Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Πηγαίνετε στο σάϊτ του Συριζα και δέιτε φάτσες βουλευτών !  :2funny: :2funny: :2funny:

bambaka160.jpg
gaitani160.jpg
http://www.syriza.gr/photos/diakaki160.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.syriza.gr/photos/theopeftatou160.jpg
kalogeri160.jpg
http://www.syriza.gr/photos/kafantari160.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.syriza.gr/photos/ouzounidou160.jpghttp://www.syriza.gr/photos/xaralampidou160.jpg[/img[/URL]]

Δεν σας γεμίζουν ανακούφιση ,δεν θεωρείτε αμέσως ότι θα μας σώσουν ;  :2funny: :2funny:
[/quote]

γιαυτο δεν ξεκολαει ο χαπακις

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
γιαυτο δεν ξεκολαει ο χαπακις

δες την υπερτατη μαλακια που πεταξε ο λοβερδος να τονισω για οσους δεν γνωριζουν οτι ο λοβερδος ξεκινησε απο την ΚΝΕ και σαν φοιτητης ηταν και φανατικος κομμουνιστης στην νομικη αριστοτελειο πανεπιστημιο (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τη σχολη το διορθωσα) ηταν κολλητος με τον παφιλη σαν φοιτητης και αυτος τοτε και θεωρουντας απο το πανεπιστηιμιο οι πιο αγριοι κομμουνιστες
τελικα το χρημα εξαγοραζει συνειδησεις

[size=20pt]Μόρια αντί για μισθό σε εθελοντές εκπαιδευτικούς μελετά ο Λοβέρδος
Προσπάθεια για να καλυφθούν περίπου 1.100 κενές θέσεις στα σχολεία
[/size]

Εθελοντές εκπαιδευτικούς που θα δεχτούν να εργαστούν δωρεάν προκειμένου να καλυφθούν οι περίπου 1.100 κενές θέσεις που υπολογίζεται ότι υπάρχουν στα σχολεία της χώρας εξετάζει να αναζητήσει το υπουργείο Παιδείας.

Ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος μελετά να ζητήσει εθελούσια συνεισφορά από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν εργάζονται ήδη ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με αντάλλαγμα μια μοριοδότηση που θα τους βοηθήσει να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης όταν γίνουν προσλήψεις, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Η λύση αυτή εξετάζεται από το υπουργείο, καθώς τα κενά στα σχολεία φαίνεται αδύνατο να καλυφθούν παρά το πάγωμα αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους και την ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διάφορους τομείς.

«Απομένουν ακόμη 1.100 κενά και μιλάω για κενά που αφορούν την επάρκεια στα σχολεία, όχι την πληρότητα, γιατί αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται πια. Δεν μπορώ να τα καλύψω αυτά τα 1.100 κενά γιατί δεν έχω άλλα κονδύλια» τονίζει ο κ. Λοβέρδος.

Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το σκηνικό που διαμορφώνει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας τα τελευταία 24ωρα ξεπερνά κάθε φαντασία. Αποκορύφωμα (μέχρι στιγμής!) είναι οι σκέψεις που δημοσιοποίησε ο υπουργός Παιδείας για εθελοντική εργασία των αδιόριστών εκπαιδευτικών» αναφέρει σε ανακοίνωση του βουλευτή και συντιονιστή της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσου Κουράκη.

«Στις σκέψεις για μια πολιτική που στους εκπαιδευτικούς πολλών ταχυτήτων θα προσθέσει άλλη μία, τη 'νεκρή'  ταχύτητα. Αυτή των απλήρωτων εκπαιδευτικών που θα δουλεύουν και θα αμείβονται με υποσχέσεις και μόνο. Είναι άγνωστο σε ποιους εκπαιδευτικούς αναφέρεται ο κύριος  Λοβέρδος. Ίσως σε κάποιους που θα σιτίζονται  από το οικογενειακό τους εισόδημα, ενώ θα δουλεύουν χωρίς αμοιβή. Είναι προφανές ότι η δήλωση του Υπουργού δεν αποτελεί μόνο σκέψη, αλλά συγκεκριμένη κατεύθυνση της κυβέρνησης. Η μέχρι στιγμή μετατροπή της εργασίας σε απασχόληση, οργανώνεται να μετατραπεί σε χόμπι. Και σε όποιον αρέσει!  Για να σοβαρευτούμε λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει σήμερα ευθαρσώς ότι στοχεύοντας πάντα στην μόνιμη εργασία για όλες και όλους, θα καταργήσει κάθε αντεργατική διάταξη και δεν θα αναγνωρίσει οποιαδήποτε προϋπηρεσία εθελοντικού χαρακτήρα και αν θεσμοθετήσει ο κύριος Λοβέρδος. Απορούμε τι άλλους 'άσους' θα βγάλει ο κύριος Λοβέρδος από το μανίκι του τις επόμενες ημέρες» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κουράκη.

πηγη  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δες την υπερτατη μαλακια που πεταξε ο λοβερδος να τονισω για οσους δεν γνωριζουν οτι ο λοβερδος ξεκινησε απο την ΚΝΕ και σαν φοιτητης ηταν και φανατικος κομμουνιστης στην ανωτατκη εμπορικη (δεν ειμαι απολυτα σιγουρος για τη σχολη) ηταν κολλητος με τον παφιλη σαν φοιτητης και αυτος τοτε και θεωρουντας απο το πανεπιστηιμιο οι πιο αγριοι κομμουνιστες
τελικα το χρημα εξαγοραζει συνειδησεις

[size=20pt]Μόρια αντί για μισθό σε εθελοντές εκπαιδευτικούς μελετά ο Λοβέρδος
Προσπάθεια για να καλυφθούν περίπου 1.100 κενές θέσεις στα σχολεία
[/size]

Εθελοντές εκπαιδευτικούς που θα δεχτούν να εργαστούν δωρεάν προκειμένου να καλυφθούν οι περίπου 1.100 κενές θέσεις που υπολογίζεται ότι υπάρχουν στα σχολεία της χώρας εξετάζει να αναζητήσει το υπουργείο Παιδείας.

Ο υπουργός Ανδρέας Λοβέρδος μελετά να ζητήσει εθελούσια συνεισφορά από εκπαιδευτικούς, οι οποίοι δεν εργάζονται ήδη ως αναπληρωτές και ωρομίσθιοι, με αντάλλαγμα μια μοριοδότηση που θα τους βοηθήσει να ανέβουν θέσεις στους πίνακες κατάταξης όταν γίνουν προσλήψεις, όπως αναφέρουν Τα Νέα.

Η λύση αυτή εξετάζεται από το υπουργείο, καθώς τα κενά στα σχολεία φαίνεται αδύνατο να καλυφθούν παρά το πάγωμα αιτήσεων συνταξιοδότησης εκπαιδευτικών μέχρι το τέλος του σχολικού έτους και την ανάκληση αποσπάσεων εκπαιδευτικών σε διάφορους τομείς.

«Απομένουν ακόμη 1.100 κενά και μιλάω για κενά που αφορούν την επάρκεια στα σχολεία, όχι την πληρότητα, γιατί αυτός ο στόχος δεν επιτυγχάνεται πια. Δεν μπορώ να τα καλύψω αυτά τα 1.100 κενά γιατί δεν έχω άλλα κονδύλια» τονίζει ο κ. Λοβέρδος.

Αντιδράσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ

«Το σκηνικό που διαμορφώνει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας τα τελευταία 24ωρα ξεπερνά κάθε φαντασία. Αποκορύφωμα (μέχρι στιγμής!) είναι οι σκέψεις που δημοσιοποίησε ο υπουργός Παιδείας για εθελοντική εργασία των αδιόριστών εκπαιδευτικών» αναφέρει σε ανακοίνωση του βουλευτή και συντιονιστή της Επιτροπής Ελέγχου του Κυβερνητικού Έργου Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τάσου Κουράκη.

