Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Αυτό παλι, που μερικοι αφελώς πιστευετε ότι οι δυο παραδοσιακες παρατάξεις της χωρας θα εξαφανιστουν για χαρη νεοκομμουνιστων, κομμουνιστων, νεοναζί και ψεκασμένων, προδιδει απίστευτα χαμηλη πολιτικη αντιληψη.
το ΠΑΣΟΚ οσωνουπο θα παψει να υφισταται ακομη και ως ονομα και συ μιλας για παραδοσιακη παραταξη μπλα μπλα μπλα  :jerking: ειναι λογω της υψηλης σου αντιληψης γενικοτερα μαλλον  :jerking:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
οι μονες ριζες που εχουν ειναι τα κομματοσκυλα και οι οικογενειες τους που εχουν βολεψει τα τελευταια 40 χρονια στο δημοσιο  :birdman:

μιας και σε πετυχα, για πες μου με ποια ιδιοτητα ακριβως πηγε ο ποταμισιος στον Καρολο? Προσεχε τι θα απαντησεις!
Επισης, αυτό παλι, που σε οποιο πολιτικο γεγονος συμβαινει, η πρωτη σας σκεψη είναι να μπειτε στο μπου να ρωτήσετε τον αλεξ71 τι σημαινει, και μαλιστα "να προσεξει κιολας τι θα απαντησει", είναι μαλλον τιμητικο για τον ερωτωμενο.
Να ρωτήσεις τον Παπουλια. Εγω στην θεση του δεν θα τον καλουσα, αφου δεν εκπροσωπεί κομμα της ελληνικης βουλης.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
οι μονες ριζες που εχουν ειναι τα κομματοσκυλα και οι οικογενειες τους που εχουν βολεψει τα τελευταια 40 χρονια στο δημοσιο  :birdman:

μιας και σε πετυχα, για πες μου με ποια ιδιοτητα ακριβως πηγε ο ποταμισιος στον Καρολο? Προσεχε τι θα απαντησεις!

με την ίδια ιδιότητα που ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ έκανε συζητήσεις με τον Τσίπρα το 2012 που ο Αλέξης πήρε την εντολή...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
τωρα εχουν τοσο κ πιο λιγο,,τι απο που?απο τις δημοσκοπησεις  που βγαινουν στην δημοσιοτητα..
Με δημοσκοπησεις δεν πεφτουν κυβερνησεις. Όταν γινουν εκλογες ριξτε τους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
το ΠΑΣΟΚ οσωνουπο θα παψει να υφισταται ακομη και ως ονομα και συ μιλας για παραδοσιακη παραταξη μπλα μπλα μπλα  :jerking: ειναι λογω της υψηλης σου αντιληψης γενικοτερα μαλλον  :jerking:
Μαλιστα. Η ΝΔ?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Επισης, αυτό παλι, που σε οποιο πολιτικο γεγονος συμβαινει, η πρωτη σας σκεψη είναι να μπειτε στο μπου να ρωτήσετε τον αλεξ71 τι σημαινει, και μαλιστα "να προσεξει κιολας τι θα απαντησει", είναι μαλλον τιμητικο για τον ερωτωμενο.
Να ρωτήσεις τον Παπουλια. Εγω στην θεση του δεν θα τον καλουσα, αφου δεν εκπροσωπεί κομμα της ελληνικης βουλης.
Σε ρωτω επειδη τιθεται παλι θεμα συνταγματικης νομιμοτητος! Εαν αποδεχεται και νομιμοποιει ως μερος της επισημης πολιτικης σκηνης καποιον που πηρε ποσοστο στις ευρωεκλογες τοτε οφειλει (θυμασαι που στα ελεγα και παλιοτερα?) να αναγνωρισει και τον ΣΥΡΙΖΑ ως πρωτο κομμα και να προκαλεσει εκλογες! Δεν εχει κανενας παπουλιας το δικαιωμα να εφαρμοζεο τους θεσμους κατα το δοκουν,  η κινηση του να συζητησει με τον Θεοδωρακη ειναι πραξικοπηματικη και οφειλεις να το αναγνωρισεις!

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ΠΑΠΟΥΛΙΑς ,,ΜΠΙΝΕς ΚΙ ΕΜΕΤΟς ΜΑΖΙ,,ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ,, :birdman:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
oταν του βαζω δυσκολα, λουης ο αλεξουκος  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
δηλ ειναι λογικο εαν ειχαν 10% να περιμενουν την ληξη της 4ετιας?  :think:
Nα σου πω κατι ρε παλικαρι. Πες ότι ο Συριζα πιανει 38% και κανει αυτοδυναμη κυβερνηση.
Αν μετα από εξι μηνες οι δημοσκοπησεις του δινουν 25%, πρεπει να παραιτηθεί?
Αυτή τη δουλεια θα κανουμε?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
μετα τις εκλογες θα διασπαστει και η ΝΔ, καλα δε σας αφηνουν να διαβασετε εφημεριδες στο κομμα?  :think:
Θα διασπαστεί η ΝΔ. Εγω γιατι ειχα την εντυπωση ότι είναι ηδη διασπασμενη? (σε ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, Τζημερους κλπ κλπ)?

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Θα διασπαστεί η ΝΔ. Εγω γιατι ειχα την εντυπωση ότι είναι ηδη διασπασμενη? (σε ΝΔ, ΑΝΕΛ, ΛΑΟΣ, Τζημερους κλπ κλπ)?
ακομα δεν εχεις δει τιποτα , τι πιστευεις δλδ, οτι θα διαλυθει η πασοκαρα και η νουδουλα θα παραμεινει ενωμενη δυνατη?  :cheesy: κουνια που σε κουναγε κακομοιρη μου  :cheesy:

υ.γ. τελικα τη θρησκεια ποτε θα την ξεκινησεις σου εχω ετοιμο το σημα  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.956
Πόντοι
1.406
Αυτό παλι, που μερικοι αφελώς πιστευετε ότι οι δυο παραδοσιακες παρατάξεις της χωρας θα εξαφανιστουν για χαρη νεοκομμουνιστων, κομμουνιστων, νεοναζί και ψεκασμένων, προδιδει απίστευτα χαμηλη πολιτικη αντιληψη.
Ρε τυπε,Ξεκολα επιτελους,καλα δεν λεω οτι σωνει και καλα θα γινουν αλλαγες σημερα η αυριο,αλλα ο γενικος κανονας της πολιτικης και γενικα τηςε ιστοριας ειναι οτι τα πραγματα δειαρκως αλλαζουν,και αυτο που σημερα ισως φαινεται τρελο και απιθανο ,αυριο να ειναι  γεγονος,εδω εχουν γινει αλλα και αλλα στο κοσμο, εχουν πεσει αυτοκρατοριες απο τη μια μερα στην αλλη και πως θα χαθουν(αν χαθουν) οι παραδοσιακες παραταξεις της χωρας ειναι το απιθανο...προσεχε τυπε εχει αρχισει να σε τυφλωνει ο ζηλος μου φαινεται

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Ρε τυπε,Ξεκολα επιτελους,καλα δεν λεω οτι σωνει και καλα θα γινουν αλλαγες σημερα η αυριο,αλλα ο γενικος κανονας της πολιτικης και γενικα τηςε ιστοριας ειναι οτι τα πραγματα δειαρκως αλλαζουν,και αυτο που σημερα ισως φαινεται τρελο και απιθανο ,αυριο να ειναι  γεγονος,εδω εχουν γινει αλλα και αλλα στο κοσμο, εχουν πεσει αυτοκρατοριες απο τη μια μερα στην αλλη και πως θα χαθουν(αν χαθουν) οι παραδοσιακες παραταξεις της χωρας ειναι το απιθανο...προσεχε τυπε εχει αρχισει να σε τυφλωνει ο ζηλος μου φαινεται
Εδώ εσυ εχεις αβαταρ τον Βασιλια, που αποτελει παρελθον εδώ και 40 χρονια, και μου κανεις κήρυγμα περι εξαφάνισης των παραδοσιακών παρατάξεων της χωρας σε μια διετια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom