναι κακοςΠερα απ την πλακα, λυσσαξατε με το Ι4 ενος φτωχου παιδιου.
39 μερες δηλαδή.
Και 6 μηνες θητεια.
Και εξω τα σ-κ.
Και όχι βραδινη υπηρεσια.
Και κοιμοσουν και στην απογευματινη υπηρεσια.
Και αστρωτο το κρεβατι.
Και αξυριστος.
Και αγυάλιστος.
Και 30 μερες φυλακη.
Και γραφεας.
Πού είναι ο gamiarits να πει ότι λυσσαξαμε κιολας με το Ι4 του φτωχού παιδιου.
Αρχιλαμογια ειναι και αυτοι ,Στρατηγοι μαλιστα μπροστα στον Χιπποακη.αλλα με τον χιπποακη μιλαμε εδω μεσα οχι με τον κασιδοκωστα εκτος αν μπαινει και δεν το ξερω,να μου τον δειξεις.Επισης μιας και λεμε για ξεφτιλισμα θητειας για πες μας και για τον Αλεξη(οχι τον χασοδικη)Περα απ την πλακα, λυσσαξατε με το Ι4 ενος φτωχου παιδιου. Για το γιο του Ζαγοριτη που ξεφτιλισε καθε εννοια θητειας με Τζουλιες και τον Κασιδοκωστα που μονο μασερ και valet parking δεν ειχε στο καραβι ουτε κουβεντα.
Το κακο είναι ότι στις λιγες εστω υποχρεώσεις που ειχες, απαξιούσες να ανταποκριθείς.ραια βαση του κανονισμου τιμωρηθηκα που το κακο
Αρχιλαμογια ειναι και αυτοι ,Στρατηγοι μαλιστα μπροστα στον Χιπποακη.αλλα με τον χιπποακη μιλαμε εδω μεσα οχι με τον κασιδοκωστα εκτος αν μπαινει και δεν το ξερω,να μου τον δειξεις.Επισης μιας και λεμε για ξεφτιλισμα θητειας για πες μας και για τον Αλεξη(οχι τον χασοδικη)
Επισης ειχες υποχρεωση να στρωνεις το κρεβατι σου, να γυαλιζεσαι και να ξυριζεσαι.αντε παλι με τη θητεια ειπαμε εσεις εχετε μαθει οτι ο στρατος ειναι μονο υποχρεωσεις επειη θελουν να σας πιπιλανε τα μυαλα κατι καραβαναδες λοιπον ο στρατος εχει και δικαιωματα
και ο διοικητης με συμπαθουσε και μου εσβησε και 30 μερες φυλακη που ειχα μαζεψει για μαλακιες αγυαλιστος κοιμομουν σαν θαλαμοφυλακας αξουριστος αστρωτο κρεββατι δεν βαριεσαι
αλλα λογο καλης διαγωγης μου σβηστηκε ετσι κι αλλιως 10 μερες επρεπε να υπηρετησω που μου της χαρησε ο διοικητης
Το κακο είναι ότι στις λιγες εστω υποχρεώσεις που ειχες, απαξιούσες να ανταποκριθείς.
Αυτό είναι το κακο.
Τι δεν καταλαβαίνεις?
βαση του κανονισμου μεχρι τις 40 μερες σου χαριζουν 20 αρα εφ οσον ειχα 30 επρεπε να υπηρετησω 10παραμυθας
Στο ότι μιλας για δικαιώματα χωρις να τηρεις υποχρεώσεις.και επαναλαμβανω τιμωρηθηκα που το κακο
Επισης ειχες υποχρεωση να στρωνεις το κρεβατι σου, να γυαλιζεσαι και να ξυριζεσαι.
Και να μην κοιμάσαι στο θαλαμοφυλίκι.
Γιατι δεν τα τηρησες, ενώ το κρατος τηρησε απέναντι σου στο ακεραιο τα δικαιώματα σου?