Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
γιατι βαζουνε χλωρινες τωρα τυπε?
μπραβο εξελιξη ο Ε.Σ

Εγω την πρωτη φορα που επιασα τη σφουγγαριστρα στον Εβρο ασχετος εντελως απ αυτα εριξα στην καλλιοπη μισο μπουκαλι χλωρινη! Δεν μπορουσε να πατησει ανθρωπος απ τις αναθυμιασεις.  :2funny:
Απο τοτε αγγαριες με βαζανε μονο αδειασμα τους καδους με τα χαρτια απ τα γραφεια  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
και αν σε ρωτήσει τι θα πείς ??
προσωπικα ζητηματα συζητηση κομμενη

hqdefault.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Εγω την πρωτη φορα που επιασα τη σφουγγαριστρα στον Εβρο ασχετος εντελως απ αυτα εριξα στην καλλιοπη μισο μπουκαλι χλωρινη! Δεν μπορουσε να πατησει ανθρωπος απ τις αναθυμιασεις.  :2funny:
Απο τοτε αγγαριες με βαζανε μονο αδειασμα τους καδους με τα χαρτια απ τα γραφεια  :2funny:
Κι εμενα με βαλανε να ασβεστωσω τους κορμους κατι δεντρων τύπε.
Αλλά δεν ηξερα ότι ο ασβεστης παιρνει χρωμα όταν στεγνωσει κι εγω συνεχιζα να ασβεστωνω μεχρι να γινει ασπρος ο κορμος. Τα ξέρανα τα δεντρα τύπε  :2funny: :2funny:

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
το μονο που δεν μπορω να διοριστω ειναι σε σωματα ασφαλειας στρατο πυροσβεστικη λιμενικο αστυνομια
αν μου ζητησει χαρτι ο εργοδοτης φιανετε οτι δεν ειμαι υποχρεος στρατιωτικης θητειας και οτι εχω ολοκληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις
αυτο πλεον ειναι βεβαιωση στρατολογιας τυπου α δεν αναγραφετε σε κανεναν πολιτη πλεον η σωματικη ικανοτητα του στρατου
εχει αλλαξει ο νομος βαση των προσωπικων δεδομενων απο το 2009

Επιβεβαιωνω. Και το δικο μου χαρτι απολυσης δεν λεει τιποτα για τα γιωτα. Περυσι απολυθηκα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κι εμενα με βαλανε να ασβεστωσω τους κορμους κατι δεντρων τύπε.
Αλλά δεν ηξερα ότι ο ασβεστης παιρνει χρωμα όταν στεγνωσει κι εγω συνεχιζα να ασβεστωνω μεχρι να γινει ασπρος ο κορμος. Τα ξέρανα τα δεντρα τύπε  :2funny: :2funny:
τυπε πως και δεν σε βαλανε σε καμια θεση που να εχει σχεση με τις σπουδες σου?

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και ποιός σου είπε ότι δεν έχει δικαίωμα να σου ζητήσει και το πιστοποιητικό στο οποίο φαίνονται και οι λόγοι... ??

δεν δινει η στρατολογια κανενα αλλο πιστοποιητικο περαν του δημοσιου
και επειτα απο αιτηση πιστοποιητικο στρατολογιας τυπου α και εσυ να πας να βγαλεις αυριο δεν θα αναγραφεται η σωματικη σου ικανοτητα και το απολυτηριο δεν αναγραφετε πλεον η σωματικη ικανοτητα βαση του νομου προσωπικων δεδομενων του 2009

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δεν δινει η στρατολογια κανενα αλλο πιστοποιητικο περαν του δημοσιου
και επειτα απο αιτηση πιστοποιητικο στρατολογιας τυπου α και εσυ να πας να βγαλεις αυριο δεν θα αναγραφεται η σωματικη σου ικανοτητα και το απολυτηριο δεν αναγραφετε πλεον η σωματικη ικανοτητα βαση του νομου προσωπικων δεδομενων του 2009
τα γιωτα 5 τι γραφουνε χιπο?

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
ακόμη καλύτερα... που στο διάολο να ξέρει αν το Ι5 πχ οφείλεται σε παθολογικούς λόγους ή σε τρέλλα... Ι1 ή Ι2 και έχει το κεφάλι του σχετικά ήσυχο...
Και να είναι και απόφοιτος λυκείου για να γίνει διευθυντής στην επιχείρηση,όπως ο Τζήμερος.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
τα γιωτα 5 τι γραφουνε χιπο?

τιποτε σπλα οτι δεν εισαι υποχρεος στρατιωτικης θητειας απο την ταδε ημερομηνια (που περασες την επιτροπη) αλλα εκει το ψυλλιαζονται αλλιως γιατι αναφερετε οτι εχεις απολυθει απο το 401 στρατιωτικο νοσοκομειο

ενω το ι4 δεν αναφερεται ΠΟΥΘΕΝΑ ουτε σε απολυτηριο αλλα ουτε και σε στρατολογικο τυπου α που ζητανε οι ιδιωτες

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
που να τον βαζανε τυπε τον πιρφορο? στο νομικο συμβουλιο του κρατους? :uglystupid:

Στα στρατοδικεια παιρνουν φανταρους, αλλα για να πας εκει δεν θελει απλο βυσμα. Θελει πολυκαναλο ενισχυτη με σουκο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom