alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Τα δικαιούται τύπε. Μην ρωτας από που.απο παντου τζαμπατζιλικι ρε χαπακι
τι εισαι εσυ ρε
Τα δικαιούται τύπε. Μην ρωτας από που.απο παντου τζαμπατζιλικι ρε χαπακι
τι εισαι εσυ ρε
καπιταλιστικο γουρουνι τυπετυπε θα του ρουφαγε το αιμα ο παντρεμενος,τι περιμενες τα αφεντικα ετσι ειναι :S
Κι αν σε βαλει να κάνεις ορθοστασια και παθεις τιποτα, δεν πρεπει να είναι ενημερωμένος?βαση νομου στο στρατολογικο πιστοποιητικου τυπου α που ζηταει ο εργοδοτης δεν φαινεται απολυτως πουθενα η σωματικη κριση για παθολογικα αιτια βαση προσωπικων δεδομενων
Τι σεξιστης ρε τυπε ,τη μια φορα που σε υπερασπιστηκα μου τη λες? Εσυ δεν ελεγες χτες οτι τραβιεσαι με 3 αυτο το καιρο.Ε αυτα λεω κ εγω στον χασοδικη που σε κοροϊδευει,χτυπας ,μοιραζεστε ομορφες στιγμες,και φευγειςτωρα γινεσε σεξιστης εγω μοιραζομαι ομορφες στιγμες με τις γυναικες απλα δεν ειμαι υπερ των στενων δεσμευσεων
Τα δικαιούται τύπε. Μην ρωτας από που.
Είναι αριστερος τύπε. Το ιδιο πραγμα αν το κανει ενας αριστερος είναι "μοιρασμα ομορφων στιγμων" ενώ αν το κανει ενας δεξιος είναι "σεξισμος".Τι σεξιστης ρε τυπε ,τη μια φορα που σε υπερασπιστηκα μου τη λες? Εσυ δεν ελεγες χτες οτι τραβιεσαι με 3 αυτο το καιρο.Ε αυτα λεω κ εγω στον χασοδικη που σε κοροϊδευει,χτυπας ,μοιραζεστε ομορφες στιγμες,και φευγεις
η αμα δουλεψει σε καμια φαμπρικα με το ασθμα τι θα γινει τυπε?Κι αν σε βαλει να κάνεις ορθοστασια και παθεις τιποτα, δεν πρεπει να είναι ενημερωμένος?
Καλο ηθελα να του κανω! Αλλα με τοσα προβληματα που εχει πρεπει το κρατος να του βγαλει τιμητικη συνταξη(οχι αναπηρικη) σαν και αυτες που δινουν στους ηθοποιους για την προσφορα στον τοπο!τυπε θα του ρουφαγε το αιμα ο παντρεμενος,τι περιμενες τα αφεντικα ετσι ειναι :S
Καλα τα λεει,αλλα ξεχασε οτι αυτες τις παπαριες τις λεμε μονο στις γκομενεςΕιδατε τι ωραια που τα λεει ενας αριστερος.
"Μοιράζομαι ομορφες στιγμες".
Ενας αλητης δεξιος θα ελεγε "γαμαω και φευγω"
μπορει να του εχει ταξει ο αλεξηςΚαλο ηθελα να του κανω! Αλλα με τοσα προβληματα που εχει πρεπει το κρατος να του βγαλει τιμητικη συνταξη(οχι αναπηρικη) σαν και αυτες που δινουν στους ηθοποιους για την προσφορα στον τοπο!
;)
και να του φτιαξουν σπιτι να μενει τυπεΚαλο ηθελα να του κανω! Αλλα με τοσα προβληματα που εχει πρεπει το κρατος να του βγαλει τιμητικη συνταξη(οχι αναπηρικη) σαν και αυτες που δινουν στους ηθοποιους για την προσφορα στον τοπο!
;)
Θα παθει καμια κριση (κουφια η ωρα) και θα τα παρει χοντρα σαν εργατικο ατύχημα τύπεη αμα δουλεψει σε καμια φαμπρικα με το ασθμα τι θα γινει τυπε?
νομος ειναι το δικιο του εργατη τυπε αλλα εδω υπαρχουν καποιοι που δεν το ξερουν και το παιζουν και νομιικοικαπιταλιστικο γουρουνι τυπε
ακόμη καλύτερα... που στο διάολο να ξέρει αν το Ι5 πχ οφείλεται σε παθολογικούς λόγους ή σε τρέλλα... Ι1 ή Ι2 και έχει το κεφάλι του σχετικά ήσυχο...Χεστηκε ο εργοδότης να μαθει τους λογους. Επιλεγει έναν χωρις μειωμενη ικανοτητα και καθαρισε.
πασοκ ελια κ μπενννυ βασηλια!!!
Κι αν σε βαλει να κάνεις ορθοστασια και παθεις τιποτα, δεν πρεπει να είναι ενημερωμένος?
βαση νομου στο στρατολογικο πιστοποιητικου τυπου α που ζηταει ο εργοδοτης δεν φαινεται απολυτως πουθενα η σωματικη κριση για παθολογικα αιτια βαση προσωπικων δεδομενων
το μονο που δεν μπορω να διοριστω ειναι σε σωματα ασφαλειας στρατο πυροσβεστικη λιμενικο αστυνομια
αν μου ζητησει χαρτι ο εργοδοτης φιανετε οτι δεν ειμαι υποχρεος στρατιωτικης θητειας και οτι εχω ολοκληρωσει τις στρατιωτικες μου υποχρεωσεις
αυτο πλεον ειναι βεβαιωση στρατολογιας τυπου α δεν αναγραφετε σε κανεναν πολιτη πλεον η σωματικη ικανοτητα του στρατου
εχει αλλαξει ο νομος βαση των προσωπικων δεδομενων απο το 2009
Αυτό είναι ευχαριστοτο μονο που δεν μπορω να διοριστω ειναι σε σωματα ασφαλειας στρατο πυροσβεστικη λιμενικο αστυνομια