hippoaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
τι να κανω τοσο εχω τοσο διαθετω πως να το κανουμε
τόσες πολλές ώρες θέλεις για τον καφέ χαπάκη ??
τόσες πολλές ώρες θέλεις για τον καφέ χαπάκη ??
δηλαδή από ότι καταλαβαίνω δουλεύεις μαύρα και δεν έχεις χρόνο... αντιληπτόν
δεν εχω εργαστει ουτε θελω να εργαστ ποτε
1ον νομιζεις εχει αριστερη ιδεολογια αλλα διαφερει ιδεολογικα σε σημεια απο το κκε
2ον γιατι εθελοντισμος σημαινει βοηθαω τον ανημπορω και οχι το κρατος και τις πολυεθνικες
3ον δωσε εσυ το καλο παραδειγμα και για να βοηθεισεις ξεκινα αυριο στον κλαδο σου να εργαζεσε εθελοντικα για να βοηθησεις τη χωρα στην κριση α και οτι σου δινουν δινε το τη τροικα
Αν ήσουν ειλικρινής, αυτό έπρεπε να γράψεις
1 εσεις σαν τσυριζα τους εχετε εν δυναμει συμμαχους σε μελοντικη κυβερνηση
2 το κρατος αντιπροσωπευει τον πληθυσμο του και τους ανημπορους και τους μαθητες
3 δεν μιλαμε για μενα που οπως ειπα δεν ειμαι εκπαιδευτικος
παλι την κοτα κανεις και μονο σκουζεις για πες τι εθελοντικη εργασια εχεις κανει εσυ στη ζωη σου???
με τι ασχολεισαι????
Εργάζομαι σε εταιρία που πουλάει κιλότες.
απο εθελοντικη εργασια δεν μας ειπες ομως???
ωραια απο αυριο οτι μισθο παιρνεις απο την εταιρια να το δινεις για την αποπληρωμη του χρεους ουσιαστικα θα δουλευεις εθελοντικα
Δοκιμαστής;
Εριξα το αγκίστρι να δω ποιος θα τσιμπήσει
μπράβο λεβέντη μου, είσαι ακόμα στο δημοτικό. Απόδειξη οτι πηγες σχολείο, απλά δεν το εχεις τειελωσει ακόμα
Έχεις κι'αλλους ξύπνιους σαν εσένα η μάνα σου; Ψάχνω αγοραστές για κάτι παραθαλάσσια οικόπεδα στο Μέτσοβο.
..παραθαλάσσια οικόπεδα στο Μέτσοβο.
Όταν μπεις με το κανονικό σου νικ θα σου πω.
ρε αει στο διαλο που θα δουλευουν κι εθελοντικα,,,εχετε βαρεσει μπιελα στην ελλαδα
με μισθους 500ε κ ανεργια 50%....
Όταν μπεις με το κανονικό σου νικ θα σου πω.
οχι βεβαια,,ειχα εναν κοπριτη δικηγορο,οταν προ 15ετιας ειχα με 10μυρια δραχμεσ αμοιβες για διαφορες υποθεσεισ,,,δεν μουχε δωσει περαν των τυπικων αποδειξη ποτε για τιποτε,,,κ σημερα ως βουλευτης κι υπουργος εχει κανει κοπτεται σφοδρα για την φοροδιαφυγη σφοδρα λεμε...σκιζει πουκαμισακαι οσοι συμφωνουνε με αυτο παιζει να μην εχουν κατσει εθελοντικα ουτε 2 ωρες σε εθελοντικη εργασια