Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
σε ζηλευουμε που εχεις και θρησκεια
KA KA KA KA KA KAAAAAΛΤ
σε ζηλευουμε που εχεις και θρησκεια
πολυ ρομαντικος ο θυρεος του χασοδικισμου τυπεKA KA KA KA KA KAAAAAΛΤ
Δεν βλεπω κινησεις εκ μερους του Ιερατιου να δωσουν τις βασικες γραμμες...τυπε νομιζω πως ο χασοδικισμος απευθυνεται και σε μη νομικους , ειναι πανθρησκεια
Το σημαντικο στο εμβλημα, είναι ότι εγω δεν εχω συμβαλλει καθολου.πολυ ρομαντικος ο θυρεος του χασοδικισμου τυπε
αφου ειναι πιρφοροι τυπε ;)Δεν βλεπω κινησεις εκ μερους του Ιερατιου να δωσουν τις βασικες γραμμες...
Το Ιερατειο είναι απασχολημενο τις ημερες αυτές επειδή ετοιμαζει ένα συνεδριο... ;)Δεν βλεπω κινησεις εκ μερους του Ιερατιου να δωσουν τις βασικες γραμμες...
δεν ειναι τελειωμενο το σημα παντως,αν ηταν ακομη ο λακης στο σαϊτ θα το ολοκληρωνε με μια εικαστικη παρεμβαση απο κουραδες ;)Το σημαντικο στο εμβλημα, είναι ότι εγω δεν εχω συμβαλλει καθολου.
Το σημα του polyamorous το προτεινε γυναικειο μελος, και το εμβλημα το ολοκλήρωσες εσυ.
Σας είμαι ευγνωμων.
Εγω λεω πολύ απλα ότι από το 1924 ως το 2014, δηλαδή σε 90 χρονια, Βασιλεια είχαμε μονο στα 28. Δηλαδη μονο 1935-1941, 1946-1968.
Ακομη κι αν βαλεις μεσα την κατοχή, που ΔΕΝ είχαμε βασιλια, τοτε εχουμε 33 χρονια στα 90.
Αν το θεωρεις μπούρδα, τι να πω. Εμενα παντως "σταθερο" δεν μου κάνει αυτό.
Εκτος αν γυρισουμε στα χρονια των βυζαντινων.
Κοίτα, εγω δεν ζουσα το 1960 για να μπορω να εχω αποψη κατά ποσο θα ηταν "τρελό" να υποστηριξεις ότι η βασιλεία μπορει να εξαφανισθεί.Για το 60 ειπε ομως ρε τυπε.
Ρε πιο 2014 μου λες? θες να με κανει ΠΙΞΙ βραδυατικα?το 2014 καταργηθηκε η Βασιλεια? το 1968 σε πρωτη φαση και οριστικα το 1974,για αυτο και ειπα οτι αν γινοταν η συζητηση τη δεκαετια του 60 οτι σε 2-3 χρονια δεν θα ειχαμε Βασιλια θα φαινοταν παραλογο.Και μου βαζεις μεσα το 14 και μου κανεις προσθαφαιρεσεις για να σου βγουνε δηθεν νουμερα.Και δεν σε πηγα στη Βυζαντινη αυτοκρατορια.στο νεοτερο ελληνικο κρατος αναφερθηκα που στα 140 πρωτα χρονια του ,εκτος απο 11-12 ειχε ειτε Βασιλεια ειτε βασιλευομενη Δημοκρατια.Για αυτο και λεω οτι λες μπουρδες,Και δεν τις λες επειδη εισαι χαζος,αλλα επειδη η τριβη σου με βλαμενα κομματοσκυλα εδω μεσα σε εχει κανει να καταφευγεις σε ΣοφιστειεςΕγω λεω πολύ απλα ότι από το 1924 ως το 2014, δηλαδή σε 90 χρονια, Βασιλεια είχαμε μονο στα 28. Δηλαδη μονο 1935-1941, 1946-1968.
Ακομη κι αν βαλεις μεσα την κατοχή, που ΔΕΝ είχαμε βασιλια, τοτε εχουμε 33 χρονια στα 90.
Αν το θεωρεις μπούρδα, τι να πω. Εμενα παντως "σταθερο" δεν μου κάνει αυτό.
Εκτος αν γυρισουμε στα χρονια των βυζαντινων.
Όλα καλα ρε φιλε, αλλά ακομη και το γεγονος ότι είμαι αντιβασιλικος, το αποδίδεις σε...κομματοσκυλιαση????Ρε πιο 2014 μου λες? θες να με κανει ΠΙΞΙ βραδυατικα?το 2014 καταργηθηκε η Βασιλεια? το 1968 σε πρωτη φαση και οριστικα το 1974,για αυτο και ειπα οτι αν γινοταν η συζητηση τη δεκαετια του 60 οτι σε 2-3 χρονια δεν θα ειχαμε Βασιλια θα φαινοταν παραλογο.Και μου βαζεις μεσα το 14 και μου κανεις προσθαφαιρεσεις για να σου βγουνε δηθεν νουμερα.Και δεν σε πηγα στη Βυζαντινη αυτοκρατορια.στο νεοτερο ελληνικο κρατος αναφερθηκα που στα 140 πρωτα χρονια του ,εκτος απο 11-12 ειχε ειτε Βασιλεια ειτε βασιλευομενη Δημοκρατια.Για αυτο και λεω οτι λες μπουρδες,Και δεν τις λες επειδη εισαι χαζος,αλλα επειδη η τριβη σου με βλαμενα κομματοσκυλα εδω μεσα σε εχει κανει να καταφευγεις σε Σοφιστειες
Δεν εκρινα την θεση σου,αλλα τον τροπο στον οποιο κατεφυγες για να την στηριξεις.Και δεν συζητησουσαμε για το αν εισαι αντιβασιλικος η φιλοβασιλικος η τι αλλο,αλλα η διαφωνια μας ηταν για το αν μπορει να αλλαξει το στατους κβο της πολιτικης ζωης στην ελλαδα και κατα ποσο αναμενομενη ειναι απο την κοινη γνωμη η αλλαγη αυτη,ο Βασιλιας ηταν απλα το παραδειγμα.Και τελος δεν ειπα οτι εισαι κοματοσκυλο αλλα οτι συγχρωτιζεσαι με κοματοσκυλαΌλα καλα ρε φιλε, αλλά ακομη και το γεγονος ότι είμαι αντιβασιλικος, το αποδίδεις σε...κομματοσκυλιαση????
Δεν μου απαντας όμως. Το να αλλαξει η βασιλεια οδηγει σε καποια εναλλακτικη λυση. Προεδρευομενη δημοκρατια, προεδρικη δημοκρατια, κατι τελος παντων.Δεν εκρινα την θεση σου,αλλα τον τροπο στον οποιο κατεφυγες για να την στηριξεις.Και δεν συζητησουσαμε για το αν εισαι αντιβασιλικος η φιλοβασιλικος η τι αλλο,αλλα η διαφωνια μας ηταν για το αν μπορει να αλλαξει το στατους κβο της πολιτικης ζωης στην ελλαδα και κατα ποσο αναμενομενη ειναι απο την κοινη γνωμη η αλλαγη αυτη,ο Βασιλιας ηταν απλα το παραδειγμα.Και τελος δεν ειπα οτι εισαι κοματοσκυλο αλλα οτι συγχρωτιζεσαι με κοματοσκυλα
Καταλαβαινεις ρε τυπε τι λεμε η κατεβασαμε κανα ουισκακι βραδυατικα?
Δεν ειναι απαραιτητο να εξαφανιστουν αλλα μπορουν να αντικατασταθουν με κατι αλλο,πχ το Συριζα μια χαρα Πασοκ ειναι.αλλωστε τα κομματα μπροστινοι καποιων αλλων ειναι.Αλλα μπορουν ακομα ακομα ,στο πλαισιο καποιων μεγαλων αλλαγων σε παγκοσμιο επιπεδο να εξαφανιστουν και τελειως και να εμφανιστουν αλλες δυναμεις ιδεολογιες κτλ.Κοίτα, εγω δεν ζουσα το 1960 για να μπορω να εχω αποψη κατά ποσο θα ηταν "τρελό" να υποστηριξεις ότι η βασιλεία μπορει να εξαφανισθεί.
Όμως οι μεγαλες παρατάξεις της χωρας, υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν παντα. Πώς θα ηταν δυνατον κατι διαφορετικο εξαλλου? Ολος ο κοσμος εχει βασικα σοσιαλδημοκρατες και φιλελευθερους ¨("εργατικούς και συντηρητικούς", αν προτιμάς). Εδώ θα εχουμε κατι άλλο?
Ειλικρινα απορώ με την αποψη μερικων ότι οι παρατάξεις μπορουν να εξαφανισθουν. Πώς θα εξαφανισθεί κατι που αντιπροσωπευει ουσιαστικα την υπαρξη της πολιτικης?
Όλα καλα ρε φιλε, αλλά ακομη και το γεγονος ότι είμαι αντιβασιλικος, το αποδίδεις σε...κομματοσκυλιαση????
Οπως σου ειπα και στο προηγουμενο ποστ μιλαω πιο πολυ για την καταργηση και των κομματων που εκφραζουν αυτες τις παραταξεις ,το οποιο γινεται συνεχεια,και την αντικατασταση τους με αλλα.Αλλα και οι ιδιες οι βασικες παραταξεις αλλαζουν,σε μεγαλυτερο βαθος χρονου βεβαια,Πχ πριν τους Μαρξ-Ενγκελς δεν υπηρχαν Σοσιαλιστες, και αρχισαν να δυναμωνουν μετα το 1917 ,καθως και οι κομμουνιστες.Μετα το 1990 αυτο που λεμε κομουνιστικη παραταξη διαλυθηκε(πλην Ελλαδος βεβαια).Στο μεσοπολεμο αναπτυχθηκαν φασιστικα κινηματα και παραταξεις που μετα την ηττα του Αξονα ατονισαν πλην περιπτωσεων οπως της Ισπανιας ας πουμε οπου και εκει παρηκμασε και εχασε την εξουσια.Για να μη το κουραζω ολα αλλαζουν σε βαθος χρονου,απο μικρες αλλαγες οπως ο Εθνικος Συναγερμος να γινει ΕΡΕ μετα ΝΔ και η ΕΝωση κεντρου Πασοκ,Μεχρι πολυ μεγαλυτερεςΔεν μου απαντας όμως. Το να αλλαξει η βασιλεια οδηγει σε καποια εναλλακτικη λυση. Προεδρευομενη δημοκρατια, προεδρικη δημοκρατια, κατι τελος παντων.
Η καταργηση των βασικων παρατάξεων, τι εναλλακτικη εχει?
Το πρωτο το εχουμε δει σε πολλες χωρες. Το δευτερο πού?
Εχουμε δει πουθενα να καταργουνται σοσιαλδημοκράτες και φιλελευθεροι και να ερχεται στη θεση τους κατι άλλο?
Όλα καλα ρε φιλε, αλλά ακομη και το γεγονος ότι είμαι αντιβασιλικος, το αποδίδεις σε...κομματοσκυλιαση????