«Στις σκέψεις για μια πολιτική που στους εκπαιδευτικούς πολλών ταχυτήτων θα προσθέσει άλλη μία, τη 'νεκρή'  ταχύτητα. Αυτή των απλήρωτων εκπαιδευτικών που θα δουλεύουν και θα αμείβονται με υποσχέσεις και μόνο. Είναι άγνωστο σε ποιους εκπαιδευτικούς αναφέρεται ο κύριος  Λοβέρδος. Ίσως σε κάποιους που θα σιτίζονται  από το οικογενειακό τους εισόδημα, ενώ θα δουλεύουν χωρίς αμοιβή. Είναι προφανές ότι η δήλωση του Υπουργού δεν αποτελεί μόνο σκέψη, αλλά συγκεκριμένη κατεύθυνση της κυβέρνησης. Η μέχρι στιγμή μετατροπή της εργασίας σε απασχόληση, οργανώνεται να μετατραπεί σε χόμπι. Και σε όποιον αρέσει!  Για να σοβαρευτούμε λοιπόν, ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει σήμερα ευθαρσώς ότι στοχεύοντας πάντα στην μόνιμη εργασία για όλες και όλους, θα καταργήσει κάθε αντεργατική διάταξη και δεν θα αναγνωρίσει οποιαδήποτε προϋπηρεσία εθελοντικού χαρακτήρα και αν θεσμοθετήσει ο κύριος Λοβέρδος. Απορούμε τι άλλους 'άσους' θα βγάλει ο κύριος Λοβέρδος από το μανίκι του τις επόμενες ημέρες» καταλήγει η ανακοίνωση του κ. Κουράκη.

πηγη  

και γιατί παρακαλώ μαλακία ?? μια χαρά πρόταση τους κάνει δελεαστικότατη κιόλας...

αμα καταφέρει και μαζέψει καμμιά εκατοπενηνταριά που έχουν αποσπαστεί στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τους ξαναστείλει στα σχολεία, και καμμιά διακοσαριά που είναι στα άλλα κόμματα μια χαρά έκλεισε την τρύπα που λένε ότι υπάρχει (ασε που είναι παπαριές απλά κάποιοι μαλάκες δεν δέχονται να συμπληρώνουν κενές ώρες σε άλλα σχολεία της περιοχής παρόλο που στο σχολείο που είναι ΔΕΝ συμπληρώνουν ωράριο)... αμα τραβήξει και καμμιά τρακοσαριά μεταθέσεις έτσι ώστε να τους κατανείμει σωστά θα είναι όλα μια χαρά...

ασε που άμα κάνει έναν έλεγχο για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δυναμικότητα των τάξεων (όχι αυτήν που δηλώσανε οι διευθυντάδες) θα βγεί και περίσσευμα...

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Η έννοια του εθελοντισμου, δεν προβλέπει πληρωμή.

Οποιος εργάζεται και πληρώνεται ειναι εργαζόμενος

Τι δεν καταλαβαινεις κνιτη;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
χαπακη που ειναι το παραξενο

Νέες απολύσεις στον Ριζοσπάστη – «Η εφημερίδα θα λειτουργεί με εθελοντική εργασία» λέει το ΚΚΕ

εσυ χαπακια δεν μας λες οτι εισαι υπερ του εθελοντισμου; η κανω λαθος;

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
και γιατί παρακαλώ μαλακία ?? μια χαρά πρόταση τους κάνει δελεαστικότατη κιόλας...

αμα καταφέρει και μαζέψει καμμιά εκατοπενηνταριά που έχουν αποσπαστεί στα γραφεία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και τους ξαναστείλει στα σχολεία, και καμμιά διακοσαριά που είναι στα άλλα κόμματα μια χαρά έκλεισε την τρύπα που λένε ότι υπάρχει (ασε που είναι παπαριές απλά κάποιοι μαλάκες δεν δέχονται να συμπληρώνουν κενές ώρες σε άλλα σχολεία της περιοχής παρόλο που στο σχολείο που είναι ΔΕΝ συμπληρώνουν ωράριο)... αμα τραβήξει και καμμιά τρακοσαριά μεταθέσεις έτσι ώστε να τους κατανείμει σωστά θα είναι όλα μια χαρά...

ασε που άμα κάνει έναν έλεγχο για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ δυναμικότητα των τάξεων (όχι αυτήν που δηλώσανε οι διευθυντάδες) θα βγεί και περίσσευμα...

ρε διαβαζεις καλα το αθρο μιλαει ξεκαθαρα θελει να βρει καθηγητες να δουλευουν τσαμπα με τη θεληση τους και να μην τους πληρωνει
εσυ γιατι δεν προσφερεις τις υπηρεσιες σου τζαμπα???

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
ρε διαβαζεις καλα το αθρο μιλαει ξεκαθαρα θελει να βρει καθηγητες να δουλευουν τσαμπα με τη θεληση τους και να μην τους πληρωνει

ξερεις ρε βρωμιαρη κνιτη τι ειναι εθελοντής;

Αει να χαθειτε σιχάματα εχετε βρωμισει τον τόπο

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η έννοια του εθελοντισμου, δεν προβλέπει πληρωμή.

Οποιος εργάζεται και πληρώνεται ειναι εργαζόμενος

Τι δεν καταλαβαινεις κνιτη;

να πας εσυ να δουλεψεις τσαμπα αληθεια με τι ασχολεισε δεν μας ειπες????
να ξεκινησεις απο αυριο να εργαζεσε τσαμπα και θα σου δινω κουπουνια την ελλαδος υπερ της τροικας που αγαπας

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
να πας εσυ να δουλεψεις τσαμπα αληθεια με τι ασχολεισε δεν μας ειπες????
να ξεκινησεις απο αυριο να εργαζεσε τσαμπα και θα σου δινω κουπουνια την ελλαδος υπερ της τροικας που αγαπας

Ουτε για τον εμετό μου δεν εισαι άξιος βρωμιαρη.

ανοιξε κανα λεξικο να διαβασεις τι ειναι εθελοντής.

Κνιτη!

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
χαπακη που ειναι το παραξενο

Νέες απολύσεις στον Ριζοσπάστη – «Η εφημερίδα θα λειτουργεί με εθελοντική εργασία» λέει το ΚΚΕ

εσυ χαπακια δεν μας λες οτι εισαι υπερ του εθελοντισμου; η κανω λαθος;

1ον εγω δεν εχω σχεσεις με το κκε και δεν συμφωνω με τις αποψεις του ομματος γι αυτο και δεν ψηφιζω κκε
2ον πιστευω στην εθελοντικη εργασια οταν προσφερω στο κοινωνικο συνολο για το καλο και οχι στην εθελοντικη εργασια που θα εκμεταλευετε το κρατος για να μην πληρωνει η να την καρπονωνται οι πολυεθνικες εταιριες
3ον αν πιστευεις εσυ στον εθελοντισμο να ξεκινησεις να απο αυριο να μην πληρωνεσε στην εργασια σου και να προσφερεις τις υπηρεσιες σου εθελοντικα

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ουτε για τον εμετό μου δεν εισαι άξιος βρωμιαρη.

ανοιξε κανα λεξικο να διαβασεις τι ειναι εθελοντής.

Κνιτη!

αφου εισαι υπερ του εθελοντισμου για πες μας σε τι δομες εθελοντισμου εχεις συμμετασχει

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

θέλει κάποιους οι οποίοι σήμερα κάθονται και κλαψομουνιάζονται να απασχοληθούν εθελοντικά και για ανταμοιβή τους προσφέρει υψηλή μοριοδότηση στους διορισμούς...

και κακώς τους δίνει και αυτά θα μπορούσε να καθιερώσει ετήσια υποχρεωτική άμισθη άσκηση σε όσους θέλουν να υποβάλλουν αίτηση για διορισμό σε θέση εκπαιδευτικού στο δημόσιο...

και ποιός σου είπε ότι εκεί που θέλω δεν προσφέρω εργασία άνευ αμοιβής (pro bono λέγεται) ?? εθελοντικά φυσικά και εκεί που εγώ θέλω και χωρίς κανένα απολύτως αντάλαγμα... και τους λεγόμενους "αδιόριστους εκπαιδευτικούς" (διότι πρώτον δεν είναι εκπαιδευτικοί επειδή δεν υπάρχει στην Ελλάδα σχολή η οποία να παράγει εκπαιδευτικούς μαθηματικούς, φυσικούς, φιλολόγους κλπ έχουν σαν αποφοίτους και δεύτερον δεν είναι αδιόριστοι διότι το να τελειώσεις μια πανεπιστημιακή σχολή δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι θα διοριστείς στο δημόσιο) τους δίνει και αντάλλαγμα...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
1ον εγω δεν εχω σχεσεις με το κκε και δεν συμφωνω με τις αποψεις του ομματος γι αυτο και δεν ψηφιζω κκε
2ον πιστευω στην εθελοντικη εργασια οταν προσφερω στο κοινωνικο συνολο για το καλο και οχι στην εθελοντικη εργασια που θα εκμεταλευετε το κρατος για να μην πληρωνει η να την καρπονωνται οι πολυεθνικες εταιριες
3ον αν πιστευεις εσυ στον εθελοντισμο να ξεκινησεις να απο αυριο να μην πληρωνεσε στην εργασια σου και να προσφερεις τις υπηρεσιες σου εθελοντικα

1 ο τσυριζα ειναι αποκομμα του κκε

2 ο  εθελοντισμος δεν μπορει να τον επικαλεισαι οταν σε συμφερει

3 δεν ειμαι εκπαιδευτικος και δεν μου ζητησε κανεις να κανω εθελοντικη εργασια

Walter White

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2014
Like
0
Πόντοι
16
Το πλεον γελοίο του πράγματος ειναι οτι πολλοί απο τους υπαλλήλους (βλέπε καθηγητες) αυτοαποκαλουνται "λειτουργοί". Οι ξεφτιλισμένοι πηθικοι

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
πόσες φορές έχεις δώσει αίμα σε εθελοντική αιμοδοσία χαπάκη ??

2 φορες στη ζωη μου εχω δωσει αιμα σε εθελοντικη αιμοδοσια
επισης εχω συμπληρωσει 200 ωρες εθελοντισμου στην προνοια στο συσσητιο της περιοχης μου που ειναι κοντα στο σπιτι μου και στο κοινωνικο ανταλακτηριο επισης εχω βοηθησει και στο μητροπολιτικο κοινωνικο ιατρειο ενα φεγγαρι αλλα δεν ειχα αλλο χρονο να δωσω και προτιμησα να βοηθαω στην προνοια 2 ωρες τη βδομαδα

εσυ για πες μας που εχεις δωσει εθελοντικη εργασια

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
1 ο τσυριζα ειναι αποκομμα του κκε

2 ο  εθελοντισμος δεν μπορει να τον επικαλεισαι οταν σε συμφερει

3 δεν ειμαι εκπαιδευτικος και δεν μου ζητησε κανεις να κανω εθελοντικη εργασια

1ον νομιζεις εχει αριστερη ιδεολογια αλλα διαφερει ιδεολογικα σε σημεια απο το κκε
2ον γιατι εθελοντισμος σημαινει βοηθαω τον ανημπορω και οχι το κρατος και τις πολυεθνικες
3ον δωσε εσυ το καλο παραδειγμα και για να βοηθεισεις ξεκινα αυριο στον κλαδο σου να εργαζεσε εθελοντικα για να βοηθησεις τη χωρα στην κριση α και οτι σου δινουν δινε το τη τροικα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
επισης εχω συμπληρωσει 200 ωρες εθελοντισμου στην προνοια στο συσσητιο της περιοχης μου που ειναι κοντα στο σπιτι μου και στο κοινωνικο ανταλακτηριο επισης εχω βοηθησει και στο μητροπολιτικο κοινωνικο ιατρειο ενα φεγγαρι αλλα δεν ειχα αλλο χρονο να δωσω και προτιμησα να βοηθαω στην προνοια 2 ωρες τη βδομαδα

παίζει να έχω δσει αίμα πάνω από 100 φορές στην ζωή μου (από τα 17 μου 2-3 φορές τον χρόνο)

έτσι για πλάκα δύο φορές την βδομάδα από 4 ώρες στην τοπική βιβλιοθήκη που λειτουργεί αποκλειστικά με εθελοντές (τα έξοδα του κτιρίου και του εξοπλισμού τα καλύπτει ο δήμος αλλά όχι το προσωπικό) το τελευταίο εξάμηνο... σου φτάνει αυτό ή να συνεχίσω ??

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

τόσες πολλές ώρες θέλεις για τον καφέ χαπάκη ??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom