alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
να δουμε τι θα λενε τωρα που ετοιμαζεται να καταρρευσει η καπιταλιστικη αμερικη και το δολλαριο της ;)
να δουμε τι θα λενε τωρα που ετοιμαζεται να καταρρευσει η καπιταλιστικη αμερικη και το δολλαριο της ;)
Ναι αλλα οταν επεσε το Imperium δεν εβγαιναν οι ρωμαιοι πανυγηριζοντας στους δρομους και να κατεδαφιζουν τα αγαλματα των αυτοκρατορωνΕιναι σαννα ρωτας γιατι κατερρευσε η ρωμαικη αυτοκρατορια. Δεν υπαρχει μονολεκτικη απαντηση.
Συνεβαλλαν εξωγενεις και ενδογενεις παραγοντες αλλα και τυχαια γεγονοτα.
Ο φιλος δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορα παταγώδους κατάρρευσης και σταδιακης παρακμης.Ναι αλλα οταν επεσε το Imperium δεν εβγαιναν οι ρωμαιοι πανυγηριζοντας στους δρομους και να κατεδαφιζουν τα αγαλματα των αυτοκρατορων
Ναι αλλα οταν επεσε το Imperium δεν εβγαιναν οι ρωμαιοι πανυγηριζοντας στους δρομους και να κατεδαφιζουν τα αγαλματα των αυτοκρατορων
ναι δεν βλέπω όμως κανέναν βιετναμέζο να κάνει .. λες να μην θέλουνε ??
δηλαδη ενος ανθρωπου ο καημος ειναι οι διακοπες σε σπα και πισινες ρε εισαι τελειως στον κοσμο σου
ο κοσμος νιαζετε για σιτιση στεγαση ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μορφωση αυτα ειναι τα βασικα αγαθα που πρεπει να εχει ενας ανθρωπος
ολα τα αλλα ειναι πολυτελειες και συντηρουνε τον μικροαστισμο και την ματαιοδοξια
δηλαδή δεν θέλουνε και δεν πάνε από ότι καταλαβαίνω ... τους ρώτησες ??
Για να πιασει η οποια προπαγανδα πρεπει να βρει προσφορο εδαφος,αν εισαι καλα δεν τρως καμια προπαγανδα στα καλα καθουμενα.Αν εισαι εξαθλιωμενος πιστευεις τα παντα.Τοτε τους ειχαν πιπιλησει τα μυαλα με την προπαγανδα οτι θα τρωνε με χρυσα κουταλια, θα ψωνιζουν με φανταχτερες συσκευασιες και θα εχουν "ελευθερια".
Και μιας και εισαι φιλος της ιστοριας απ οτι καταλαβαινω, το imperium δεν επεσε ακριβως. Τα βαρβαρικα βασιλεια σαν διαδοχοι των καισαρων εμφανιστηκαν.
δηλαδή δεν θέλουνε και δεν πάνε από ότι καταλαβαίνω ... τους ρώτησες ??
μαλιστα δηλαδη θες ενα κρατος ναμην εγγυατε την στιση στεγαση τις βασικες αναγκες διαβιωσης αλλα να εγγυατε διακοπες σε σπα με πισινες και πολυτελη ζωη ρε πας καλα
πριν κανεις διακοπες σε αυτα τα εξοχικα θερετρα εχεις σκεφτει ποσοι ελληνες πεινανε και ειναι στην εξαθλιωση χωρις ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης
μαλιστα δηλαδη θες ενα κρατος ναμην εγγυατε την στιση στεγαση τις βασικες αναγκες διαβιωσης αλλα να εγγυατε διακοπες σε σπα με πισινες και πολυτελη ζωη ρε πας καλα
πριν κανεις διακοπες σε αυτα τα εξοχικα θερετρα εχεις σκεφτει ποσοι ελληνες πεινανε και ειναι στην εξαθλιωση χωρις ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης
η αλλιως να στο θεσω αλλιως εκει που ειμαι ανεργος και ζω στην εξαθλιωση θα με στεναχωρησει αν αυριο υπαρχει μια εργασια οπου θα μου παρεχει σιτιση στεγαση βασικο επιπεδο διαβιωσης και πληρη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη
αλλα θα με νοιαξει πολλυ αν δεν μπορω να παω διακοπες σε πολυτελη εξοχικα θερετρα
η νομιζεις θα με στεναχωρησει που καποιοι εκμεταλευομενοι το υπερκερδος παλια πηγαινανε και τωρα δεν θα μπορουνε
Ασε που στα "πενταστερα" πανε μεγαλομανεις υπαλληλοι με κομπλεξ σαν τον τραμουντανα. Λεφταδες επιπεδου μενεγακη και ανω διακοπαρουν σε γιωτ και απομονωμενες βιλες. Για να μας πουν σε ποια... ξενοδοχεια πανε στη Μυκονο οι αστςερες του Χολιγουντ;
Εγω εχω παει σε δεκα χωρες και δεν κοιμηθηκα ποτε σε ξενοδοχειο. Με την παρεα μου κλειναμε εναν 8κλινο κοιτωνα σε χοστελ μεχρι 10 ευρω το ατομο, βρισκαμε ατομα απο ολο τον κοσμο χορους, κιθαρες κτλ.
Καλα ρε φιλε ενταξει εισαι πιτσιρικας εσυ.Σε λιγα χρονια που θα πηγαινεις με την γυναικα η την σχεση σου,η με την οικογενεια δεν θα πηγαινεις σε χοστελ,αλλα σε ξενοδοχειο.Οχι κατα αναγκη σε 5στερο βεβαια,αλλα σε σοβαροΑσε που στα "πενταστερα" πανε μεγαλομανεις υπαλληλοι με κομπλεξ σαν τον τραμουντανα. Λεφταδες επιπεδου μενεγακη και ανω διακοπαρουν σε γιωτ και απομονωμενες βιλες. Για να μας πουν σε ποια... ξενοδοχεια πανε στη Μυκονο οι αστςερες του Χολιγουντ;
Εγω εχω παει σε δεκα χωρες και δεν κοιμηθηκα ποτε σε ξενοδοχειο. Με την παρεα μου κλειναμε εναν 8κλινο κοιτωνα σε χοστελ μεχρι 10 ευρω το ατομο, βρισκαμε ατομα απο ολο τον κοσμο χορους, κιθαρες κτλ.
Ασε που στα "πενταστερα" πανε μεγαλομανεις υπαλληλοι με κομπλεξ σαν τον τραμουντανα. Λεφταδες επιπεδου μενεγακη και ανω διακοπαρουν σε γιωτ και απομονωμενες βιλες. Για να μας πουν σε ποια... ξενοδοχεια πανε στη Μυκονο οι αστςερες του Χολιγουντ;
Την κληρονομια των καισαρων και της Ρωμης την διεκδικησαν κατι αιωνες μετα με πρωτο τον Καρλομαγνο.
Καλα ρε φιλε ενταξει εισαι πιτσιρικας εσυ.Σε λιγα χρονια που θα πηγαινεις με την γυναικα η την σχεση σου,η με την οικογενεια δεν θα πηγαινεις σε χοστελ,αλλα σε ξενοδοχειο.Οχι κατα αναγκη σε 5στερο βεβαια,αλλα σε σοβαρο
Ενδιαφερον τυπε,θα το ψαξωΝομιζεις. Για ψαξε για το Οστρογοτθικο βασιλειο να δεις τι τιτλους υιοθετησε ο Θεοδωριχος οταν κατελαβε την Ιταλια, πως διατηρησε τη συγκλητο κτλ.
Ο Καρλομαγνος στεφθηκε απο τον παπα αλλα δεν ηταν σε καμια περιπτωση ο πρωτος που θυμηθηκε τους καισαρες.
ξέρεις δεν με ενδιαφέρει και πολύ τι σε στεναχωρεί και τι όχι ....
με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο τι θα στεναχωρήσει εμένα...