Νέα

Τσίπρας-ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Pradadevil
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

''Καθαρή Έξοδος από τα μνημόνια τον Αύγουστο''

• Καμία έξοδος τον Αύγουστο. Ο Τσίπρας πάλι μας δουλεύει!

Ψήφοι: 151 63,7%
  • Θα είναι έξοδος αλλά θα βρωμάει! Δούλεμα δηλαδή αλλά εν μέρει!

Ψήφοι: 42 17,7%
  • Θα είναι έξοδος και θα είναι και καθαρή! Λέει αλήθεια!

Ψήφοι: 44 18,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    237

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ο ψευτης της κατοχης που εκοψε με τα δοντια τον συρματινο ιστο και κατεβασε τη γερμανικη σημαια κλπ κλπ μη τα ξαναλεμε
moonraker1.jpg

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
Ολοι καρφωμένοι στην TV

Mε τη συμμετοχή Τσίπρα το νέο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την Κομισιόν. 

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το νέο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Μάρτιν Σουλτς, νυν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο Γκι Φέρχοφστατ, νυν επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών και υποψήφιος του ίδιου κόμματος, η Σκα Κέλερ υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων και ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θα αναπτύξουν τις θέσεις τους στην κεντρική τηλεμαχία, που διοργανώνεται από την EBU και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στα ελληνικά, παρ' όλο που η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στα αγγλικά. Στο τέλος θα κάνει μία δήλωση στα αγγλικά.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στις 23 επίσημες γλώσσες της ΕΕ και το ντιμπέιτ θα αναμεταδοθεί από τηλεοπτικούς σταθμούς χωρών της ΕΕ, καθώς και στο Διαδίκτυο. Στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής.

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Ολοι καρφωμένοι στην TV

Mε τη συμμετοχή Τσίπρα το νέο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την Κομισιόν.   

Την Πέμπτη θα πραγματοποιηθεί το νέο ντιμπέιτ των υποψηφίων για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτή τη φορά με τη συμμετοχή και του Αλέξη Τσίπρα εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Αριστεράς.

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ, υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο Μάρτιν Σουλτς, νυν πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και υποψήφιος των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, ο Γκι Φέρχοφστατ, νυν επικεφαλής της ομάδας των Φιλελευθέρων Δημοκρατών και υποψήφιος του ίδιου κόμματος, η Σκα Κέλερ υποψήφια του Κόμματος των Πρασίνων και ο Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος του Κόμματος της Ευρωπαϊκής Αριστεράς, θα αναπτύξουν τις θέσεις τους στην κεντρική τηλεμαχία, που διοργανώνεται από την EBU και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στις Βρυξέλλες.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στα ελληνικά, παρ' όλο που η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στα αγγλικά. Στο τέλος θα κάνει μία δήλωση στα αγγλικά.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία στις 23 επίσημες γλώσσες της ΕΕ και το ντιμπέιτ θα αναμεταδοθεί από τηλεοπτικούς σταθμούς χωρών της ΕΕ, καθώς και στο Διαδίκτυο. Στην Ελλάδα θα μεταδοθεί από το κανάλι της Βουλής.

Θα τους σκίσει ο Αλέξης, η Ευρωπαική Αριστερά πάει για πρωτιά!  :2funny: :2funny: :2funny:

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16

Συνημμένα

• index.png
    index.png
    158,7 KB · Εμφανίσεις: 13
  • SIRIZA.jpg
    SIRIZA.jpg
    110,6 KB · Εμφανίσεις: 9

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
κανενας σχολιασμος για το ντιμπειτ?? :think: :think:

Ας κανω εγω την αρχη.Ωραιος ο τσιπρας σιγουρα κερδισε τις εντυπωσεις,προς τιμην του το γεγονος οτι μιλησε ελληνικα γενικα τα πηγε πολυ καλα!
ΠΠε γνωμη?

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Τι έγινε πιπούλη ??? Το ρίξαμε και στις πλαστογραφίες τώρα ??

Δεν στηρίζουν Δρίτσα οι Μ. Θεοδωράκης και Δ. Χαριτόπουλος
Τα ονόματά τους υπήρχαν στο κείμενο στήριξης των 100 ανθρώπων του πολιτισμού και του πνεύματος που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης ο υποψήφιος για τη δημαρχία Πειραιά .

Ο Μίκης Θεοδωράκης και ο συγγραφέας Διονύσης Χαριτόπουλος, τα ονόματα των οποίων υπήρχαν στο κείμενο στήριξης των 100 ανθρώπων του πολιτισμού και του πνεύματος που έδωσε στη δημοσιότητα το βράδυ της Τρίτης ο Θοδωρής Δρίτσας, με δηλώσεις τους έκαναν γνωστό ότι δεν στηρίζουν τον υποψήφιο δήμαρχο.

Με δήλωση στην ιστοσελίδα του, ο Μίκης Θεοδωράκης τονίζει: «Δεν έχει περάσει ούτε εβδομάδα από την προηγούμενη δήλωση που αναγκάστηκα να στείλω στον Τύπο για να διαψεύσω ότι δήθεν στηρίζω κάποια πολιτική παράταξη στις επερχόμενες εκλογές και ήδη πληροφορούμαι ότι χθες ανακοινώθηκε ότι υποστηρίζω «μαζί με άλλους καλλιτέχνες» υποψήφιο δήμαρχο. Επαναλαμβάνω (ελπίζω για τελευταία φορά) ότι δεν στηρίζω κανένα υποψήφιο και καμία παράταξη και λυπάμαι πάρα πολύ για τον τρόπο που κάποιοι χρησιμοποιούν το όνομά μου».

Από το «Λιμάνι της Αγωνίας- Πειραιάς η πόλη μας» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση: «Αποδεχόμαστε τη διάψευση του Μίκη Θεοδωράκη. Ο απεριόριστος σεβασμός στην προσωπικότητά του δε μας επιτρέπει να κάνουμε οτιδήποτε άλλο. Παρακαλούμε, όπου δημοσιεύτηκε, να αποσυρθεί η υπογραφή».

Ο συνδυασμός εξέδωσε ανακοίνωση και για τον συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλο: «Σας γνωρίζουμε ότι στο κείμενο συμπαράστασης για την υποψηφιότητα του Θοδωρή Δρίτσα στο Δήμο Πειραιά, συμπεριελήφθη εκ παραδρομής η υπογραφή του συγγραφέα Διονύση Χαριτόπουλου και ζητάμε συγνώμη γι΄ αυτό».

κανένας εισαγγελέας δεν υπάρχει ?????????????????????
"αποδεχομαστε την διαψευση λογω σεβασμου στην προσωπικοτητα του"?
Καθολου ντροπη? Τιποτα?

PeterAndrews

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2012
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
16
κανενας σχολιασμος για το ντιμπειτ?? :think: :think:

Ας κανω εγω την αρχη.Ωραιος ο τσιπρας σιγουρα κερδισε τις εντυπωσεις,προς τιμην του το γεγονος οτι μιλησε ελληνικα γενικα τα πηγε πολυ καλα!
ΠΠε γνωμη?

Μίλησε Ελληνικά γιατί τα Αγγλικά του δεν είναι σ'αυτό το επίπεδο.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
και στηριξη απο το ορθιο πτωμα, τον 70 χρονια ψευτη της σημαιας. αμ πως.
εδώ ο τύπος κατεβαίνει τόσα χρόνια στις εκλογές με κόσμο που στηρίζει τούρκους στη βόρεια ελλάδα, σλάβους που τους κάνουν μακεδόνες και αυτοαποκαλούνται απόγονοι του αλεξάνδρου, πήγε στην αλβανία για να παραστεί στο θάνατο του κουμουνιστο-φασίστα χότζα και ένα κάρο άλλα αίσχη τα οποία έχει κάνει.

αν το σκεφτείς καλά καλά, αντιστάθηκε στους γερμανούς όχι γιατί ήρθαν και κατέλαβαν την ελλάδα, αλλά γιατί ήταν ιδεολογικά αντίθετοι με αυτό που πίστευε αυτός, αλλιώς τη σημαία δεν θα την κατέβαζε. μόνο και μόνο από την στήριξη στον χότζα μπορείς να καταλάβεις για τι άνθρωπο μιλάμε.

εδώ σκέφτομαι ότι κάποιοι είναι υπερήφανοι που έχουν τέτοια άτομα στο κόμμα που στηρίζουν.
:jerking:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Μίλησε Ελληνικά γιατί τα Αγγλικά του δεν είναι σ'αυτό το επίπεδο.
έτος 2014, καθημερινός κόσμος έχει 2-3-5 πτυχία, κάνει έρευνα, ξέρεις 3-4 ξένες γλώσσες από τη μία,
από την άλλη ο σωτήρας της ελλάδας δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά, προερχόμενος από πάμπλουτη οικογένεια, δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα και ότι έχει καταφέρει στη ζωή του είναι από προσωπική επιλογή και όχι από εξωτερικούς οικονομικούς/κοινωνικούς παράγοντες.
όλα αυτά ξέρεις που καταλήγουν;
έναν ακόμη βουτυρομπεμπέ κωλοπαιδαρά που μας τον πλασάρουν για ηγέτη της αριστεράς.
έτσι είναι οι αγωνιστές, που δεν έχει ιδρώσει ο κώλος τους για τίποτα;
κάτι τέτοιοι ούτε στο μικέλ δεν τους παίρνουν γιατί καταρρίπτουν τη θεωρία εξέλιξης των ειδών του δαρβίνου,
ούτε με παιδί 15 χρονών δεν μπορείς να τον συγκρίνεις γιατί το 15χρονο έχει και ένα λόουερ...
έβλεπε τον κασιδιάρη να μπατσώνει τον κανέλο και γέλαγε ο βλάκας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
έτος 2014, καθημερινός κόσμος έχει 2-3-5 πτυχία, κάνει έρευνα, ξέρεις 3-4 ξένες γλώσσες από τη μία,
από την άλλη ο σωτήρας της ελλάδας δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά, προερχόμενος από πάμπλουτη οικογένεια, δεν στερήθηκε ποτέ τίποτα και ότι έχει καταφέρει στη ζωή του είναι από προσωπική επιλογή και όχι από εξωτερικούς οικονομικούς/κοινωνικούς παράγοντες.
έναν ακόμη βουτυρομπεμπέ κωλοπαιδαρά που μας τον πλασάρουν για ηγέτη της αριστεράς.
κάτι τέτοιοι ούτε στο μικέλ δεν τους παίρνουν γιατί καταρρίπτουν τη θεωρία εξέλιξης των ειδών του δαρβίνου,
ούτε με παιδί 15 χρονών δεν μπορείς να τον συγκρίνεις γιατί το 15χρονο έχει και ένα λόουερ...
Nαι αλλά πρέπει να κερδισει γιατι τι χειροτερο μπορει να κανει?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Nαι αλλά πρέπει να κερδισει γιατι τι χειροτερο μπορει να κανει?
δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να σε πηδήξει ένας μαύρος πουτσαράς ή ένας λευκός πουτσαράς (με πούτσες ιδίων χαρ/κων)
γιατί έτσι είναι το δίλημμα για εμένα με αυτούς που είναι 1οι στα γκάλοπ.
την πούτσα θα την φάμε/φάτε σίγουρα.

από την άλλη ο σαμαράς μου βγάζει ένα αίσθημα για κοπάνημα στο πρόσωπο με γονατιά, το αίσθημα ρε παιδί μου που μου έβγαζε κάθε δαπίτης στη σχολή, να του ματώσεις τη μάπα να ντρέπεται μετά να ξαναβγεί από το σπίτι του. ίσα ίσα να μη σου μολύνει τον αέρα ο κάθε λίγδας τζιτζιφιόγκος.

δεν ήξερα όμως ποιον να πρωτοχτυπήσω, το χοντρό βουτυρόπαιδο της δαπ με την βαψομαλλιάδικη μερσεντές ή τον κοντό εναλλακτικό καραγκιόζη της πρωτοβουλία γένοβα(συριζα) με την πόρσε;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
δεν ξέρω τι είναι χειρότερο, να σε πηδήξει ένας μαύρος πουτσαράς ή ένας λευκός πουτσαράς (με πούτσες ιδίων χαρ/κων)

από την άλλη ο σαμαράς μου βγάζει ένα αίσθημα για κοπάνημα στο πρόσωπο με γονατιά, το αίσθημα ρε παιδί μου που μου έβγαζε κάθε δαπίτης στη σχολή, να του ματώσεις τη μάπα να ντρέπεται μετά να ξαναβγεί από το σπίτι του. ίσα ίσα να μη σου μολύνει τον αέρα ο κάθε λίγδας τζιτζιφιόγκος.

δεν ήξερα όμως ποιον να πρωτοχτυπήσω, το χοντρό βουτυρόπαιδο της δαπ με την βαψομαλλιάδικη μερσεντές ή τον κοντό εναλλακτικό καραγκιόζη της πρωτοβουλία γένοβα(συριζα) με την πόρσε;
Υποθετω ο πρωτος ομως ηταν λιγοτερο υποκριτης απο τον δευτερο, n'est-ce pas?

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Υποθετω ο πρωτος ομως ηταν λιγοτερο υποκριτης απο τον δευτερο, n'est-ce pas?
ο πρώτος έκανε outsourcing τα project του και ο δεύτερος δεν πήρε πτυχίο ποτέ.
ο πρώτος θα το παίζει προγραμματιστής και πτυχιούχος,
ο δεύτερος θα το παίζει αγωνιστής, παρόλο που είναι τεμπέλης και δεν πήρε πτυχίο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οντως πολυ ψευτικος ειναι σε ολα του  :P
Oπως δεν εφταιγε ο κουτσιανικούλης που δεν μπορεσε να γινει ο νεος Μεσι, ετσι δεν φταιει και ο Τσιπρας που με το ζορι θελουν να τον κανουν Ανδρεα Παπανδρεου. ο Τσιπρας αυτος ειναι. Τωρα αν καποιοι με το ζορι θελουν να τον αναγορευσουν στον νεο ηγετη της χωρας, προφανως δεν φταιει ο ιδιος.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Οντως πολυ ψευτικος ειναι σε ολα του  :P

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

τι ζορι τραβας με το τι αμαξι εχουν δν μπορω να καταλαβω  :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom