alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Εσυ δεν εισαι τύπε, που νομιζες στην αρχη οτι πεθανα στ αληθεια και ελεγες "καλο του ταξιδι αλλά δεν τον χωνευα"?
Εσυ δεν εισαι τύπε, που νομιζες στην αρχη οτι πεθανα στ αληθεια και ελεγες "καλο του ταξιδι αλλά δεν τον χωνευα"?
Ε ναι...ποιος Λάρυ Κινγκ τωρα...Λαζοπουλος.εχε χαρη που εχει λαζοπουλο και δεν μπορω να μιλησω
δεν είπα κάτι τέτοιο, μόνο εσύ έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα.
το γεγονός είναι πάντως ότι από ψυχιατρικής-ψυχολογικής άποψης, δύσκολα η οικονομική κατάσταση παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ψυχολογικά, προσωπικά, ερωτικά προβλήματα για όσους αυτοκτονούν.
Οχι ,αυτά είναι η προσωπική μου γνώμη.αυτα φιλε ειναι θεωριες
Οχι ,αυτά είναι η προσωπική μου γνώμη.
όπως προσωπική μου άποψη είναι ,ότι το ΠΑΣΟΚ είναι τόσο πορωμένο με την εξουσία,που και ο μισός πληθυσμός να πεθάνει,θα το δεχτεί αρκεί να κυβερνάει τον υπόλοιπο μισό .
δεν είπα κάτι τέτοιο, μόνο εσύ έφτασες σε αυτό το συμπέρασμα.
το γεγονός είναι πάντως ότι από ψυχιατρικής-ψυχολογικής άποψης, δύσκολα η οικονομική κατάσταση παίζει μεγαλύτερο ρόλο από ψυχολογικά, προσωπικά, ερωτικά προβλήματα για όσους αυτοκτονούν.
Ε ναι...ποιος Λάρυ Κινγκ τωρα...Λαζοπουλος.
Τι ψηφιζουν ο μπαμπας και η μαμα τύπε?Ημαρτον ρε τυποι..Λαζοπουλο..μεχρι και η μανα μου και ο πατερας μου τον εχουν βαρεθει και τον απαξιωνουν
Μπα Λαζοπουλε? "ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΚΕ"?
Τι μας λες???
Αντε και κυβερνητικος εκπροσωπος του Τσιπρα καμαρι μου...
Αλλαγή ακουω...μεγαλώνει το μέτωπο της αλλαγής...
Δεν ψηφιζουν τυπε,τους εχω αποκλεισμενους στο χωριο,γιατι ειναι σε ηλικια που ειναι επιρρεπεις σε εκλογικες μαλακιες..δεν ξερω αν με πιανεις..Τι ψηφιζουν ο μπαμπας και η μαμα τύπε?
Ομολογω πως οχι.Δεν ψηφιζουν τυπε,τους εχω αποκλεισμενους στο χωριο,γιατι ειναι σε ηλικια που ειναι επιρρεπεις σε εκλογικες μαλακιες..δεν ξερω αν με πιανεις..
Δεν ψηφιζουν τυπε,τους εχω αποκλεισμενους στο χωριο,γιατι ειναι σε ηλικια που ειναι επιρρεπεις σε εκλογικες μαλακιες..δεν ξερω αν με πιανεις..
Μακραν ο πλεον εμετικος λαζοπουλος που εχω δει ποτέ. Μονο σημαιουλες του Συριζα δεν εχουν τοποθετηθει στη σκηνη.
Ελεος πλεον.