pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Σορρυ αλλα εισαι εκτος θεματοςπασοκ ελια κ μπενννυ βασηλια!!!
Σορρυ αλλα εισαι εκτος θεματοςπασοκ ελια κ μπενννυ βασηλια!!!
γιατι βαζουνε χλωρινες τωρα τυπε?
μπραβο εξελιξη ο Ε.Σ
ειδες το πασοκ τυπε?εχει αλλαξει ο νομος βαση των προσωπικων δεδομενων απο το 2009
Θα του φερει 15 ατομα απ εξω με ντουντούκες να διαμαρτύρονται ότι παραβιάζονται τα δικαιώματα του.και αν σε ρωτήσει τι θα πείς ??
ΝΔ ρε τύπε.ειδες το πασοκ τυπε?
προσωπικα ζητηματα συζητηση κομμενηκαι αν σε ρωτήσει τι θα πείς ??
Κι εμενα με βαλανε να ασβεστωσω τους κορμους κατι δεντρων τύπε.Εγω την πρωτη φορα που επιασα τη σφουγγαριστρα στον Εβρο ασχετος εντελως απ αυτα εριξα στην καλλιοπη μισο μπουκαλι χλωρινη! Δεν μπορουσε να πατησει ανθρωπος απ τις αναθυμιασεις.
Απο τοτε αγγαριες με βαζανε μονο αδειασμα τους καδους με τα χαρτια απ τα γραφεια
το μονο που δεν μπορω να διοριστω ειναι σε σωματα ασφαλειας στρατο πυροσβεστικη λιμενικο αστυνομια
αν μου ζητησει χαρτι ο εργοδοτης φιανετε οτι δεν ειμαι υποχρεος στρατιωτικης θητειας και οτι εχω ολοκληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις
αυτο πλεον ειναι βεβαιωση στρατολογιας τυπου α δεν αναγραφετε σε κανεναν πολιτη πλεον η σωματικη ικανοτητα του στρατου
εχει αλλαξει ο νομος βαση των προσωπικων δεδομενων απο το 2009
τυπε πως και δεν σε βαλανε σε καμια θεση που να εχει σχεση με τις σπουδες σου?Κι εμενα με βαλανε να ασβεστωσω τους κορμους κατι δεντρων τύπε.
Αλλά δεν ηξερα ότι ο ασβεστης παιρνει χρωμα όταν στεγνωσει κι εγω συνεχιζα να ασβεστωνω μεχρι να γινει ασπρος ο κορμος. Τα ξέρανα τα δεντρα τύπε
και ποιός σου είπε ότι δεν έχει δικαίωμα να σου ζητήσει και το πιστοποιητικό στο οποίο φαίνονται και οι λόγοι... ??
που να τον βαζανε τυπε τον πιρφορο? στο νομικο συμβουλιο του κρατους?τυπε πως και δεν σε βαλανε σε καμια θεση που να εχει σχεση με τις σπουδες σου?
το θεμα δεν ειναι τι λεει το χαρτι τυπεΕπιβεβαιωνω. Και το δικο μου χαρτι απολυσης δεν λεει τιποτα για τα γιωτα. Περυσι απολυθηκα.
τα γιωτα 5 τι γραφουνε χιπο?δεν δινει η στρατολογια κανενα αλλο πιστοποιητικο περαν του δημοσιου
και επειτα απο αιτηση πιστοποιητικο στρατολογιας τυπου α και εσυ να πας να βγαλεις αυριο δεν θα αναγραφεται η σωματικη σου ικανοτητα και το απολυτηριο δεν αναγραφετε πλεον η σωματικη ικανοτητα βαση του νομου προσωπικων δεδομενων του 2009
Προφανως δεν ειχα το καταλληλο βίσμα.τυπε πως και δεν σε βαλανε σε καμια θεση που να εχει σχεση με τις σπουδες σου?
να τον εβαζαν να παιξει τον τομ κρουζ στην ταινιαπου να τον βαζανε τυπε τον πιρφορο? στο νομικο συμβουλιο του κρατους?
τα απεκτησες μετα τον στρατο τυπε?Προφανως δεν ειχα το καταλληλο βίσμα.
Και να είναι και απόφοιτος λυκείου για να γίνει διευθυντής στην επιχείρηση,όπως ο Τζήμερος.ακόμη καλύτερα... που στο διάολο να ξέρει αν το Ι5 πχ οφείλεται σε παθολογικούς λόγους ή σε τρέλλα... Ι1 ή Ι2 και έχει το κεφάλι του σχετικά ήσυχο...
τα γιωτα 5 τι γραφουνε χιπο?
που να τον βαζανε τυπε τον πιρφορο? στο νομικο συμβουλιο του κρατους?
ο αντωνακης ειναι το βυζμα του αλεξ τυπε ;)τα απεκτησες μετα τον στρατο τυπε?