Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
αγράμματα δεκσούλια,

δεν έχω καμιά διάθεση να σας διδάξω τζάμπα  την πολιτική θεωρία του περασμένου μισού αιώνα.

η απάντηση θεωρητικοποιήθηκε από το Ν. ΠΟΥΛΑΝΤΖΑ.

ο σοσιαλισμός ή θα είναι δημοκρατικός ή δε θα υπάρξει...

Δεν ξερω πως, αλλα σιγουρα το μελλον θα ειναι στην κατευθυνση του κομμουνισμου. Ισως οχι με τα κονσεπτς της ταξικης παλης η της δικτατοριας του προλεταριατου αλλα σιγουρα με κεντρικα οργανωμενη παραγωγη και διανομη αγαθων.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Δεν ξερω πως, αλλα σιγουρα το μελλον θα ειναι στην κατευθυνση του κομμουνισμου. Ισως οχι με τα κονσεπτς της ταξικης παλης η της δικτατοριας του προλεταριατου αλλα σιγουρα με κεντρικα οργανωμενη παραγωγη και διανομη αγαθων.
Σπάστα και ξαναρίχτα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

:2funny: :2funny: καλα κρασια τυπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σωθήκαμε.

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Σε πήρανε χαμπάρι κακομοίρη. Και να πεις ότι δε σου'πα να γράψεις και τίποτε άλλο εκτός από πολιτικά για ξεκάρφωμα.

ΤΕΤΑΡΤΗ φορά σε προκαλώ ρε ξεφτυλισμένε μπινέ. Πες τίνος κλώνος ειμαι ρε αρχίδι που το παιζεις εδω μεσα νταβατζής μαζι με κάτι άλλα γυφτακια σαν το μεμοσαν.

Ξεφτυλισμένε μπινε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ΤΕΤΑΡΤΗ φορά σε προκαλώ ρε ξεφτυλισμένε μπινέ. Πες τίνος κλώνος ειμαι ρε αρχίδι που το παιζεις εδω μεσα νταβατζής μαζι με κάτι άλλα γυφτακια σαν το μεμοσαν.
Μην εξαπτεσαι. Είναι ματαιο να τα βαζεις με κολλητούς της διοικησης.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Τον κοσμο τον ρωτησε ο Μιχαλοβλακας αν βαρεθηκε την ειρηνη?

γιατι το θεωρεις απιθανο στο μελλον να υπαρξουν πολεμοι?φυσικο επακολουθο ειναι,δες λιγο τι συμβαινει σε ολο τον κοσμο,ασε την ελλαδιτσα

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Για να ανεβουμε λιγο που εχω και τις μαυρες μου αυτες τις μερες να θυμηθουμε εναν μεγαλο κομμουνιστη ηγετη τον Χο Τσι Μινχ, που νικησε τις ιμπεριαλιστικες δυναμεις στο Βιετναμ.

ho-chi-minh.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Για να ανεβουμε λιγο που εχω και τις μαυρες μου αυτες τις μερες να θυμηθουμε εναν μεγαλο κομμουνιστη ηγετη τον Χο Τσι Μινχ, που νικησε τις ιμπεριαλιστικες δυναμεις στο Βιετναμ.

ho-chi-minh.jpg
Εσυ όταν εχεις τις μαυρες σου, ανεβαινεις ψυχολογικα με Χο Τσι Μινχ και άλλους δικτατορες? Πρωτότυπο, δεν λεω.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ho-chi-minh.jpg

μαρεσει π εισαι ευκαταστατος και εχεις περιουσια/χρημα και υποστηριζεις τετοιους  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom