Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 150 63,8%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,9%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 43 18,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    235

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αν θέλεις την δικιά μου απάντηση είναι απλή… δεν χωράει ΚΑΝΕΝΑΣ παραπάνω… και όσοι είναι πρέπει να επιστρέψουν στις εστίες τους

και εφόσον χρειαζόμαστε κάποιο εποχικό εργατικό δυναμικό υπάρχει και η αστείρευτη πηγή της βουλγαρίας και της ρουμανίας οι οποίες στο κάτω κάτω της γραφής είναι και χώρες της ΕΕ

φυσικά το ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περιλαμβάνει τους αυτοαπασχολούμενους αλλοδαπούς (καταστηματάρχες, επιχειρηματίες κλπ) οι οποίοι δεν επιβαρύνουν την αγορά εργασίας .. εκεί αποκλειστικά και μόνο θα έπρεπε να ασκείται περισσότερος έλεγχος για φορολογικές, υγιειονομικές και συναφείς παραβάσεις…

στην αγγλια που ζεις και αγαπας για πες μας ποσοι ειναι οι μεταναστες απο πακισταν μπαγκλαντες ινδια και γενικα τριτες χωρες

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Στα αρχίδια μου που δούλευε ή αν δουλεύει  ο γιος σου .

Δεν σε ρώτησα αυτό .

στα αρχίδια μου τι ρώτησες… εφόσον έβαλες το παιδί μου στο στόμα σου θα πάρεις την απάντηση που σου αξίζει…

Εσύ μαλάκα είσαι φυγόπονος και τεμπέλης,άσε τις πίπες ότι αν χρειαστεί θα δουλέψεις σε χωράφια.

Αυτά πες τα στις μπαλότσες που γαμάς.

το τι είμαι και ποιός είμαι το ξέρουν κάποιοι με τους οποίους θέλω και έχω προσωπικές σχέσεις… το τι θα κάνω αν έρθω στην αναγκη το ξέρω εγώ και σίγουρα δεν είναι να κλαψομουνιαστώ όπως ο χαπάκης ούτε να σουφρώνω αιφόνια για να την βγάλω όπως κάνουν οι ομοιδεάτες σου (και πολύ πιθανόν και εσύ)…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
το τι είμαι και ποιός είμαι το ξέρουν κάποιοι με τους οποίους θέλω και έχω προσωπικές σχέσεις… το τι θα κάνω αν έρθω στην αναγκη το ξέρω εγώ και σίγουρα δεν είναι να κλαψομουνιαστώ όπως ο χαπάκης ούτε να σουφρώνω αιφόνια για να την βγάλω όπως κάνουν οι ομοιδεάτες σου (και πολύ πιθανόν και εσύ)…

εγω απο που και ως που βγηκα κλαψομουνης επειδη διεκδικω αξιοπρεπεις διαβιωση γιατι απο εσενα την απαιτω

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

εγω απο που και ως που βγηκα κλαψομουνης επειδη διεκδικω αξιοπρεπεις διαβιωση γιατι απο εσενα την απαιτω

χαπακι ποσο χρονων εισαι;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
στην αγγλια που ζεις και αγαπας για πες μας ποσοι ειναι οι μεταναστες απο πακισταν μπαγκλαντες ινδια και γενικα τριτες χωρες

οι ινδοί, πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί στην Αγγλία δεν θεωρούνται μετανάστες αλλά υπήκοοι της τέως Βρεττανικής Αυτοκρατορίας και μέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας…
British_Empire

το καταλαβαίνεις αυτό τι σημαίνει ???

όπως και στην Ελλάδα ο Βούλγαρος ή ο Ελληνας στην Σουηδία δεν θεωρείται μετανάστης έτσι και αυτοί στην Βρετανία δεν θεωρούνται μετανάστες

στην Ελλάδα είχαμε ποτέ αποικίες στο Πακιστάν ή στο Μπαγκλαντές ??

εκτός βέβαια αν εννοείς την αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Αφου μαλάκα θέλεις να τα ακούσεις ,άκου τα ,
ΑΝ σεβόσουν ηλίθιε τον γιο σου και την οικογένεια σου δεν θα κοίταγες πως να γαμήσεις τίποτα μπαλότσες ,φίλες της θείας σου .
Άσε λοιπόν το κήρυγμα.
Και τον γιο σου δεν τον αποκάλεσα τίποτα.

Εσύ είσαι ένας μαλάκας ,που βάζει φωτογραφίες από μισθοδοσίες του για να αποκτήσει κύρος σε ένα site και στα μέλη του .
Αν σε ενοιαζαν μόνο οι προσωπικές σου σχέσεις και επαφές,δεν θα έκανες τα καραγκιοζιλίκια αυτά .

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
οι ινδοί, πακιστανοί, μπαγκλαντεσιανοί στην Αγγλία δεν θεωρούνται μετανάστες αλλά υπήκοοι της τέως Βρεττανικής Αυτοκρατορίας και μέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας…
British_Empire

το καταλαβαίνεις αυτό τι σημαίνει ???

όπως και στην Ελλάδα ο Βούλγαρος ή ο Ελληνας στην Σουηδία δεν θεωρείται μετανάστης έτσι και αυτοί στην Βρετανία δεν θεωρούνται μετανάστες

στην Ελλάδα είχαμε ποτέ αποικίες στο Πακιστάν ή στο Μπαγκλαντές ??

εκτός βέβαια αν εννοείς την αυτοκρατορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου

δηλαδη στη αγγλια δεν εχει μεταναστες θες να μας πεις?? η εκει που ζουνε καλα κανουν και ζουνε και εδω ειναι σκουπιδια

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
γι αυτο κ παει κατα διαολου η κοινωνια κι η καθημερινοτητα,,πιο χαλια δεν υπαρχει,,,
βεβαια αυτοι ειχαν αιωνες αποικιες κ καλως τα λουζοντε,,,εδω τι λογος υπαρχει?εκει,,ελλας δηλ ;)

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
να μας πει καποιος ποιο ειναι κι αν υπαρχει οριο,ποσοι μεταναστες λαθροι η με χαρτια χωρανε στην ελλαδα?ποσοι 1 εκ 10?η δεν υπαρχει οριο?
απευθυνομαι στους συριζαιοντες του σαιτ
εγω θα ψηφισω συριζα αλλα εξ αναγκης,,δεν συμφωνω με την πλειονοτητα των θεσεων..
ας απαντησουν οι ειδικοι λοιπον του κομματος
ειναι ερωτημα που ποτε κι απο κανεναν δεν εχω λαβει απαντηση συγκεκριμενη
Το ιδιο θα κανουν σχεδον ολοι τυπε. Για αυτο ανεβασε τα ποσοστα του.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τους επιστρεφουν πισω στο ΕΛΛΑΝΤΑ γιατι ετσι εχουμε ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
δηλαδη στη αγγλια δεν εχει μεταναστες θες να μας πεις?? η εκει που ζουνε καλα κανουν και ζουνε και εδω ειναι σκουπιδια

η μεταναστευτική πολιτική στην Αγγλία είναι πολύ αυστηρή… ελευθερία εγκατάστασης και εργασίας ισχύει μόνο για τις χώρες μέλη της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και μάλιστα μόνο εφόσον ισχύει το καθεστώς αμοιβαιότητας και για τις χώρες μέλη της Ευρωπαικής Ενωσης… ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος δεν έχει δικαίωμα να εγκατασταθεί χωρίς άδεια στην χώρα ….

και φυσικά κάθε άγγλος υπήκοος έχει την δυνατότητα να εγκατασταθεί και να δουλέψει σε οποιαδήποτε χώρα της Βρετανικής Κοινοπολιτείας χωρίς κανέναν περιορισμό…

όσες χώρες εγκαταλείπουν την βρετανική κοινοπολιτεία, οι κάτοικοι τους χάνουν το δικαίωμα της ελεύθερης εγκατάστασης … για αυτούς που το είχανα αποκτήσει πριν από πριν δεν το χάνουν… για παράδειγμα το Αφγανιστάν που δεν είναι μέλος της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και για τον λόγο αυτό υπάρχουν αφγανοί μόνο τρίτης γενιάς πλέον διότι δεν δίνονται άδειες μετανάστευσης ούτε και για λόγους επανένωσης οικογενειών…

και στην Αγγλία έχει ΝΟΜΙΜΟΥΣ μετανάστες…

και την άδεια αυτή την παίρνουν μόνον αυτοί που επενδύουν ή κάποιοι οι οποίοι έχουν συνεισφορά στην πνευματική, οικονομική ή ακαδημαική ζωή της χώρας…

όλοι οι άλλοι παίρνουν προσωρινή βίζα εγκατάστασης για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και για συγκεκριμένο λόγο (πχ σπουδές)

τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ???

αντίθετα η Ελλάδα δεν είχε ποτέ αποικίες (για να χρωστάει κάτι σε αυτούς τους ανθρώπους) ούτε έχει υπογράψει καμμία συνθήκη αμοιβαιότητας εγκατάστασης με τις χώρες προέλευσης τους (πχ για να πάω εγώ να δουλέψω έστω και για μικρό χρονικό διάστημα στην Ινδία ή το Πακιστάν απαιτείται διαδικασία έκδοσης άδειας εισόδου και άδειας εργασίας)…

και το κυριώτερο από όλα …. η πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών έχει έλθει στην Ελλάδα και έχει περάσει τα σύνορα ΠΑΡΑΝΟΜΑ… δεν έχει γίνει κανένας έλεγχος ταυτότητας και μπορεί πολύ εύκολα μέσα σε αυτούς να υπάρχουν φυγόδικοι ή ακόμη και κατάδικοι εγκληματίες… η θέση τους λοιπόν (όπως και κάθε ενός παρανομούντα) είναι στην φυλακή και στο καράβι επιστροφής στην πατρίδα τους…

και εφόσον δεν έχουν κανένα χαρτί που να δείχνει ποιά είναι η πατρίδα τους και ποιοί είναι στην πραγματικότητα (διότι δασκαλεμένοι σκίζουν τα διαβατήρια τους) η θέση τους είναι σε περιορισμό μέχρις ότου διαπιστωθεί η ταυτότητα τους και η χώρα προέλευσης τους η οποία και πρέπει να αποδεχτεί την επιστροφή τους στην εστία τους ..μέχρι τότε περιορισμός… 

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
γι αυτο κ παει κατα διαολου η κοινωνια κι η καθημερινοτητα,,πιο χαλια δεν υπαρχει,,,
βεβαια αυτοι ειχαν αιωνες αποικιες κ καλως τα λουζοντε,,,εδω τι λογος υπαρχει?εκει,,ελλας δηλ ;)
Εχουμε υπογραψει τυπε να τους δεχομαστε πισω. Εγκλωβισμενη ειναι στο ΕΛΛΑΝΤΑ οι λαθρομεταναστες..! Ποσους πιανουν στην πατρα? Αλλα και να ξεφυγουν στην ΙΤΑΛΙΑ μολις τους πιασουν τους στελνουν πισω ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Ολοι ελληνοφρενεια τωρα. Παιζει εαμικα ντοκουμεντα. Και αποσπασματα απο τον ιστορικο λογο του Αρη στη Λαμια.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Εχουμε υπογραψει τυπε να τους δεχομαστε πισω. Εγκλωβισμενη ειναι στο ΕΛΛΑΝΤΑ οι λαθρομεταναστες..! Ποσους πιανουν στην πατρα? Αλλα και να ξεφυγουν στην ΙΤΑΛΙΑ μολις τους πιασουν τους στελνουν πισω ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ. ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ

δηλαδή να φυλάμε τα σύνορα μας καλύτερα και να μην περνάει ρουθούνι δεν παίζει ??

γιατί δεν νομίζω ότι αυτοί που μπαίνουν από Ιταλία να έρχονται στην Ελλάδα … μάλλον αυτοί που είναι εδώ μπαίνουν από τα δικά μας σύνορα…

hippoaki

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ολοι ελληνοφρενεια τωρα. Παιζει εαμικα ντοκουμεντα. Και αποσπασματα απο τον ιστορικο λογο του Αρη στη Λαμια.

ραντεβου στα γουναραδικα  :rockon: :rockon: :rockon:

ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΠΑΤΑΣ ΛΕΥΤΕΡΩΣΑΝ Μ ΑΓΩΝΑ ΕΠΟΝ ΕΑΜ ΕΛΑΣ

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
δηλαδή να φυλάμε τα σύνορα μας καλύτερα και να μην περνάει ρουθούνι δεν παίζει ??

γιατί δεν νομίζω ότι αυτοί που μπαίνουν από Ιταλία να έρχονται στην Ελλάδα … μάλλον αυτοί που είναι εδώ μπαίνουν από τα δικά μας σύνορα…
Συνφωνώ η Ελλάδα των χιλίων προβλημάτων δεν μπορεί να αντεξει την αθρόα εισροή οικονομικών μεταναστών από φτωχές ή εμπόλεμες χώρες χωρίς έλεγχο, και το λέω χωρίς ιχνος ρατσισμού

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
ραντεβου στα γουναραδικα   :rockon: :rockon: :rockon:

οι γούνες είναι αντιοικολογικές χαπάκη… ο τσύριζας είναι εναντίον…

το μοναδικό ραντεβού που είσαι σε θέση να δώσεις εσύ και οι όμοιοι σου είναι σε καμμιά καφετέρια για φραπέ και σε καμμιά μπυραρία για μπύρες και βρώμικα λουκάνικα…

ραντεβού θανάτου… (της καρέκλας που αράζετε και της χέστρας από το χεζουριό που σας πιάνει από τα βρώμικα) χαχαχαχα…..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom