Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Ειναι σαννα ρωτας γιατι κατερρευσε η ρωμαικη αυτοκρατορια. Δεν υπαρχει μονολεκτικη απαντηση.
Συνεβαλλαν εξωγενεις και ενδογενεις παραγοντες αλλα και τυχαια γεγονοτα.
Ναι αλλα οταν επεσε το Imperium  δεν εβγαιναν οι ρωμαιοι πανυγηριζοντας στους δρομους και να κατεδαφιζουν τα αγαλματα των αυτοκρατορων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ναι αλλα οταν επεσε το Imperium  δεν εβγαιναν οι ρωμαιοι πανυγηριζοντας στους δρομους και να κατεδαφιζουν τα αγαλματα των αυτοκρατορων
Ο φιλος δεν αντιλαμβάνεται τη διαφορα παταγώδους κατάρρευσης και σταδιακης παρακμης.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ναι αλλα οταν επεσε το Imperium  δεν εβγαιναν οι ρωμαιοι πανυγηριζοντας στους δρομους και να κατεδαφιζουν τα αγαλματα των αυτοκρατορων

Τοτε τους ειχαν πιπιλησει τα μυαλα με την προπαγανδα οτι θα τρωνε με χρυσα κουταλια, θα ψωνιζουν με φανταχτερες συσκευασιες και θα εχουν "ελευθερια".

Και μιας και εισαι φιλος της ιστοριας απ οτι καταλαβαινω, το imperium δεν επεσε ακριβως. Τα βαρβαρικα βασιλεια σαν διαδοχοι των καισαρων εμφανιστηκαν.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ναι δεν βλέπω όμως κανέναν βιετναμέζο να κάνει .. λες να μην θέλουνε ??

δηλαδη ενος ανθρωπου ο καημος ειναι οι διακοπες σε σπα και πισινες ρε εισαι τελειως στον κοσμο σου
ο κοσμος νιαζετε για σιτιση στεγαση ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μορφωση αυτα ειναι τα βασικα αγαθα που πρεπει να εχει ενας ανθρωπος
ολα τα αλλα ειναι πολυτελειες και συντηρουνε τον μικροαστισμο και την ματαιοδοξια

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη ενος ανθρωπου ο καημος ειναι οι διακοπες σε σπα και πισινες ρε εισαι τελειως στον κοσμο σου
ο κοσμος νιαζετε για σιτιση στεγαση ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη μορφωση αυτα ειναι τα βασικα αγαθα που πρεπει να εχει ενας ανθρωπος
ολα τα αλλα ειναι πολυτελειες και συντηρουνε τον μικροαστισμο και την ματαιοδοξια

δηλαδή δεν θέλουνε και δεν πάνε από ότι καταλαβαίνω ... τους ρώτησες ??

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

μαλιστα δηλαδη θες ενα κρατος ναμην εγγυατε την στιση στεγαση τις βασικες αναγκες διαβιωσης αλλα να εγγυατε διακοπες σε σπα με πισινες και πολυτελη ζωη ρε πας καλα
πριν κανεις διακοπες σε αυτα τα εξοχικα θερετρα εχεις σκεφτει ποσοι ελληνες πεινανε και ειναι στην εξαθλιωση χωρις ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Τοτε τους ειχαν πιπιλησει τα μυαλα με την προπαγανδα οτι θα τρωνε με χρυσα κουταλια, θα ψωνιζουν με φανταχτερες συσκευασιες και θα εχουν "ελευθερια".

Και μιας και εισαι φιλος της ιστοριας απ οτι καταλαβαινω, το imperium δεν επεσε ακριβως. Τα βαρβαρικα βασιλεια σαν διαδοχοι των καισαρων εμφανιστηκαν.
Για να πιασει η οποια προπαγανδα πρεπει να βρει προσφορο εδαφος,αν εισαι καλα δεν τρως καμια προπαγανδα στα καλα καθουμενα.Αν εισαι εξαθλιωμενος πιστευεις τα παντα.
Την κληρονομια των καισαρων και της Ρωμης την διεκδικησαν κατι αιωνες μετα με πρωτο τον Καρλομαγνο.Το δυτικο κομματι της αυτοκρατοριας,γιατι το ανατολικο επεζησε,ουσιαστικα πρωτα παρηκμασε και λογω αυτης της παρακμης εγινε ευκολη λεια των Βαρβαρικων φυλων της βορειοανατολικης Ευρωπης και κατελυθει

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16

η αλλιως να στο θεσω αλλιως εκει που ειμαι ανεργος και ζω στην εξαθλιωση θα με στεναχωρησει αν αυριο υπαρχει μια εργασια οπου θα μου παρεχει σιτιση στεγαση βασικο επιπεδο διαβιωσης και πληρη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη
αλλα θα με νοιαξει πολλυ αν δεν μπορω να παω διακοπες σε πολυτελη εξοχικα θερετρα
η νομιζεις θα με στεναχωρησει που καποιοι εκμεταλευομενοι το υπερκερδος παλια πηγαινανε και τωρα δεν θα μπορουνε

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
μαλιστα δηλαδη θες ενα κρατος ναμην εγγυατε την στιση στεγαση τις βασικες αναγκες διαβιωσης αλλα να εγγυατε διακοπες σε σπα με πισινες και πολυτελη ζωη ρε πας καλα
πριν κανεις διακοπες σε αυτα τα εξοχικα θερετρα εχεις σκεφτει ποσοι ελληνες πεινανε και ειναι στην εξαθλιωση χωρις ενα βασικο επιπεδο διαβιωσης

Ασε που στα "πενταστερα" πανε μεγαλομανεις υπαλληλοι με κομπλεξ σαν τον τραμουντανα. Λεφταδες επιπεδου μενεγακη και ανω διακοπαρουν σε γιωτ και απομονωμενες βιλες. Για να μας πουν σε ποια... ξενοδοχεια πανε στη Μυκονο οι αστςερες του Χολιγουντ;
Εγω εχω παει σε δεκα χωρες και δεν κοιμηθηκα ποτε σε ξενοδοχειο. Με την παρεα μου κλειναμε εναν 8κλινο κοιτωνα σε χοστελ μεχρι 10 ευρω το ατομο, βρισκαμε ατομα απο ολο τον κοσμο χορους, κιθαρες κτλ.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

όχι εγώ θέλω ένα κράτος που θα μου εγγυάται ότι θα μπορώ να παλέψω για να βγάλω τα απαραίτητα για να κάνω την ζωή μου όπως την θέλω εγώ και όχι όπως αυτό μου την επιβάλει υπό το πρόσημα της "κοινωνικής πολιτικής". της "ισότητας" και της "εξομοίωσης".. και όταν θα τα βγάλω δεν θα έρθει να μου πεί "μπράβο μάγκα καλά τα έβγαλες αλλά δώσε τα μας γιατί πρέπει να εγγυηθούμε τις βασικές υπηρεσίες σε κάποιους οι οποίοι δεν έχουν διάθεση να παλέψουν ούτε γιαυτές "

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
η αλλιως να στο θεσω αλλιως εκει που ειμαι ανεργος και ζω στην εξαθλιωση θα με στεναχωρησει αν αυριο υπαρχει μια εργασια οπου θα μου παρεχει σιτιση στεγαση βασικο επιπεδο διαβιωσης και πληρη ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη
αλλα θα με νοιαξει πολλυ αν δεν μπορω να παω διακοπες σε πολυτελη εξοχικα θερετρα
η νομιζεις θα με στεναχωρησει που καποιοι εκμεταλευομενοι το υπερκερδος παλια πηγαινανε και τωρα δεν θα μπορουνε

ξέρεις δεν με ενδιαφέρει και πολύ τι σε στεναχωρεί και τι όχι ....

με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο τι θα στεναχωρήσει εμένα...

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ασε που στα "πενταστερα" πανε μεγαλομανεις υπαλληλοι με κομπλεξ σαν τον τραμουντανα. Λεφταδες επιπεδου μενεγακη και ανω διακοπαρουν σε γιωτ και απομονωμενες βιλες. Για να μας πουν σε ποια... ξενοδοχεια πανε στη Μυκονο οι αστςερες του Χολιγουντ;
Εγω εχω παει σε δεκα χωρες και δεν κοιμηθηκα ποτε σε ξενοδοχειο. Με την παρεα μου κλειναμε εναν 8κλινο κοιτωνα σε χοστελ μεχρι 10 ευρω το ατομο, βρισκαμε ατομα απο ολο τον κοσμο χορους, κιθαρες κτλ.

και φιλους φοιτητες σε χωρες του εξωτερικου να κοιμομαστε στο πατωμα ασε συγκινηθηκα και γαμω τις εποχες
για να μην θυμηθω καλοκαιρια σε καμπινγκ τι εχουμε ζησει με φωτιες στη παραλια η και με το φως του φεγγαριου με αυτοσχεδια πιτσομπαρα με μαδερια ελευθερο η οργανωμενο καμπινγκ βολτες και γνωρημιες πολλες μα πολλες γνωρημιες

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Καλα ρε φιλε ενταξει εισαι πιτσιρικας εσυ.Σε λιγα χρονια που θα πηγαινεις με την γυναικα η την σχεση σου,η με την οικογενεια δεν θα πηγαινεις σε χοστελ,αλλα σε ξενοδοχειο.Οχι κατα αναγκη σε 5στερο βεβαια,αλλα σε σοβαρο

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

χέστηκα που πάνε οι μεγιστάνες του χόλυγουντ και η μενεγάκη... εγώ ξέρω που θέλω να πηγαίνω εγώ...

όπως επίσης χέστηκα αν εσύ στις δέκα χώρες που πήγες έμενες στο λαικό υπνωτήριο και κάνατε αλλαξοκωλιές μέχρι το πρωί...

εγώ ενδιαφέρομαι για τα δικά μου θέλω... τα δικά σου με αφήνουν παγερά αδιάφορο...

και αν λοιπόν θέλω να πλακώσω τις παρτούζεις γουστάρω να το κάνω σε ένα δωμάτιο καλού ξενοδοχείου όπου θα έχω καθαρές πετσέτες για να κάνω το μπάνιο μου και δεν θα είμαι υποχρεωμένος να γαμάω πάνω στα χύσια του άλλου... γκεγκε ??

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Ε καλά, και το γεγονός ότι κάποια παιδάκια πεθαίνουν από πείνα στην Αφρική δεν σε εμποδίζει να πίνεις μπύρες.

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Την κληρονομια των καισαρων και της Ρωμης την διεκδικησαν κατι αιωνες μετα με πρωτο τον Καρλομαγνο.

Νομιζεις. Για ψαξε για το Οστρογοτθικο βασιλειο να δεις τι τιτλους υιοθετησε ο Θεοδωριχος οταν κατελαβε την Ιταλια, πως διατηρησε τη συγκλητο κτλ.
Ο Καρλομαγνος στεφθηκε απο τον παπα αλλα δεν ηταν σε καμια περιπτωση ο πρωτος που θυμηθηκε τους καισαρες.

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλα ρε φιλε ενταξει εισαι πιτσιρικας εσυ.Σε λιγα χρονια που θα πηγαινεις με την γυναικα η την σχεση σου,η με την οικογενεια δεν θα πηγαινεις σε χοστελ,αλλα σε ξενοδοχειο.Οχι κατα αναγκη σε 5στερο βεβαια,αλλα σε σοβαρο

δηλαη στα καμπινγκ δεν πανε οικογενεις??? το μαθαμε και αυτο σημερα

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Νομιζεις. Για ψαξε για το Οστρογοτθικο βασιλειο να δεις τι τιτλους υιοθετησε ο Θεοδωριχος οταν κατελαβε την Ιταλια, πως διατηρησε τη συγκλητο κτλ.
Ο Καρλομαγνος στεφθηκε απο τον παπα αλλα δεν ηταν σε καμια περιπτωση ο πρωτος που θυμηθηκε τους καισαρες.
Ενδιαφερον τυπε,θα το ψαξω

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
ξέρεις δεν με ενδιαφέρει και πολύ τι σε στεναχωρεί και τι όχι ....

με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο τι θα στεναχωρήσει εμένα...

εμενα ξερεις τι με στεναχωρει οτι εισαι ικανος να πατησεις επι πτωματων για να εκμεταλευτεις το υπερκερδος και να κανεις διακοπες σε πολυτελει θερετρα και καποιοι συνελληνες σου που το παιζεις πατριωτης (του καφενειου βεβαιως βεβαιως) ειναι ανεργοι και βιωνουν την φτωχεια και την εξαθλιωση
τελικα μηπως εχει δικιο ο γαμιαρτης που λεει οτι φοβαστε μη χασεται την κουταλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom