Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Δεν δίνουν 5 ευρώ, τα μεροκάματα είναι 25-30 ευρώ τη μέρα (άλλο πως ο συγκεκριμένος αληταράς εργοδότης δεν τα πλήρωνε τα δεδουλευμένα και απλά τους έδιωχνε, αλλά βέβαια η συνθήκες δουλειάς και διαβίωσης είναι τρισάθλιες οπότε φυσικά μόνο πάκηδες πάνε με τέτοιες συνθήκες.

Είδες λοιπόν πόσο βλάπτουν το εγχώριο εργατικό δυναμικό οι λαθρομετανάστες και πόσο βοηθάνε τα αφεντικά, ιδίως τους πιο αλήτες από αυτούς, να πλουτίσουν υπέρμετρα;

(1) το μεροκάματο είναι ίσως και κάτι καλύτερο από το βασικό… 25 ευρώ την μέρα είναι γύρω στο εξακοσάρι τον μήνα καθαρό … χώρια το εργόσημο (ΟΓΑ)

(2) οι συνθήκες δουλειάς είναι δύσκολες … αλλά δύσκολες είναι και για τον έλληνα αγρότη όταν κάνει την δουλειά μόνος του.. και στο φινάλε εργάτης χειρωνάκτης είναι…

(3) ρε ντόκ λέει πουθενά ότι ο βασικός μισθός προσαυξάνεται με επίδομα στέγασης ?? το που θα μείνει ο καθένας είναι δικό του θέμα και το κάνει με δικά του έξοδα… αμα θέλει ο χαπάκης ας νοικιάσει δωμάτιο στο τοπικο room to let … και στο φινάλε αν σου υπόσχεται στέγη δεν σου υπόσχεται και παλάτι… αυτήν έχω σου λέει αυτήν σου δίνω… όποιος δεν θέλει μπορεί να πάει να μείνει αλλού…

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
να μας πει καποιος ποιο ειναι κι αν υπαρχει οριο,ποσοι μεταναστες λαθροι η με χαρτια χωρανε στην ελλαδα?ποσοι 1 εκ 10?η δεν υπαρχει οριο?
απευθυνομαι στους συριζαιοντες του σαιτ
εγω θα ψηφισω συριζα αλλα εξ αναγκης,,δεν συμφωνω με την πλειονοτητα των θεσεων..
ας απαντησουν οι ειδικοι λοιπον του κομματος
ειναι ερωτημα που ποτε κι απο κανεναν δεν εχω λαβει απαντηση συγκεκριμενη

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Επικοινώνησα με τον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας, με υπεύθυνους του συνεταιρισμού ΥΡΜΙΝΗ, με έμπορο φρούτων, με γεωπόνο της περιοχής και με έναν εκ των βουλευτών που κατέθεσαν τη σχετική ερώτηση. Τα γεγονότα, όπως βγαίνουν από τις αφηγήσεις, αλλά και τα συμφραζόμενα, συνοψίζονται ως εξής:

...

- Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, αυτούς τους λίγους ενδιαφερόμενους, οι παραγωγοί έκαναν τα πάντα για να τους αποθαρρύνουν, λέγοντας ότι η δουλειά είναι για λίγες μέρες, ότι η σεζόν τελείωσε και βρίσκοντας προφάσεις για να μην τους κρατήσουν. Σαν αποτέλεσμα, κανείς δεν εργάστηκε ολόκληρη ημέρα στα χωράφια, όπως παραδέχονται τόσο από τον ΟΑΕΔ όσο κι από την πλευρά των παραγωγών.

- Στα τέλη Ιουνίου, οι παραγωγοί έστειλαν φαξ στον ΟΑΕΔ ζητώντας «προσωρινή παύση της αίτησης» κι ενημερώνοντας ότι όταν έχουν ανάγκη θα επανέλθουν.

"παραγωγοι"..κατι βλαχοι μουνοπανα αποβρασματα αμορφωτοι..μονο κλωτσιες αξιζουν τα γιδια αυτα

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.789
Πόντοι
1.206
Φιλε 25 ευρω δινουν με το ζορι,και σε Ελληνες οχι στους λαθρομεταναστες..Σε αυτους δινει οτι θελει ο καθενας.
Εννοειται πως κανουν κακο στο εγχωριο δυναμικο οι λαθρο δεν λεει κανεις το αντιθετο..Με τις ευλογιες βεβαια των
εργοδοτων δεν λεει κανεις το αντιθετο.

Πρόσεξε τώρα κάτι.
Την Γεωργιανή που μου καθαρίζει το σπίτι και το γραφείο μου την αμοίβω με 6 εύρω την ώρα, που πάντα βγαίνουν αρκετά περισσότερα. Ας πούμε για λιγώτερο από δυο ώρες καθάρισμα στο γραφείο μου της δίνω 15 ευρώ.
Την ίδια στιγμή σε μοδάτα μπητς μπαρς (που η κούραση είναι πολύ μεγαλύτερη από το καθάρισμα ενός ήδη καθαρού γραφείου) τα 25χρονα παιδιά, σηνήθως Έλληνες, παίρνουν το πολύ 30 ευρώ για 8ωρη εργασία μέσα στον ήλιο και την ζέστη, που συνήθως τραβάει και 9 ή και 10 ώρες μάλλον χωρίς επί πλέον αμοιβή.
Αλλά καμία και κανένας δεν θα δεχόταν να καθαρίζουν σπίτια και γραφεία κι ας έβγαζαν περισσότερα, είναι και θέμα Status βλέπεις...

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
να μας πει καποιος ποιο ειναι κι αν υπαρχει οριο,ποσοι μεταναστες λαθροι η με χαρτια χωρανε στην ελλαδα?ποσοι 1 εκ 10?η δεν υπαρχει οριο?
εγω θα ψηφισω συριζα αλλα εξ αναγκης,,δεν συμφωνω με την πλειονοτητα των θεσεων..
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΩ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Επικοινώνησα με τον ΟΑΕΔ Αμαλιάδας, με υπεύθυνους του συνεταιρισμού ΥΡΜΙΝΗ, με έμπορο φρούτων, με γεωπόνο της περιοχής και με έναν εκ των βουλευτών που κατέθεσαν τη σχετική ερώτηση. Τα γεγονότα, όπως βγαίνουν από τις αφηγήσεις, αλλά και τα συμφραζόμενα, συνοψίζονται ως εξής:

...

- Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, αυτούς τους λίγους ενδιαφερόμενους, οι παραγωγοί έκαναν τα πάντα για να τους αποθαρρύνουν, λέγοντας ότι η δουλειά είναι για λίγες μέρες, ότι η σεζόν τελείωσε και βρίσκοντας προφάσεις για να μην τους κρατήσουν. Σαν αποτέλεσμα, κανείς δεν εργάστηκε ολόκληρη ημέρα στα χωράφια, όπως παραδέχονται τόσο από τον ΟΑΕΔ όσο κι από την πλευρά των παραγωγών.

- Στα τέλη Ιουνίου, οι παραγωγοί έστειλαν φαξ στον ΟΑΕΔ ζητώντας «προσωρινή παύση της αίτησης» κι ενημερώνοντας ότι όταν έχουν ανάγκη θα επανέλθουν.

σαν καθώς πρέπει (κατά δήλωσιν σου) κομμουνιστής (δηλαδή είδωλο στον καθρέφτη ενός χρυσαυγίτη) δεν τα γράφεις όλα αλλά απομονώνεις μόνο αυτά που σε βολεύουν

διότι παρακάτω λέει

Πάμε, τώρα, στην ιστορία ολόκληρη και τα παραλειπόμενά της. Διότι, δύσκολα μπορεί να πείσει κάποιος ότι χρειάζεται αύριο 4.500 εργάτες και να βασιστεί ότι ο ΟΑΕΔ θα τους βρει σήμερα.«Θελήσαμε να κάνουμε ένα τεστ στο σύστημα, να δούμε εάν μπορεί να ανταποκριθεί», λέει πηγή από την περιοχή που επιθυμεί να διατηρήσει ανωνυμία. Η ένσταση, εδώ, είναι ότι λογικά το σύστημα δεν μπορεί να ανταποκριθεί από τη μια μέρα στην άλλη. Βέβαια, «σύστημα» είναι και οι παραγωγοί φράουλας, οι οποίοι μόλις στα μέσα Ιουνίου 2013 πληροφορήθηκαν ότι υπάρχουν άνεργοι ΟΓΑ οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στις λίστες του ΟΑΕΔ παρόλο που, λογικά, θα έπρεπε να το γνωρίζουν, καθώς δεν είναι χθεσινοί.

Η αίτηση, όπως παραδέχονται οι πηγές μου, κατατέθηκε επειδή το ζήτησε ο Υπουργός Εργασίας, προκειμένου να προχωρήσει η επόμενη φάση. Οι παραγωγοί περίμεναν ότι δε θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και ήθελαν να έχουν την επιβεβαίωση προκειμένου να πιέσουν το Υπουργείο και να βρεθεί μια λύση. Όπως λεν, όμως, περίμεναν μια κάποια μεγαλύτερη ανταπόκριση από κατοίκους της περιοχής κι ήταν έτοιμοι να μισθώνουν λεωφορεία από τις μεγάλες πόλεις προκειμένου να τους μεταφέρουν στη Μανωλάδα.

δηλαδή για να συνοψίσω και εγώ…

(1) η αίτηση κατατέθηκε στον ΟΑΕΔ στα μέσα της σοδειάς, οπότε λογικό είναι τα μεροκάματα που θα έκανε κάποιος ο οποίος θα ενδιαφερόταν θα ήταν λίγα

(2) από ότι βλέπεις οι ίδιοι οι παραγωγοί λένε ότι περιμένανε μεγαλύτερη ανταπόκριση από την περιοχή (η οποία υποτίθεται ότι μαστίζεται από ανεργία)

(3) το συμπέρασμα που βγάζει ο συντάκτης ότι οι παραγωγοί θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι εργάτες γής δεν περιλαμβάνονται στις λίστες του ΟΑΕΔ είναι παντοειδώς αυθαίρετο

(4) το συμπέρασμα του άρθρου δεν είναι αυτό που μας παραθέτεις αλλά το ότι οι παραγωγοί περίμεναν ότι δεν θα υπάρξει ανταπόκριση και απλά ήθελαν την επιβεβαίωση ώστε να μπορούν πλέον χωρίς προβλήματα και φωνές διαμαρτυρίας να χρησιμοποιούν ξένους εργάτες…

δηλαδή επι τα κοινώς γράφεις παπαριές…

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Πρόσεξε τώρα κάτι.
Την Γεωργιανή που μου καθαρίζει το σπίτι και το γραφείο μου την αμοίβω με 6 εύρω την ώρα, που πάντα βγαίνουν αρκετά περισσότερα. Ας πούμε για λιγώτερο από δυο ώρες καθάρισμα στο γραφείο μου της δίνω 15 ευρώ.
Την ίδια στιγμή σε μοδάτα μπητς μπαρς (που η κούραση είναι πολύ μεγαλύτερη από το καθάρισμα ενός ήδη καθαρού γραφείου) τα 25χρονα παιδιά, σηνήθως Έλληνες, παίρνουν το πολύ 30 ευρώ για 8ωρη εργασία μέσα στον ήλιο και την ζέστη, που συνήθως τραβάει και 9 ή και 10 ώρες μάλλον χωρίς επί πλέον αμοιβή.
Αλλά καμία και κανένας δεν θα δεχόταν να καθαρίζουν σπίτια και γραφεία κι ας έβγαζαν περισσότερα, είναι και θέμα Status βλέπεις...
Εδω εισαι λαθος,γνωριζω αρκετους Ελληνες που κανουν αυτη την δουλεια..Και οργανωμενα,προτιμουνε τους αλλοδαπους βεβαια
γιατι η συντριπτικη πλειοψηφια δεν κοβει αποδειξεις παροχης υπηρεσιων...Αν εσενα κοβει,λογικα θα ειναι η εξαιρεση.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
σαν καθώς πρέπει (κατά δήλωσιν σου) κομμουνιστής (δηλαδή είδωλο στον καθρέφτη ενός χρυσαυγίτη) δεν τα γράφεις όλα αλλά απομονώνεις μόνο αυτά που σε βολεύουν

διότι παρακάτω λέει

Πάμε, τώρα, στην ιστορία ολόκληρη και τα παραλειπόμενά της. Διότι, δύσκολα μπορεί να πείσει κάποιος ότι χρειάζεται αύριο 4.500 εργάτες και να βασιστεί ότι ο ΟΑΕΔ θα τους βρει σήμερα.«Θελήσαμε να κάνουμε ένα τεστ στο σύστημα, να δούμε εάν μπορεί να ανταποκριθεί», λέει πηγή από την περιοχή που επιθυμεί να διατηρήσει ανωνυμία. Η ένσταση, εδώ, είναι ότι λογικά το σύστημα δεν μπορεί να ανταποκριθεί από τη μια μέρα στην άλλη. Βέβαια, «σύστημα» είναι και οι παραγωγοί φράουλας, οι οποίοι μόλις στα μέσα Ιουνίου 2013 πληροφορήθηκαν ότι υπάρχουν άνεργοι ΟΓΑ οι οποίοι δεν περιλαμβάνονται στις λίστες του ΟΑΕΔ παρόλο που, λογικά, θα έπρεπε να το γνωρίζουν, καθώς δεν είναι χθεσινοί.

Η αίτηση, όπως παραδέχονται οι πηγές μου, κατατέθηκε επειδή το ζήτησε ο Υπουργός Εργασίας, προκειμένου να προχωρήσει η επόμενη φάση. Οι παραγωγοί περίμεναν ότι δε θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση και ήθελαν να έχουν την επιβεβαίωση προκειμένου να πιέσουν το Υπουργείο και να βρεθεί μια λύση. Όπως λεν, όμως, περίμεναν μια κάποια μεγαλύτερη ανταπόκριση από κατοίκους της περιοχής κι ήταν έτοιμοι να μισθώνουν λεωφορεία από τις μεγάλες πόλεις προκειμένου να τους μεταφέρουν στη Μανωλάδα.

δηλαδή για να συνοψίσω και εγώ…

(1) η αίτηση κατατέθηκε στον ΟΑΕΔ στα μέσα της σοδειάς, οπότε λογικό είναι τα μεροκάματα που θα έκανε κάποιος ο οποίος θα ενδιαφερόταν θα ήταν λίγα

(2) από ότι βλέπεις οι ίδιοι οι παραγωγοί λένε ότι περιμένανε μεγαλύτερη ανταπόκριση από την περιοχή (η οποία υποτίθεται ότι μαστίζεται από ανεργία)

(3) το συμπέρασμα που βγάζει ο συντάκτης ότι οι παραγωγοί θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι εργάτες γής δεν περιλαμβάνονται στις λίστες του ΟΑΕΔ είναι παντοειδώς αυθαίρετο

(4) το συμπέρασμα του άρθρου δεν είναι αυτό που μας παραθέτεις αλλά το ότι οι παραγωγοί περίμεναν ότι δεν θα υπάρξει ανταπόκριση και απλά ήθελαν την επιβεβαίωση ώστε να μπορούν πλέον χωρίς προβλήματα και φωνές διαμαρτυρίας να χρησιμοποιούν ξένους εργάτες…

δηλαδή επι τα κοινώς γράφεις παπαριές…
Έβαλα το λίνκ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του άρθρου .

Όποιος θέλει μπαίνει και το διαβάζει.

Από και και πέρα ,

1) Αντί να πληρώνεις τον γιόκα σου να σπουδάζει και αφού είσαι υπέρ της σκληρής εργασίας ,μπορείς να τον στείλεις να δουλεύει στα χωράφια το καλοκαίρι και να κοιμάται σε σκηνές από σελοφάν.Θα βγάλει και αρκετά χρήματα,έτσι δεν είναι ?

2)Θα σου πρότεινα να το κάνεις και εσύ,αλλά είσαι μπουχέσας.

3)Το συμπέρασμα είναι ότι η προκήρυξη για έλληνες ήταν παραμύθι.
"οι αλλοδαποί βρίσκονταν ήδη στην περιοχή για τις εργασίες".

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Έβαλα το λίνκ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ

1) Αντί να πληρώνεις τον γιόκα σου να σπουδάζει και αφού είσαι υπέρ της σκληρής εργασίας ,μπορείς να τον στείλεις να δουλεύει στα χωράφια το καλοκαίρι και να κοιμάται σε σκηνές από σελοφάν.Θα βγάλει και αρκετά χρήματα,έτσι δεν είναι ?

ετσι ειναι,, ;)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ΑΠΑΝΤΗΣΗ?//καποιος?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Έβαλα το λίνκ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ του άρθρου .

Όποιος θέλει μπαίνει και το διαβάζει.

Από και και πέρα ,

δεν πληρώνω τον γιόκα μου για να σπουδάσει πλέον... και κατά την διάρκεια των σπουδών του δούλευε και μάλιστα πολλές φορές (λόγω σωματοδομής) σε πολύ σκληρότερες εργασίες .. αν εσένα σε πληρώνει ακόμη ο μπαμπάκας σου για να γράφεις μαλακίες στο μπου ας πρόσεχε

2)Θα σου πρότεινα να το κάνεις και εσύ,αλλά είσαι μπουχέσας.

δεν έχω λόγο να το κάνω διότι κερδίζω αρκετά για να έχω προς το ευ ζήν... αν όμως χρειαστώ δεν θα έχω κανένα απολύτως πρόβλημα όχι μόνον να κάνω αγροτικές εργασίες αλλά και εργασίες που οι ελληναράδες δεν θέλουν να κάνουν με τίποτε...

φυσικά εφόσον η προκήρυξη δημοσιεύτηκε στην λήξη της περιόδου συγκομιδής... την επόμενη όμως χρονιά η ανταπόκριση ήταν επίσης το ίδιο φτωχή από έλληνες υποτίθεται ανέργους και φτωχούς...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Ποια προκυρηξη της επομενης χρονιας; :headbang:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
νταννυ αν εσυ δουλευεις ,,,εγω ειμαι δεσποτης  :2funny:
κατι αργομισθια εχεις καπου κ γραφεις ολη μερα μαλ,,ιες εδω να σου περνα η ωρα.. ;) ;) :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ΑΠΑΝΤΗΣΗ?//καποιος?

αν θέλεις την δικιά μου απάντηση είναι απλή… δεν χωράει ΚΑΝΕΝΑΣ παραπάνω… και όσοι είναι πρέπει να επιστρέψουν στις εστίες τους

και εφόσον χρειαζόμαστε κάποιο εποχικό εργατικό δυναμικό υπάρχει και η αστείρευτη πηγή της βουλγαρίας και της ρουμανίας οι οποίες στο κάτω κάτω της γραφής είναι και χώρες της ΕΕ

φυσικά το ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περιλαμβάνει τους αυτοαπασχολούμενους αλλοδαπούς (καταστηματάρχες, επιχειρηματίες κλπ) οι οποίοι δεν επιβαρύνουν την αγορά εργασίας .. εκεί αποκλειστικά και μόνο θα έπρεπε να ασκείται περισσότερος έλεγχος για φορολογικές, υγιειονομικές και συναφείς παραβάσεις…

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αν θέλεις την δικιά μου απάντηση είναι απλή… δεν χωράει ΚΑΝΕΝΑΣ παραπάνω… και όσοι είναι πρέπει να επιστρέψουν στις εστίες τους

και εφόσον χρειαζόμαστε κάποιο εποχικό εργατικό δυναμικό υπάρχει και η αστείρευτη πηγή της βουλγαρίας και της ρουμανίας οι οποίες στο κάτω κάτω της γραφής είναι και χώρες της ΕΕ

φυσικά το ΚΑΝΕΝΑΣ δεν περιλαμβάνει τους αυτοαπασχολούμενους αλλοδαπούς (καταστηματάρχες, επιχειρηματίες κλπ) οι οποίοι δεν επιβαρύνουν την αγορά εργασίας .. εκεί αποκλειστικά και μόνο θα έπρεπε να ασκείται περισσότερος έλεγχος για φορολογικές, υγιειονομικές και συναφείς παραβάσεις…
απαντηση απο συριζα θελω η κκε η οτι αριστερο,,αυτα που λες τα γνωριζω κι ειναι η μονη φορα που ΔΕΝ γραφεις αρες μαρες... :grin:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ποια προκυρηξη της επομενης χρονιας; :headbang:

το άρθρο μικρέ ηλίθιε είναι γραμμένο το 2013 και μάλιστα τον Ιούνιο που σημαίνει ότι η συγκομιδή της φράουλας είχε ήδη ολοκληρωθεί …

η επόμενη προκήρυξη δημοσιεύθηκε το 2014 στον ΟΑΕΔ (αν δεν κάνω λάθος τέλος Γενάρη) και βρήκε ακριβώς την ίδια απήχηση … μηδενική…

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
το άρθρο μικρέ ηλίθιε είναι γραμμένο το 2013 και μάλιστα τον Ιούνιο που σημαίνει ότι η συγκομιδή της φράουλας είχε ήδη ολοκληρωθεί …

η επόμενη προκήρυξη δημοσιεύθηκε το 2014 στον ΟΑΕΔ (αν δεν κάνω λάθος τέλος Γενάρη) και βρήκε ακριβώς την ίδια απήχηση … μηδενική…
Παρε να εχεις.Και δειξε μου ποτε μπηκε η προκυρηξη για το 2014.

skletzas

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Στα αρχίδια μου που δούλευε ή αν δουλεύει  ο γιος σου .
Δεν σε ρώτησα αυτό .

Εσύ μαλάκα είσαι φυγόπονος και τεμπέλης,άσε τις πίπες ότι αν χρειαστεί θα δουλέψεις σε χωράφια.
Αυτά πες τα στις μπαλότσες που γαμάς.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Στα αρχίδια μου που δούλευε ή αν δουλεύει  ο γιος σου .
Δεν σε ρώτησα αυτό .

Εσύ μαλάκα είσαι φυγόπονος,άσε τις πίπες ότι αν χρειαστεί θα δουλέψεις σε χωράφια.
Αυτά πες τα στις μπαλότσες που γαμάς.
Δεν κανει κατι για τον εαυτο του να χασει κανα κιλο,αλλα κατα τα αλλα αν χρειαζονταν θα δουλευε σε σκληρη εργασια. :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306

Stories

Νέο!