Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βαση νομου οχι και μαλιστα ειπαμε ειναι ευαισθητο προσωπικο δεδομενο και μαλιστα αυτος θα ειναι υπολογος στη δικαιοσυνη αν το μαθει πραγμα αδυνατο καθως δεν αναγραφεται ουτε στο απολυτηριο

αρχίδια πατέρα... ας σε βαλει να υπογράψεις και σου λέω εγώ αν σε ξαποστέλνει για εξαπάτηση...

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Δεν εχει τετοια τύπε. Θα μαζευτουν μετα οι 15 τύποι με τις ντουντούκες της συλλογικότητας και κόβονται οι μαγκιες  :2funny: :2funny:
αν ερχοτανε αλληλεγγυα η ιωαννα για τον χιππο θα τον επαιρνες πισω πιρφορε η οχι?   :birdman:

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
οχι δεν ντρεπομαι αλλα οσα λιγοτερα ξερει ενας εργοδοτης τοσο καλυτερα σε λιγο θα μου πεις να τους λεω οτι συμμετειχα σε 1 βαθμια σωματεια και οτι ειμαι και αριστερος
Τυπε μην του πεις ουτε τα προσοντα σου!Μονο ενα ψευδονυμο δωσ του και τον μισθο να σρον δινει σε ενα λευκο φακελο. :rockon:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αν ζουσε αλλες εποχες,λες να την ειχε υπογραψει την δηλωση μετανοιας τυπε?
και με τα 2 χερια τυπε
με απαγοητευσε
αλλα απτην αρχη το ειχα μυριστει οτι ειναι γιαλατζι σοσιαλιστης επειδη ειχε αποκαλεσει τον μεγαλο ηγετη της β.κορεας δικτακτορα :S

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
αρχίδια πατέρα... ας σε βαλει να υπογράψεις και σου λέω εγώ αν σε ξαποστέλνει για εξαπάτηση...
Τι γατακι που εισαι ρε. Θα μαζευτουν οι 15 της συλλογικότητας στο δικαστηριο και θα επιβαλλουν την λαικη θεληση.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τυπε φαινεται προσεφερες τα μεγιστα και εδειξες υπερμετρο ζηλο

και ο διοικητης με συμπαθουσε και μου εσβησε και 30 μερες φυλακη που ειχα μαζεψει για μαλακιες αγυαλιστος κοιμομουν σαν θαλαμοφυλακας αξουριστος αστρωτο κρεββατι δεν βαριεσαι

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Την έχετε πέσει όλοι στον hippoaki για το Ι4.
Μπορούσε να το κάνει και το έκανε.
Όπως μπορούσε και ο Σαμαράς να πάει στο ναυτικό και να υπηρετήσει 9 μήνες και τους υπόλοιπους να τους εξαγοράσει.
Είναι ευθύνη των κομμάτων εξουσίας να κόψουν αυτά τα φαινόμενα.
Δεν το κάνουν γιατί επωφελούνται υπουργοί,βουλευτές,τα παιδιά τους,τα εγγόνια τους,οι φίλοι τους κτλ κτλ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
και ο διοικητης με συμπαθουσε και μου εσβησε και 30 μερες φυλακη που ειχα μαζεψει για μαλακιες αγυαλιστος κοιμομουν σαν θαλαμοφυλακας αξουριστος αστρωτο κρεββατι δεν βαριεσαι
Προλαβες να μαζεψεις 30 μερες φυλακη σε 6 μηνες θητεια, εκ των οποιων ο ενας μηνας αναρρωτικη, χωρις να κανεις καν υπηρεσίες και ευρισκομενος στο γραφειο??

Υ.Γ. Πριν δεν ειπες ρε τύπε ότι το μονο που εκανες ηταν να στρωνεις το κρεβατι σου και να κανεις θαλαμοφυλικι μεσημερι απόγευμα?
Τι διαολο, κοιμοσουν και τα απογεύματα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Προλαβες να μαζεψεις 30 μερες φυλακη σε 6 μηνες θητεια, εκ των οποιων ο ενας μηνας αναρρωτικη, χωρις να κανεις καν υπηρεσίες και ευρισκομενος στο γραφειο??

Υ.Γ. Πριν δεν ειπες ρε τύπε ότι το μονο που εκανες ηταν να στρωνεις το κρεβατι σου και να κανεις θαλαμοφυλικι μεσημερι απόγευμα?
Τι διαολο, κοιμοσουν και τα απογεύματα?
βαλε και τις 15 τιμητικη+την κανονικη αδεια τυπε :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Την έχετε πέσει όλοι στον hippoaki για το Ι4.
Μπορούσε να το κάνει και το έκανε.
Όπως μπορούσε και ο Σαμαράς να πάει στο ναυτικό και να υπηρετήσει 9 μήνες και τους υπόλοιπους να τους εξαγοράσει.
Είναι ευθύνη των κομμάτων εξουσίας να κόψουν αυτά τα φαινόμενα.
Δεν το κάνουν γιατί επωφελούνται υπουργοί,βουλευτές,τα παιδιά τους,τα εγγόνια τους,οι φίλοι τους κτλ κτλ.
Την πέφτουμε στον χιποακι επειδή είναι Ι4? Αυτό καταλαβες?
Όχι επειδή είναι η προσωποποιηση του ελληναρα που λαμογιάρει σε κάθε ευκαιρια και ξερει απ εξω και ανακατωτα κάθε πιθανο και απιθανο δικαιωμα? (για υποχρεώσεις ας το αφήσουμε).

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Αν ζουσε αλλες εποχες,λες να την ειχε υπογραψει την δηλωση μετανοιας τυπε?

ποτε δεν θα υπεγραφα οτι και θα εκανα ολοι οι συντροφοι μου
απλα για την επιβιωση μου δεν θελω να λεεω στον εργοδοτη ολην την προσωπικη ου ζωη του λεεω μονο τις σπουδες μου και την προυπηρεσια μου οτιδηποτε αλλο δεν τον αφορα ουτε και τα πολιτικα μου πιστευω μηπως θα μου βγαλεται και χαρτι πολιτικων φρονηματων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ποτε δεν θα υπεγραφα οτι και θα εκανα ολοι οι συντροφοι μου
απλα για την επιβιωση μου δεν θελω να λεεω στον εργοδοτη ολην την προσωπικη ου ζωη του λεεω μονο τις σπουδες μου και την προυπηρεσια μου οτιδηποτε αλλο δεν τον αφορα ουτε και τα πολιτικα μου πιστευω μηπως θα μου βγαλεται και χαρτι πολιτικων φρονηματων
Αν σε νοιαζει πραγματικα η επιβίωση σου κοιτα να αλλαξεις μυαλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom