Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
βαση νομου στο στρατολογικο πιστοποιητικου τυπου α που ζηταει ο εργοδοτης δεν φαινεται απολυτως πουθενα η σωματικη κριση για παθολογικα αιτια βαση προσωπικων δεδομενων
Κι αν σε βαλει να κάνεις ορθοστασια και παθεις τιποτα, δεν πρεπει να είναι ενημερωμένος?

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
τωρα γινεσε σεξιστης εγω μοιραζομαι ομορφες στιγμες με τις γυναικες απλα δεν ειμαι υπερ των στενων δεσμευσεων
Τι σεξιστης ρε τυπε ,τη μια φορα που σε υπερασπιστηκα μου τη λες? Εσυ δεν ελεγες χτες οτι τραβιεσαι με 3 αυτο το καιρο.Ε αυτα λεω κ εγω στον χασοδικη που σε κοροϊδευει,χτυπας ,μοιραζεστε ομορφες στιγμες,και φευγεις  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Τι σεξιστης ρε τυπε ,τη μια φορα που σε υπερασπιστηκα μου τη λες? Εσυ δεν ελεγες χτες οτι τραβιεσαι με 3 αυτο το καιρο.Ε αυτα λεω κ εγω στον χασοδικη που σε κοροϊδευει,χτυπας ,μοιραζεστε ομορφες στιγμες,και φευγεις  :grin:
Είναι αριστερος τύπε. Το ιδιο πραγμα αν το κανει ενας αριστερος είναι "μοιρασμα ομορφων στιγμων" ενώ αν το κανει ενας δεξιος είναι "σεξισμος".

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Κι αν σε βαλει να κάνεις ορθοστασια και παθεις τιποτα, δεν πρεπει να είναι ενημερωμένος?
η αμα δουλεψει σε καμια φαμπρικα με το ασθμα τι θα γινει τυπε?  :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τυπε θα του ρουφαγε το αιμα ο παντρεμενος,τι περιμενες τα αφεντικα ετσι ειναι  :S
Καλο ηθελα να του κανω! Αλλα με τοσα προβληματα που εχει πρεπει το κρατος να του βγαλει τιμητικη συνταξη(οχι αναπηρικη) σαν και αυτες που δινουν στους ηθοποιους για την προσφορα στον τοπο!
;)

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Ειδατε τι ωραια που τα λεει ενας αριστερος.
"Μοιράζομαι ομορφες στιγμες".
Ενας αλητης δεξιος θα ελεγε "γαμαω και φευγω"  :2funny:
Καλα τα λεει,αλλα ξεχασε οτι αυτες τις παπαριες τις λεμε μονο στις γκομενες  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Καλο ηθελα να του κανω! Αλλα με τοσα προβληματα που εχει πρεπει το κρατος να του βγαλει τιμητικη συνταξη(οχι αναπηρικη) σαν και αυτες που δινουν στους ηθοποιους για την προσφορα στον τοπο!
;)
μπορει να του εχει ταξει ο αλεξης

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
;)
και να του φτιαξουν σπιτι να μενει τυπε
πως λεμε το σπιτι του ηθοποιου
ετσι να γινει και το σπιτι του χιπ χοπ ακη :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
η αμα δουλεψει σε καμια φαμπρικα με το ασθμα τι θα γινει τυπε?  :think:
Θα παθει καμια κριση (κουφια η ωρα) και θα τα παρει χοντρα σαν εργατικο ατύχημα τύπε  :2funny: :2funny: :2funny:
Κατσε μετα εσυ και δουλευε.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Χεστηκε ο εργοδότης να μαθει τους λογους. Επιλεγει έναν χωρις μειωμενη ικανοτητα και καθαρισε.
ακόμη καλύτερα... που στο διάολο να ξέρει αν το Ι5 πχ οφείλεται σε παθολογικούς λόγους ή σε τρέλλα... Ι1 ή Ι2 και έχει το κεφάλι του σχετικά ήσυχο...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

το μονο που δεν μπορω να διοριστω ειναι σε σωματα ασφαλειας στρατο πυροσβεστικη λιμενικο αστυνομια
αν μου ζητησει χαρτι ο εργοδοτης φιανετε οτι δεν ειμαι υποχρεος στρατιωτικης θητειας και οτι εχω ολοκληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις
αυτο πλεον ειναι βεβαιωση στρατολογιας τυπου α δεν αναγραφετε σε κανεναν πολιτη πλεον η σωματικη ικανοτητα του στρατου
εχει αλλαξει ο νομος βαση των προσωπικων δεδομενων απο το 2009

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βαση νομου στο στρατολογικο πιστοποιητικου τυπου α που ζηταει ο εργοδοτης δεν φαινεται απολυτως πουθενα η σωματικη κριση για παθολογικα αιτια βαση προσωπικων δεδομενων

και ποιός σου είπε ότι δεν έχει δικαίωμα να σου ζητήσει και το πιστοποιητικό στο οποίο φαίνονται και οι λόγοι... ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το μονο που δεν μπορω να διοριστω ειναι σε σωματα ασφαλειας στρατο πυροσβεστικη λιμενικο αστυνομια
αν μου ζητησει χαρτι ο εργοδοτης φιανετε οτι δεν ειμαι υποχρεος στρατιωτικης θητειας και οτι εχω ολοκληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις
αυτο πλεον ειναι βεβαιωση στρατολογιας τυπου α δεν αναγραφετε σε κανεναν πολιτη πλεον η σωματικη ικανοτητα του στρατου
εχει αλλαξει ο νομος βαση των προσωπικων δεδομενων απο το 2009

και αν σε ρωτήσει τι θα πείς ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom